zondag 28 oktober 2018

5158


Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
*
Eerst moet de Europese burger zijn goed hart laten zien. Later diende hij daarbij ook te zwijgen. Daarna ook nog het hoofd te buigen. Zodat bij het clootjsvolk de kromzwaarden op een mooie dag des te gemakkelijker hun werk zouden kunnen doen. De maanzieke ‘Elite’ aan de top zal dan al lang in wijde gewaden op de knieën liggen voor de Halve Maan., kont omhoog,
Volgens de ‘Religie’ van de Wrede stond hun Stichter bij leven en welzijn, het van bloed lekkende kromzwaard ter hand, helemaal recht in zijn sandalen van kameelleer. De kleine Aïsha was dus niets meer dan een bescheiden klein voorschotje op de afgesproken 72 dagverse maagden, waarvoor elke gewelddadige ‘volgeling’ vanaf zijn geboorte, na zijn dood een vrijkaartje heeft.
In tegenstelling tot de Christelijke Beschaving, waar de nadruk zou moeten liggen op het Hogere, ankert de islammerij met losse handjes nog altijd in het losse woestijnzand.
*
Hoeveel eeuwen zal dat nog moeten duren, vooraleer die volkeren, net als onze verre voorouders, min of meer beschaafd geraken?
Neem nu Japan als voorbeeld. Na Hiroshima en Nagasaki, hoe wreed die ook waren, zijn er andere Leiders gekomen en is dat land stilaan (opnieuw) kunnen toetreden tot de wereld der Intelligentie.
*
Gans het Midden Oosters systeem zit trouwens zo in elkaar. Met de nadruk op het genot van stromen bloed van mens of dier, en op het mannelijke voortplantingslid dat jammer genoeg bij de vrouwen ontbreekt. Zo is bijvoorbeeld in de islamitische samenleving het aantal ‘bedgenoten’ voor één man, beperkt tot vijf. Allez, toch voor de middenklasse. Voor beter begoeden gelden andere regels. Sukkelaars moeten het doen met het vuil van de straat….
Hoe dat precies zit bij de ‘gematigde islam’ is nog koffiedik kijken.
*
Europees Hof: “Profeet Mohammed pedofiel noemen terecht bestraft”

mvdb 25 oktober 2018 15u14 Bron: ANP
*
De veroordeling die een Oostenrijkse vrouw kreeg opgelegd omdat ze had gezegd dat de profeet Mohammed pedofiele neigingen had, kan. Ze overschreed daarmee een grens, en dat telt in dit geval zwaarder dan de vrijheid van meningsuiting, oordeelt het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg vandaag.
De vrouw zei tijdens een seminarie in 2009 dat de islamitische profeet het graag met kinderen deed, verwijzend naar diens huwelijk met de zesjarige Aïsha. Oostenrijkse rechters veroordeelden haar tot een boete van 480 euro vanwege minachting voor een religie. Ze stapte naar het hof in Straatsburg met een beroep op de vrijheid van meningsuiting. Ze zou slechts een bijdrage hebben willen leveren aan een publiek debat.

Het mensenrechtenhof oordeelt dat de beschuldiging aan het adres van de profeet door hem als een pedofiel af te schilderen in dit geval te ver ging. De vrouw had moeten weten dat ze verontwaardiging zou oproepen. De opgelegde straf was bescheiden en niet buiten proportie, aldus de rechters, die ook wijzen op bescherming van de gevoelens van moslims en het bewaren van de religieuze vrede in Oostenrijk.
**

*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Repliek op de knieval van Straatsburg: het ligt voor de hand.. Over een vonnis dat op zich alles behalve een Salomons Oordeel is. Gewoon omdat het de islamitische werkelijkheid (die eerder ongemakkelijk is voor ons dan voor hen) verbiedt uit te spreken. Islammers draaien hun hand niet om voor noch kleine noch grote meisjes. Evenmin als die dat doen voor geiten en schapen. Alhoewel deze laatsten daarbij niet op de rug moeten gaan liggen. Het is hun primitieve tweede natuur.
De islammerij zou veel meer geholpen geweest zijn, moest dat Hof zich ‘onbevoegd’ hebben verklaard om over religieuze onderwerpen te oordelen.
Stel U voor, dat er voor Katholieken door Straatsburg ooit verboden wordt te geloven dat er Leven is na de Dood. Gewoon omdat daar geen wetenschappelijk bewijs voor is. Dat zou kunnen, met het doel om alle begraafplaatsen af te schaffen. Dode lichamen gan gewoon de oven in tot ver boven het kookpunt. En Pano maakt daar mooi een nooit eindigende reportage over. Binnen het jaar zullen de mensen van niets anders meer weten.
En, als er geen Leven meer is na de dood, is het ook gedaan met alle aanslagen met het doel om hiernamaals zoveel mogelijk vrouwen te hebben wilde konijnen in de wei.
Samengevat
*
PS 1
Nu vraag ik m’n eigen toch af, waar het principe van ‘Scheiding van Kerk en Staat’ is gebleven. Heel dat gedoe in Straatsburg is dan ook eerder het bewijs van het tegendeel. Een wereldlijke Rechtbank die uitspraken doet over ‘geesteljke’ onderwerpen. Waar gaan we naartoe?
Zo ziet U maar, dat in de Europese Unie, er geen plaats meer is voor ‘godsdienstvrijheid’. U moogt enkel ‘geloven’ wat de Unie U voorhoudt. En over de rest moet U zwijgen.
Ps 2
Ik vind het erg, dat het de gewone burger was, die in Japan met bosjes in de dood werd gejaagd. Waarom niet die paar tentallen verantwoordelijken bij de toenmalige oorlogszuchtige ‘Elite’?
Idel dito voor de Bom op Mekka waarvan hierboven sprake. Alle menselijk leven is Heilig, behalve dat van criminele misdadigers…
*








Geen opmerkingen: