vrijdag 2 april 2021

500580 - HOE EEN KLOTELAND ZICHZELF AANHOUDEND VERKLOODT ALS EEN OUDE TOVERKNOL

 

.

DONDERDAG 1 APRIL 2021



500580 - HOE EEN KLOTELAND ZICHZELF AANHOUDEND VERKLOODT ALS EEN OUDE TOVERKNOL

 

INHOUD

*

PANIEK OVER DE GANSE LIJN. GEEN WONDER ALS EEN SAMENRAAPSEL VAN POLTIEK OVERTOLLIG GEWICHT ZICH AAN DE MACHT GELDZAK VASTKLAMPT.

*

GRONDWETSARTIKEL `TSCHELDT DOET BELGISCHE STAAT DAS OM. ALLE CORONAMAATREGELEN MOETEN GESTOPT WORDEN.

De Ziel

-

Op 17 december 2020 plaatste `tScheldt een volledig uitgewerkt legaal protest van een bevriend professor in de rechtsgeleerdheid dat stelde dat de coronamaatregelen van de Belgische Staat ongrondwettelijk zijn.

De Brusselse rechtbank van eerste aanleg oordeelde vandaag dat de redenering uit het legaal werk van `tScheldt volledig klopt.

Een Waalse organisatie stapte met een gelijkaardige klacht naar de rechtbank. De rechtbank heeft nu de Belgische Staat veroordeeld de coronamaatregelen op te heffen binnen de 30 dagen op straffe van een boete van 5000 euro per dag.

Lees het artikel HIER

CORONA & CENSUUR

VRIJE COMMENTAAR

*

Hoe een onmogelijk ineen geflanste landsleiding een onmogelijk land onder onze voeten maar voor onze ogen – in de tal van Marianne - naar den dieperik helpt. Meer dan 365 dagen de wil opdringen van maar liefst zes ‘Parlementen’ op een haar eigen manier, zo onwettelijk en tegendraads dat ze het zelf wel moeten geweten hebben.

Dat ze op die manier zichzelf ten aanzien van de hele beschaafde wereld ten eeuwigen dage tot schande hebben gemaakt, tot daar. Dat was zelfs te voorzien, met restjes-partijtjes aan de Macht die alleen de kleur van zoveel mogelijk zwart geld kennen. Zo erg, dat overal waar ze aan het bewind zijn in ondergeschikte geledingen, er als vanzelf systemen ontstaan die zich voortbewegen op de onwettelijkheid. Zie het ‘misbrui’ in de Tijdelijke Rijbewijzen die te koop bleken te zijn aan de meest biedende liefst donker getinte jongeren die op die manier in het milieu en de drugswereld betrokken geraakten.

Richting seks-werkers ten zeerste welkom. Want net als de horeca, hebben die het in deze corona-tijden erg moeilijk.

Toon mij Uw achterste en ik zal zeggen wie en wat U bent…

*

Digitalia

HOW TO HOLD THE WEST

Geen opmerkingen: