dinsdag 9 oktober 2018

5142



****
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Ziaks U kunt zien bij bovenstaande afbeelding, is dit stukje totaal gender-neutraal. Alhoewel. Mij is het een raadsel waarom vooral Het Belang van Limburg aan deze onverkwikkelijke zaak zoveel aandacht besteedt. Of is dat soms speciaal in het belang van Limburg alleen, gezien de sterke vertegenwoordiging daar van dat soort exotische ‘huisvaders’? Waarvan de eerste vereiste is, in de eerste plaats thuis te ‘vaderen’ en niet op straat. Waar er – consequent - moet geroeid worden met de riemen die die hun “Stamvader’ hen gegeven heeft.
En de Media maar afgeven op de Pastoors. Ja, niet alleen op Pastoors, zelfs Bisschoppen woorden niet gespaard.
Vermits de zaken zich hebben voorgedaan (afgespeeld) in Gent, denk ik eerder in de richting van de Sociale Huisvestings Maatschappij, op punt gezet door Spa-Groene dubbel-verdieners. Als het vocht zo maar uit de muren stroomt, is de rest navenant.
Is, in onze Rechtsstaat, die man nu strafbaar voor zijn misdaden? I do not stink so. Want de alles bedekkende religieuze sluiers laten alles toe. Als er maar geen ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Woestijn-tenten blijven stom over dat soort zaken, en Sociale Woningen dus ook. Als bijvoorbeeld alles binnenskamers blijft. En op voorwaarde dat Moeder de deur toe houdt en niet tussen de lakens komt neuzen. Want, niet te vergeten, de Ziekenbond betaalt alle kosten terug, met daar bovenop nog een zak kienndjesgeld toe. Je zou voor minder, vooral als de werklozensteun dat toelaat, zonder in regel te zijn met de heersende ‘werkuren’.
*
*
'Gentenaa'r heeft acht kinderen bij drie dochters van zijn vriendin:
Een paar dagen geleden om 07:27 door Olivier Scheir
*
“Verkrachting? Dit maakt deel uit van de cultuur in Nieuw Gent”
*
*
Een 45-jarige Gentenaar ontkent in beroep dat hij jarenlang de drie dochters van zijn vriendin heeft verkracht. Hij heeft bij de dochters samen acht kinderen verwekt, maar volgens hem gebeurde alles met toestemming.
Het misbruik moet begin jaren 90 zijn begonnen, toen de dochters – onder wie een tweeling – nog minderjarig waren. De feiten kwamen pas aan het licht toen een van de meisjes in mei 2017 op 37-jarige leeftijd een klacht wegens ‘belaging’ indiende. Eén dochter onderging haar eerste abortus toen ze 14 jaar en 17 dagen oud was.
Toch wordt Gentenaar M.Ö. (45) niet hiervoor vervolgd. Wel staat hij terecht voor meerdere verkrachtingen van de dochters, slagen, bedreigingen en belaging. Daarvan ontkent hij sommige aanklachten niet, maar hij is wel formeel over de seksuele activiteiten: die gebeurden met toestemming. Volgens zijn advocaat kan het niet dat al die feiten zo lang onder de radar zijn gebleven. “De kinderen zijn er, er was seks, maar het moet wel met toestemming zijn geweest. Alles speelde zich ook af in Nieuw Gent, het is deel van de cultuur daar.”
Kapotmaken
De moeder, M., zegt dat M.Ö. zich soms opsloot met de tweeling en wist dat hij seks had met hen. “Hij zou me kapotmaken als ik er iets over zei.” Volgens de advocaat van de enige dochter die zich burgerlijke partij heeft gesteld, gedroeg de man zich als een loverboy en wond hij de meisjes om hun vinger. “Hij heeft hen verliefd gemaakt.”
“Zie ik eruit als een playboy?”
Ö. zelf ontkent alle verkrachtingen: “Zie ik eruit als een playboy?” Dat hij seks had met de drie dochters, vindt hij niet echt abnormaal. “Ik was jong toen.” Hij kreeg in eerste aanleg zeven jaar effectieve cel, maar vraagt nu een straf met uitstel. Uitspraak op 30 oktober.
*
AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM
**
Het verhaal is met opzet niet heel duidelijk gehouden. De 3 dochters van zijn ‘vriendin’ zouden dus ‘een onbekende ‘derde’ als vader hebben? Dat maakt de zaak alleen maar nodeloos ingewikkeld. Want seffens mengt die zich nog in het debat. Als zijn drie kinderen zomaar ‘op tafel worden gegooid’. Burgerlijke Partijstelling. Om in nam van zijn ‘nazaten’ ‘schadevergoeding’ te eisen. En om te bekomen dat het kiendjesgeld op zijn rekening moet gestort worden. Want inderdaad, enige Wetgeving of ‘preecendenten’ als richtinggevende weg-bewijjzering terzake zijn niet bekend. Net als de verkrachter zelf, tast de Rechter hier noodgedwongen in het duister. En die verkrachter trouwens, volgens zijn ‘vriendin’ duldt geen pottenkijkers. Hij werkt trouwens op de tast, met ‘gesloten deuren’, waardoor het voor de Rechtvaardige Rechter (als die ooit teruggevonden wordt) niet gemakkelijk gemaakt wordt.
De enige relevante vraag is dus: de toestemming van het betrokken trio. Indien ja, dan is er alleen nauwgezette naleving van Het Heilig Boek. Zie het verhaal van Aïsha, die telkens achteraf met de poppen ging spelen. Iets dat die 3 minderjarige Gentse kleuters in hun jongde ongetwijfeld ook hebben gedaan. Want buiten op straat spelen met de vriendinnetjes, dat zat er wel niet in, wegens het gevaar van loslippigheid.
Maar ik was er niet bij, en mag dat dus niet zomaar als waarheid verkondigen. Wat racisme zou zijn, en haatzagrij.
*






Geen opmerkingen: