dinsdag 16 oktober 2018

4145

,
*

****
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
De Regime-Media zwijgen hier liefst over. Die moeten die Salvini niet, want ze weten heel goed dat een Italiaans referendum die er zit aan te komen het einde betekent van hun E-USSR broodheren. Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.
*
Meteen moet iedereen hier te lande zowel in Noord als in Zuid, duidelijk zijn, waarom Het VB of de PVV verketterd worden. Ja, voor Rood-Groen en alle scheur-kleuren daar tussen, nog liefst van al op de brandstapel moeten vastgebonden worden. Laat DeWinter toe in een Vlaams gedomineerde regering, en Messire Orban van Hongarije heeft meteen, onderweg naar zijn strijd-kameraad Salvini, een tussenstop bovenop het Hol van de Leeuw zelf.
*
Krijgen we in Coburgia op die manier eindelijk de eerste Premier die zijn eigen taal spreekt. En vooral, met de juiste klemtoon waar die hoort.
*
Italië sluit vliegvelden als Duitsland migranten terugstuurt’
Xander 08-10-2018
*
27 jarige asielzoeker verkracht 13 jarig meisje dat hem Duits probeerde te leren – Ook Denemarken wijst EU verdeelplan af omdat migranten ‘niet genoeg bijdragen aan Deense samenleving’ – Hongarije: EU in oorlog met eigen cultuur, wij hebben culturele vrede
*
Viktor Orbán en Matteo Salvini, twee kopstukken van de nieuwe vrijheidsbeweging in Europa die onze samenleving en cultuur wil beschermen tegen massa immigratie en islamisering. (Afbeelding: Getty Images (5)).
*
De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, leider van de rechtse vrijheidspartij Lega, heeft gedreigd de Italiaanse vliegvelden te sluiten als Duitsland besluit om migranten naar Italië terug te sturen. In dat Duitsland vond het zoveelste door migranten veroorzaakte drama plaats: een 13 jarig meisje dat een 27 jarige asielzoeker Duits wilde leren, werd door hem verkracht. Mogelijk zijn dit soort dagelijkse ‘incidenten’ mede de reden dat nu ook Denemarken het EU migranten verdeel(=islamisering)plan afwijst.
‘We zullen de vliegvelden sluiten, net als de havens,’ twitterde Salvini gisteren, wiens partij in de peilingen almaar populairder wordt. Hij reageerde daarmee op onbevestigde nieuwsberichten dat Duitsland een aantal migranten op chartervluchten naar Italië wil zetten. (1)

In juni blokkeerde de Italiaanse regering enkele mensensmokkelschepen van Europese NGO’s, met honderden Afrikaanse migranten aan boord. De meeste smokkelschepen wijken nu uit naar Spanje, waar de nieuwe socialistische regering de grenzen heeft opengegooid, en ook weer naar Griekenland, dat maandelijks duizenden nieuwe migranten krijgt te verwerken.

Deense minister Immigratie: ‘Geen migranten meer, dragen te weinig bij’

Ook de Deense minister van Immigratie en Integratie, Inger Støjberg, heeft het EU verdeelplan, in werkelijkheid bedoeld om alle lidstaten in snel tempo te islamiseren, afgewezen omdat migranten in haar ogen te weinig bijdragen aan de Deense samenleving.

‘Hoewel we aanzienlijk meer controle over de instroom hebben gekregen, worstelen we nog steeds met het integreren van de vele migranten die de afgelopen jaren naar Denemarken zijn gekomen... Er zijn er nog teveel die zichzelf niet onderhouden, vooral vrouwen, waar er veel te weinig van bijdragen. Daarom heb ik besloten dat Denemarken in 2018 geen ‘quotum’ vluchtelingen opneemt,’ aldus de minister, die van de regering de bevoegdheid heeft gekregen om zelf te bepalen hoeveel migranten er jaarlijks worden toegelaten (2).

27 jarige asielzoeker verkracht 13 jarig meisje dat hem Duits leerde
Bij onze Oosterburen staan de grenzen nog altijd wagenwijd open, met dagelijkse nieuwe dramatische ‘incidenten’ als gevolg. Zo werd in Bückeburg (bij Bad Oeynhausen) een 13 jarig meisje dat een 27 jarige asielzoeker Duits aan het leren was, door hem verkracht. Volgens de officier van justitie deed hij alsof hij de taal wilde leren, maar toen hij eenmaal alleen met haar was deed hij de deur op slot en dwong hij haar tot ‘volledige seksuele gemeenschap’.

De asielzoeker verklaarde na afloop dat hij ‘dacht dat ze 18 of 19 was’. Gezien de ervaringen met de ‘progressieve’ Duitse rechters zal hij er wel met een zeer lichte straf vanaf komen, zodat hij niet het land hoeft te worden uitgezet. (3)

Hongarije: Hier heerst vrede, maar Europa wijst eigen cultuur af en zal instorten

De Hongaarse premier Viktor Orbán wees er maar weer eens op dat dit soort toestanden in zijn land niet voorkomen. ‘Hier heerst culturele vrede, maar Europa geeft zijn cultuur sluipenderwijs op. Zodra de culturele fundamenten van het continent door deze pan-Europese zelfafwijzing verdwijnen, zal Europa als een kaartenhuis in elkaar storten.’

Orban herhaalde dat de Hongaren weigeren hieraan deel te nemen. ‘Wij komen voor onszelf op en verklaren ons geloof in God, het thuisland en het gezin, en de impact die dit volgens de Hongaren heeft op het Europese leven.’

De in eigen land immens populaire premier heeft een gezinsvriendelijk beleidsplan aangekondigd, bedoeld om het voor de autochtone Hongaren financieel weer mogelijk en aantrekkelijk te maken om meer kinderen te krijgen. Dat is in radicaal contrast met West Europa, dat juist al geruime tijd een gezinsonvriendelijk beleid voert, bedoeld om de opzettelijk gecreëerde ‘tekorten’ op te vullen met het binnenhalen van grote aantallen moslimmigranten. (4)
Xander
Xander
(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Unser Tirol.com via Voice of Europe
(4) Breitbart
(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 
**

*
AAN DE VRUCHTEN
MEN DEN BOOM
**
Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is mogen, 14 dezer, een dag die iedereen in Coburgia nog lang zal heugen. Omdat er al gazetten vol geschreven staan en in ‘hold’ bewaard, waar telkens het woord ‘einde’ en ‘begin’ minstens 5 keer pet volle lijn zullen voorkomen.
*
Na het tellen der stemmen, de knock-out en het eindelijk ontwaken uit de verdoving en het vaststellen in een totaal andere wereld te leven, dagenlang door de hoernalisten geen zinnig woord zal gevonden worden om zich bij de realiteit neer te leggen. Stel U gewoon het Clinton Wife voor, die in trance verkerend, letterlijk door het scherm slaapwandelt. En, zoals het nadien uitkwam, er tonnen bedrukt papier dienden te worden vernietigd die, voortgaande op de geprepareerde schitterende stembus-uitslagen, dropen van kwijl en lof voor de Nieuwe Tijden die volgden. De waarheid kon op slag niet meer door dezelfde deur die voor hààr breed-open werd gehouden door Clown Obama.
Tja, in De Nieuwe Wereld gelden er andere wetmatigheden dan in onze Oude Wereld die méér politieke kleuren kent dan er voorkomen in het kleurenpalet. Naast het Clinton-Wit en het Trump Zwart bestaat er daar geen andere kleuren.
Want daar in Amerika is het zaak ‘to be or not to be’.
Bij ons echter is die ervaring al lang verwerkt en bestaan er zelfs partijen die alleen in de verbeelding bestaan. Waar de irrealiteit, ja zelfs de onwettelijkheid hun enige troef is. En het is die irrealiteit die de Pers achterna loopt. Met dertigtonners onderweg naar de verbrandingsovens, volgeladen met bijeengebonden lauwenkransen bovenop de vele tonnen voorgekauwd papier met de verkeerde uitslagen.
*
In ’t Fransoos klinkt ‘papier mâché’ veel suggestiever…. Men maakt er zelfs hele nieuwe werelden mee. 







Geen opmerkingen: