dinsdag 9 oktober 2018

5143


-****
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Ze zullen er niet dik lopen, de overblijvende tweevoeters voor wie die familie-naam aan den lijve synoniem is geweest van Hel en Verdoemenis. Dat is een periode die we in het dagelijks leven al lang achter de rug zouden moeten hebben. Maar die 12 jaren (1933-1945) blijven maar stof doen opwaaien.. Enerzijds als schrikwekkend voorbeeld voor al wie tegen de globalisering, het nieuwe Nai-Reich zou zijn. En anderzijds omdat het Socialisme an sich inderdaad de oorzaak is van veel ellende op deze wereld. In de strijd tegen het Kapitalisme, zijn de ingezette middelen even erg, zo niet veel erger dan de kwaal. Want net als de islammerij, doet dat soort ideologieën altijd en overal bloed bij beken stromen.
Sedert Marx en Engels en in naam van het Algemeen Welzijn, wordt de gewone mens voortdurend bij de neus genomen. Want zijn rijkdom ligt altijd in de theorie van de toekomst. Iedereen moet hunne kameroad zijn of ze sloan up joen tote. Als hij of zij eerst maar alles ondergaat van wat voor hem op het Ondermaanse is voorzien. Werken en nog eens werken.
Daar waar de waarheid in het midden lgt. Arbeid mag geen doel op zichzelf zijn, maar een middel tot tevredenheid.
Weet U het nog? Arbeid adelt. Arbeeit macht frei…
*
*
Vandaag om 11:21 door jvh | Bron: Bild
Nazaten van Hitler doorbreken decennialange stilte: “Merkel? Intelligent en slim. Trump? Ik hou niet van leugenaars”
*
De drie laatste levende nazaten van Hitler wonen al hun hele leven in de buurt van New York. Hier hun ouderlijke woning in Patchogue. Foto: Photo News
De drie laatste nazaten van Adolf Hitler hebben in Bild hun decennialange stilzwijgen doorbroken. De Duitse tabloid spoorde de achter-neven van de Duitse dictator op in de buurt van New York, en kon hen enkele citaten over de Duitse kanselier Merkel en de Amerikaanse president Trump ontlokken.
Willy Hitler en zijn Ierse moeder Bridget Dowling. Foto: Photo News
*
Alexander, Louis en Brian Stuart-Houston zijn de zonen van William Patrick Hitler. “Willy”, zoals hij liefkozend genoemd werd, was dan weer de zoon van Alois Hitler, de halfbroer van de nazi-dictator en een Ierse vrouw.
Willy probeerde in de jaren 30 een tijdlang te profiteren van zijn status als familielid van Hitler, maar zijn relatie met zijn oom was altijd onderkoeld, en Willy emigreerde in de jaren 30 naar de Verenigde Staten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vocht hij zelfs in de Amerikaanse marine tegen het nazi-Duitsland van zijn oom.
Nazaten van Hitler doorbreken decennialange stilte: “Merkel? Intelligent en slim. Trump? Ik hou niet van leugenaars”
Willy Hitler overleed in 1987. Foto: Photo News
Teruggetrokken
Na de oorlog raakte de man echter aan lagerwal: hij verhuisde met zijn Duitse vrouw Phyllis naar Long Island nabij New York, en trok zich terug uit het publieke leven. Uit vrees voor wraak van neonazi’s, en omdat hij zijn zonen de zware last van zijn familienaam wilde besparen, wijzigde hij die eerst naar ‘Hiller’ en later naar ‘Stuart-Houston’. Willy Hitler overleed in 1987.

Twintig jaar geleden onthulde de Britse auteur David Gardner in een boek echter het bestaan van de drie laatste levende nazaten van Hitler. De dictator stierf zoals bekend kinderloos, en ook Howard – de oudste zoon van Willy Hitler – overleed in 1989 in een verkeersongeval. Sinds de onthulling weigerden de drie broers echter alle contact met de media. Een reporter van de Duitse tabloid Bild spoorde het trio echter op, en kon hen voor het eerst enkele citaten ontlokken.
Stilte doorbroken
Brian en Louis, die samen een huis in Long Island betrekken, wilden duidelijk niet meewerken. Als een twee meter hoge muur, een korte “sorry” en een gesloten deur nog niet duidelijk maakten dat het duo geen vreemdelingen op zijn eigendom duldde, deden de acht sprinklers dat wel.
Alexander Stuart-Houston woont tot op vandaag in Patchogue, waar ook zijn vader decennialang woonde. Foto: Photo News

Hun oudste broer Alexander (68), die drie kwartier noordelijker in Patchogue woont, was wel aanspreekbaar. Al was de begroeting niet al te hartelijk: “Wij spreken nooit met journalisten. U was vandaag al bij mijn broers, nietwaar?” Maar op de verrassende vraag wat hij van de hedendaagse Duitse politiek vindt, wil Alexander plots wel antwoorden: “Merkel? Ik ben fan. Ze is goed, ze lijkt intelligent en slim. Haar aanpak van de vluchtelingencrisis? De kanselier doet wat ze moet doen. Als ik kon, zou ik voor haar stemmen.”

De man blijkt minder fan van de Amerikaanse president Trump. Nochtans is hij naar eigen zeggen al levenslang een overtuigd Republikein, net als zijn broers. “De laatste persoon die ik bewonder, is Donald Trump. Hij is zeker niet een van mijn favorieten.” Nochtans is hij het wel eens met enkele standpunten van de president. “Sommige dingen die Trump zegt, zijn goed. Maar de meeste… Het is de manier waarop hij het doet, die me irriteert. En ik hou helemaal niet van leugenaars.”
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Is dit verhaal roddel of sensatie? Ik geloof: de twee. Natuurlijk zouden die 3 achter-achter-neven van Nonkel Dolf liever het veerleden laten voor wat het is geweest. Want ondertussen zijn ze ‘Good Americans’ en bijlage geen ‘Jerry’-c  ns meer. Ze zijn zelfs, zoals het hoort in elke deftige familie, echte Republikeinen. Maar het beestje loochent toch zijn herkomst niet. Houdt van de autoritaire Rode Merkel en vindt maar niets in Trump. Allez, toevallig precies wat BILD graag had gehoord.
En als U dàt niet gelooft, maken zij U wat anders wijs. Want, volgens de ‘democrat’ Kennedyn was Nonkel Dolf toch het grootte genie aller tijden.
*









Geen opmerkingen: