donderdag 18 oktober 2018

5148


****
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
‘Schutzhaft’
is de cynische omschrijving van het opsluiten voor iemands eigen welzijn. Veiligheids-aanbod ter voorkoming van erger….
Met verwijzing naar de Koran en de Heilige Plicht tot veinzerijj in jet belang van de islam, is deze socialistische terminologie het beste bewijs dat beide ‘stelsels’ elkaar verlengde zijn.
*
Wat U verder hieronder leest, werd al meer dan 15 jaar aan één stuk op deze blog voorspeld. Die jaren zijn dan ook symbolisch, want alleen technisch mogelijk sedert het ontstaan van het Internet.
Daar zijn nu, sedert de Verkiezingen van 14 dezer enkele schrikbarende voorbeelden vn in onze Vlaamse ‘Centrumsteden’. Leuven werd, van onder de reet van den Ouiden Toebackzak, met groot succes overdragen aan de islammerij in de persoon van de nieuwe Burgemeester. De regeert vanaf 1 januari onder de slogan
HOOP’,
wat m.i. staat voor de uitstekende vooruitzichten om het land te domineren door alle nieuwkomers. Volkomen in overeenstemming met de leugen (“Taqiyya”) als heilige plicht ter misleiding van “ongelovigen.
Deze uitleg is geen lukraak verzinsel, maar de gewone gang van zaken in de islammerij. Bedriegen en verlinken is er daar de gewone gang vn zaken. Met daarbij, als het even kan, nog stille spot ook. In alle ‘kazernes’ van de Religie van de Wrede wordt er nogal wat af gegrinnikt over de naïviteit van de in te palmen gebieden.
En dan zijn daar nog de gebuisde Rode Burgeeesters van Oostende en van Gent. Die tonen al een paar dagen hun échte gelaat. Weg de gemaakte vriendelijkheid tegenover hun spitsbroeders van De Pers. Het is snauwen en bijten geworden…Waren ze nu nog maar ‘Hoofd van de Politie’, dan waren al die penneridders nu al in voorlopige hechtenis.
In naam der ‘democratie’ gedragen de overige overjaarse partijen zich als Baer Somers, de ex-Volksunie-held van Mechelen, die zijn vroegere strijdmakkers in de vlaamse Beweging liefst van al achter (voor hun eigen veiligheid?) de tralies krijgt…
Ja, inderdaad, Het Kwaad heeft een gezicht gekregen…
*
*
Links-Groene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen
Xander 10-10-2018 17:17
*
*
Zweedse miljardair, producent video games: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’
*
Bepaalde extreemlinkse dictaturen wisten wel raad met mensen die bleven weigeren zich te onderwerpen aan de enige juiste politiek-correcte ideologie. (Afbeelding: Getty Images (3)).
*
Zo’n 80 jaar nadat de nationaalsocialistische dictatuur in Hitler-Duitsland er vele tientallen opende om daar uiteindelijk miljoenen in af te slachten, is er in onze tijd opnieuw sprake van: concentratiekampen voor niet politiek-correcte mensen. En opnieuw komt van links de wens om andersdenkenden op te sluiten en definitief de mond te snoeren. Tobius Himpenmacher, deelstaatkandidaat namens de Duitse (links)groenen, pleit namelijk openlijk voor het ‘gecentraliseerd onderbrengen’ van ‘rechtsextremen’. Voor de duidelijkheid: in de ogen van steeds meer extreemlinksen zoals
Tobius Himpenmacher
is iedereen die zich verzet tegen open grenzen, massa immigratie en islamisering automatisch een ‘neonazi’ waar tegen keihard opgetreden moet worden.
Het kernprobleem van de samenleving is in de ogen van Himpenmacher een gebrek aan transparantie en duidelijkheid in de politiek, waardoor ‘integratie weigerende rechtsextremen’ met hun ideologie deze ‘leegte’ kunnen ‘bezetten’ om ‘onze democratie aan te vallen’.

Daar heeft de 42 jarige linksgroene politicus een typisch socialistische oplossing voor: de overheid en de media moeten de ‘angsten bij het volk wegnemen’ en samen de ‘rechtse hetze’ de kop indrukken. Tegelijkertijd moeten migranten betere spraakcursussen, opleidingen en integratielessen krijgen.
En zoals linkse dictators zoals Mao, Stalin en Hitler het al deden heeft Himpenmacher ook een oplossing voor mensen die hier weigeren aan mee te werken: sluit iedereen die een bedreiging vormt voor het realiseren van jouw denkbeelden op in kampen (die ongetwijfeld opnieuw het predicaat ‘heropvoedingscentra’ o.i.d. zullen krijgen). Zo blijven in zijn ogen enkel degenen over die ‘in vrede en tolerantie’ met elkaar willen leven. (1)

Zweedse miljardair: ‘Links is overgenomen door het kwaad – letterlijk’
*
De Zweedse miljardair Markus Persson, succesvol bedenker van wereldwijd populaire games zoals Minecraft, reageerde op Twitter op dit soort angstwekkende ontwikkelingen die zijn land en West Europa opnieuw in zijn greep beginnen te krijgen. Aan zijn 3,7 miljoen volgelingen schreef hij dat ‘ik weet dat mensen het niet leuk zullen vinden dat ik hier op wijs, maar links is overgenomen door het Kwaad. En ik bedoel dat letterlijk.’
Markus Persson
*
Een andere gebruiker gaf als voorbeeld de feministische beweging, die actief bezig is met het ontkennen en afpakken van de rechten van andere mensen. De miljardair reageerde dat dit in zijn ogen ‘egoïstische, hebzuchtige, liegende mensen zijn die bereid zijn om lijden te veroorzaken’ om hun extremistische ideeën aan de samenleving op te leggen.

Persson heeft vaker politieke statements gemaakt die niet goed vallen bij de gevestigde orde, zoals ‘het is oké om blank te zijn’, en de stelling dat het zogenaamde ‘witte privilege’ een puur verzinsel is. Ook twitterde hij eens dat er naast een homoseksuele ook een ‘heteroseksuele Pride’ zou moeten komen, maar toen kreeg hij zoveel vuil over zich heen, dat hij die opmerking maar weer introk. (2)
Xander
(1) Journalistenwatch
(2) Paul Joseph Watson via Infowars
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Vooraleer af te sluiten, had ik de lezer graag deze twee afbeeldingen naast elkaar voorgelegdd. Met de vraag aandacht te besteden aan de ogen.
*
In bijkomende orde nogmaals de afbeelding van de Beste Burgemeester ter Wereld van Mechelen-Stad en omliggende Gemeenten. Met vraag om aandacht voor nog maar eens de ogen… Maar ook voor de “Taqiyya”, uitdrukkelijk aanwezig in de Maneblusserstad.
*
Geef mij dan maar die Zweedse ‘Extreem-Rechtse’
*
Toch raar, hoe sympathieke Leiders altijd succesvol zijn voor hun omgeving. Leven, laten leven en doen leven. Dat zijn de drie voornaamste opbouwende kenmerken van zowel President Trump als President Poetin.
Nog raarder, maar voor mij nog evidenter, is is, dat ze ieder op hun eigen manier, mogen rekenen op de zegen van Hierboven.
Om het met de woorden van Markus Persoon, de Zweed, te zeggen, dat soort Leider-Figuren zijn de belichaming van het Goede in de eeuwig durende strijd tegen Het Kwade.
*









Geen opmerkingen: