maandag 29 oktober 2018

5159


Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
*
Het is stil waar het nooit waait. Maar als de wind dan toch al eens opsteekt, gaat die dan algauw over in storm. Vooral als voordien alle hindernissen en vooral alle wettelijke bezwaren uit de weg zijn geruimd.
Dat is zowat de atmosferische toestand aan de Overkant van De Grote Plas, nadat er via de Nieuwe President, rust en orde zou moeten heersen.
Niet dus.
De Ameerikaanse ‘coalitie’.
*
Hieronder een kort overzicht door mensen die het kunnen weten. Er aan toevoegend, dat cyclonen ofte tropische woestijnstormen meestal zo maar niet vanzelf gaan liggen. Meer nog: waar ze voorbij zijn getrokken, blijft meestal niets anders over dan puin en gruis.
In Europa heerste er tot hiertoe nooit dergelijke lange tijd vane vrede. Bij zodanig dat het om de tel niet te verliezen, heel normaal is geworden, dat de wereldoorlogen genummerd worden. Want anders zijn het er dertien in een dozijn.
In Amerika duurt de vrede al van 1865. Europeanen zijn dus niet goed geplaatst om andere cowboys de les te lezen… Meer nog: al die vuile trucjes à la Hitlary hebben ze van ons. En altijd zijn het Joodse mensen die er eerst en meest moeten aan geloven…
Dat komt volgens mij, in hoofdzaak omdat het Bijbelse Israëll aan de basis lligt van onze Westerse Beschaving. Wat ’n onverdragelijke gedachte is voor zowel Links aks voor de Kontheffers uit de woestijn.
*
*
Infowars voorspelde al maanden false-flag aanslagen op CNN en Democratische kopstukken
*
*
Primitieve, zelfgemaakte bompakketjes voor CNN, George Soros, de Clintons en Obama, zogenaamd van ‘extreemrechtse’ groepen. En natuurlijk kreeg president Trump hier weer de schuld van. Alex ‘Infowars’ Jones voorspelde de afgelopen maanden exact dat dit zou gaan gebeuren, een of meerdere –al dan niet gelukte- extreemlinkse ‘false flag’ aanslagen op CNN, Democratische kopstukken en/of andere ‘anti-Trumpers’, bedoeld om het Amerikaanse publiek pal voor de midterm verkiezingen weer op de hand van de Democraten te krijgen.
Experts: Bommen lijken fake
Alhoewel de FBI nog niet weet wie verantwoordelijk is voor het sturen van de pijpbommetjes – die volgens door de New York Times aangehaalde bomexperts waarschijnlijk fake waren (7)-, beweerden de door Democraten gecontroleerde mainstream media met stellige zekerheid dat het niet anders dan Trump aanhangers geweest kunnen zijn, en dat de president met zijn retoriek dit ‘rechtse terrorisme’ zou hebben aangewakkerd.

False flag op CNN al maanden voorspeld door Infowars

Alex ‘Infowars’ Jones voorspelde al maanden dat aan de Democraten verbonden extreemlinkse krachten zogenaamde ‘false flag’ aanslagen (of pogingen) zouden gaan plegen, en de media deze ‘october surprise’ onmiddellijk in de schoenen van de ‘MAGA” (Make America Great Again’) aanhang van Trump zou gaan schuiven, met de bedoeling de mid term verkiezingen begin november ten gunste van de Democraten te manipuleren.
Voor beide verklaringen is nog geen bewijs, maar op social media werd druk gespeculeerd over een mogelijke false flag operatie. ‘Vooral de George Soros false flag is bedrieglijk. De Amerikaanse linksen (lett. ‘liberals’) zijn te dom zich te realiseren dat dit door een linkse werd gedaan om de midterm verkiezingen te beïnvloeden, en te gestoord om Soros inderdaad als een filantroop te zien in plaats van de ultrarijke hebzuchtige vrek die hij is,’ luidde een van de commentaren.

‘False flag aanslagen worden al eeuwen gepleegd,’ aldus een ander. ‘Journalisten zouden bij iedere daad van politiek terrorisme moeten vragen waarom juist deze doelwitten, waarom op dit tijdstip, en wie er het meeste van profiteert. Zou dit ook een false flag geweest kunnen zijn? Als dit niet wordt overwogen dan lokt dit nog meer false flags uit.’ Linksen vonden het juist weer voorspelbaar dat hun tegenstanders meteen ‘false flag’ begonnen te roepen.

Leger veteraan en procesadvocaat Kurt Schlichter twitterde dat het niet uitgesloten is dat een conservatieve activist de brief- en pijpbommen heeft verstuurd, maar ‘gezien de perfecte timing en de lange geschiedenis van hoaxen en linkse bomaanslagen moeten ze ons niet gaan wijsmaken dat dit geen links complot kan zijn.’ (4)
Verdeeldheid Amerika slaat om in haat

De gebeurtenissen tonen hoe dan ook aan dat de vooral door president Obama aangezette verdeeldheid onder het Amerikaanse volk in snel tempo in blinde haat aan het omslaan is. Dat is voor een aanzienlijk deel te wijten aan de van meet af aan extreem eenzijdige anti-Trump berichtgeving door de linkse media zoals CNN en CNBC, wat door de Europese en Nederlandse media blindelings – en maar al te graag - kritiekloos wordt gekopieerd. En niet te vergeten de nauwelijks verhulde oproepen tot geweld tegen conservatieven door Democratische kopstukken zoals Hillary Clinton.
Xander
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Clown Obama, de voorgaande zwarte president en Moslim-Broeder uit Hawaï, is verantwoordelijk voor de andere dimensie die toegevoegd is geworden aan de Hitlaray Clan, namelijk de strijd van de ijslammerij om de hele wereld te domineren. Wie Amerika in zijn macht heeft, heeft namelijk de hele wereld in zijn macht.
Wer dann noch lachen kann
*
Nooit was de strijd zo bitsig. De schietpartij met maar liefst een dozijn doden in de synagoge op Sabbat 27 Oktober in Pitsburgh is daar voorlopig het cumulatiepunt van. De handtekening van de de ‘religie’ van de Wrede is duidelijk Het begin met aanslagen in de synagogen, en eindigt met het neerhalen van alle kerken en kathedralen.. Omdie, zoals in het Oost Romeinse Rijk, te vervangen door moskeeën. Bij zodanig, dat no een paar generaties, niemand nog weet heeft van de christelijke Naastenliefde…
*














Geen opmerkingen: