maandag 22 oktober 2018

5152


****
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
‘Gods molen maalt langzaam, maar hij maalt zeker’. Deze woorden van ons Ma Zaliger klinken mij nog steeds in de oren, luid en helder.
‘Vluchten kan niet meer’, aldus een populaire schlager uit die tijd. Althans dat is de mening van Zero Hedge en van Xander en die zijn geloofwaardig. Eerstens omdat ik, in tegensteling tot de ‘Gevestigde Media’ ze nog nooit op ook maar één leugen heb betrapt, en ten tweede omdat ze altijd de feiten en hun bronnen vermelden. Het staat iedereen vrij al-dan-niet aandacht te besteden aan deze Vrije Meningsuitingen.
Eenmaal de Grote Kuis in Amerika achter de rug is, kan er in Europa begin gemaakt worden aan de opkuis van hun trawanten Mertkel, Macroni en de raddraaiers van de Europese Unie.
Hé Hé, wat doet het goed zich dat te kunnen voorstellen. Dat er op zekere dag voor enkele dagen geen TeeVee meer zal zijn, of geen gazetten. Omdat ondertussen alle Redacties zullen moeten uitgezuiverd, aangehouden en vervangen worden. Om daarna louter en alleen nog objectieve meningen te horen of te zien. Zo’n wereld benadert volgens mijn het Aards Paradijs waar een propere Nieuwe Wereld kan uit voortkomen.
*
Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen
Xander 19-10-2018 15:09
Als twee (criminele) handen op één buik, en nog steeds beschermd door ‘Deep State’ officials. (Afbeelding: Getty Images (2)).
*
Het net lijkt zich dan toch langzaam te sluiten rond het wetteloze gedrag van de toenmalige regering Obama, in dit geval rond de verwoede pogingen om voormalige minister van BuZa Hillary Clinton te beschermen tegen gerechtelijke vervolging vanwege haar misbruik en lekken van staatsgeheimen via haar privé-server naar een buitenlandse entiteit, en tevens haar dubieuze handelingen omtrent de terreuraanval op
**

het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië, in 2012.
*
Een federale rechter toonde zich ‘geschokt’ dat officials van de regering Obama ‘mij duidelijk valse informatie’ hebben gegeven en ‘hebben gelogen’.
De burgerrechten organisatie Judicial Watch klaagde in 2014 Clintons ministerie van BuZa aan nadat de regering had geweigerd om in het kader van de FOIA (de Amerikaanse Wet Openbaarheid Bestuur) documenten over de Benghazi terreuraanslag te overhandigen. In andere rechtszaken eiste Judicial Watch inzage in informatie over Clintons server, waar het bestaan van werd ontdekt tijdens de eerste procesvoering.
‘Officials ministerie hebben tegen mij gelogen’
Het ministerie vroeg de federale rechter Royce Lamberth om de aanklacht af te wijzen, maar die weigerde dat. Vandaag verklaarde hij dat hij blij was dat hij destijds dat besluit heeft gemaakt, omdat officials van het ministerie hem opzettelijk blijken te hebben misleid door belangrijke documenten niet aan hem te overhandigen.
‘Het was mij duidelijk dat hooggeplaatste officials van het ministerie van BuZa valse verklaringen tegen mij hebben afgelegd,’ aldus de rechter. ‘Dat werd nog duidelijker na de ontdekking dat de informatie die mij werd gegeven zonder twijfel vals was... waarvan wij nu weten dat dit om het email systeem van de minister ging.’
De rechter vervolgde ‘niet te begrijpen’ waarom ‘deze hoge officials valse verklaringen’ aan hem hebben overhandigd. ‘Maar ik ben erg opgelucht dat ik ze niet heb geaccepteerd.’ Hij beschuldigde jurist Robert Prince van het ministerie zelfs van misleiding (lett. ‘dubbelspraak’) en ‘dezelfde woordspelletjes die Clinton gebruikte.’ ‘Dat was niet waar,’ was zijn reactie op de beëdigde verklaring dat alle relevante documenten waren overhandigd. ‘Dat was een leugen.’
Rechter ‘geschokt en met stomheid geslagen’
Rechter Lamberth toonde zich ronduit ‘geschokt’ en ‘met stomheid geslagen’ toen hij ontdekte dat de FBI tijdens het onderzoek naar Hillary Clintons server immuniteit heeft verleend aan Cheryl Mills, haar voormalige stafchef. ‘Ik had zelf ontdekt dat Cheryl Mills meineed heeft gepleegd en onder ede heeft gelogen... Ik was daarom erg geschokt te ontdekken dat haar door het ministerie van Justitie immuniteit werd verleend in deze email-kwestie.’
Vandaag voegde hij daaraan toe dat hij dat pas ontdekte toen hij het rapport van de inspecteur-generaal inzag, en daarin las dat Hillary door Mills werd begeleid tijdens de mondelinge hoorzitting hierover (waar Hillary Clinton overigens zelf ook glashard loog over de geheime emails op haar privé server).
‘Email schandaal doofpot is misbruik van macht en het Amerikaanse volk’
Judicial Watch president Tom Fitton roept het Witte Huis dan ook op om snel duidelijkheid te scheppen. ‘President Trump zou moeten vragen waarom zijn ministerie van BuZa nog altijd weigert om fundamentele vragen over Clintons emailschandaal te beantwoorden,’ aldus Fitton. ‘Het in de doofpot stoppen van dit email schandaal door Hillary Clinton en het ministerie komt neer op misbruik van de FOIA, de rechtbanken, en het recht van het Amerikaanse volk om dit te weten.’
Op Zero Hedge vraagt men zich af of de ‘Deep State’ rond de Clintons en Democraten achter de coulissen nog steeds de scepter zwaait, aangezien onlangs ook de aangekondigde vrijgave van geheime documenten over het Rusland onderzoek niet werd uitgevoerd (hoogstwaarschijnlijk omdat ook uit die documenten blijkt dat dit onderzoek naar zogenaamde samenzwering tussen Trump en Rusland één grote hoax is en enkel om politieke redenen tegen Trump werd opgestart).
Xander
(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Op Sinte Maartens Avond gaat de toore mee naar Gent. En als ons Moeder koeken bakt, dan zit ik zo geerne omtrent….
Inderdaad het kinderfeest van 11 November uit mijn kinderjaren wordt hier ten huize die avond weer opgevoerd.
Maar hier wil ik gaarne mijn verspreking van een paar dagen terug, rechtzetten. Zes December is Sinter-KlaasAvond met Zwarte Piet, die lachende nikker; de helper van Sint Maarten is Sinte Nicodemus. Vandaar die contaminatie in blijde verwachting voor de nederlaag der
Democ rats
in de Nieuwe Wereld. Waarna die Partij uit haar as kan herrijzen, met ander en beter volk. Wat op zijn beurt kan inwerken op de snelle hervorming van de verlopen politieke partijen bij ons in De Oude Wereld.
Wat er ook van aan is, op Sinte Maartens Avond van 10 November zal er bij ons leute en plezier heersen. Want die uren vallen minder dan VIER dagen na de Senaatsverkiezingen in Amerika, die Trump zo goed als onsterfelijk zullen kunnen maken. Als voor het oog van de hele wereld voor het eerst in de Geschiedenis Hitlary en Clown Obama in de boeien zien weggeleid worden…
*





Geen opmerkingen: