zaterdag 3 april 2021

500584 ‘KEN UW VAK’ GELDT NIET VOOR ‘TSCHELDT

 

 

500584 ‘KEN UW VAK’ GELDT NIET VOOR ‘TSCHELDT

 

INHOUD

*

VTM IN BLOOT VEL GEZET IN DE ANTWERPSE PEESKAMER VAN TWEE SEKS-WERKSTERS MET BUITENLANDSE ROOTS

*

OVER VTM HOERDERIJ MET DE ‘DAMES’

EL KAOUKIBI & ERIKA XUAN NGUYEN IN DE SOAP WELOVEBXL

*

In beslag genomen huis van Sihame El Kaoukibi mét privé-lift: extra foto’s van ‘tScheldt voor Faroek Özgünes om op het VTM nieuws te kunnen zeggen dat hij ze ‘ontdekt’ heeft

3 april 2021 Bradamante

 

Sihame El Kaoaukibi is niet de enige pikkendief in het Sihamegate verhaal. Faroek Özgünes, volgens Wikipedia ‘een Turks-Vlaams televisie presentator en journalist bij de commerciële televisiezender VTM’, kan er ook wat van.

Zo beweerde Faroek Özgünes afgelopen zondag 28 maart 2021 staalhard op het VTM Nieuws dat hij na ‘wekenlang’ onderzoek, persoonlijk had ‘ontdekt’ dat Sihame El Kaouakibi haar slaapkamer had laten herinrichten met subsidiegeld uit Brussel.

De akelige waarheid is dat hij het slaapkamerdossier van een belangrijk politicus 24 uur eerder op een dienblad had aangereikt gekregen met de begeleidende mededeling: “Kill her”.

Dat slaapkamerdossier kwam regelrecht van een bureau op de ‘tScheldt redactie. Alle aantekeningen, manueel aangebrachte pijlen, kruisjes en doorhalingen van gevoelige bedrijfsinformatie kwamen van ‘tScheldt. Faroek Özgünes had in die zaak helemaal niets ontdekt. Hij speelde een handpop in een magistraal georganiseerde afrekenings campagne vanuit de politiek waar ‘iemand’ een onweerlegbaar excuus zocht om El Kaouakibi stante pede uit zijn partij te kunnen gooien zonder een gerechtelijk onderzoek af te wachten.

Op het moment dat Faroek Özgünes zijn talenten als mannelijke hoer met perskaart exploiteerde in het slaapkamerdossier, beschikte Faroek slechts over het massaal gekopieerde dossier van de bewindvoerster van het subsidiemoederschip Let’s Go Urban.

Het was ‘tScheldt dat de atoombom informatie over de slaapkamer haalde in Brussel en daarmee als eerste de link legde naar de subsidiefuik WeLoveBxl in Molenbeek terwijl Faroek nog ijverig aan het grasduinen was in het Sihame dossier van de bewindvoerster in Antwerpen.

 

Faroek en zijn persmeute-vrienden namen vervolgens een fout over in een ‘tScheldt artikel dat stelde dat de slaapkamer van Sihame zich in de Elisabethlaan 172 Berchem bevond. Een foutje dat als watermerk glashelder blootlegde dat de Regimepers gewoon al weken schaamteloos de dossiers en artikelen van ‘tScheldt kopieerde zonder enige bronvermelding, want de gesubsidieerde losers van de Regimepers namen klakkeloos het verkeerde adres van ‘tScheldt over.

De slaapkamer bevond zich niet in de Elisabethlaan 172 Berchem-Antwerpen, maar wel in het privé-optrekje van Sihame en haar ‘huisgenoot’ Erika in de Hazelarenstraat nr 10, Antwerpen.

De “Faroek met de lange vingers”, zoals we Faroek Özgünes nu op de ‘tScheldt redactie noemen kon alleen maar op VTM Nieuws informatie laten zien die hem was doorgespeeld door zijn politieke pooier.

Voor de lol publiceren we hier de volledige reeks foto’s van het stulpje van Sihame en Erika op basis waarvan Sihame en Erika de woning in de Hazelarenstraat nr 10 kochten. De foto’s dateren van 2019.

 

Het ‘stulpje’ van Sihame El Kaouakibi en Erika Xuan Nguyen ligt in een hippe tentoonstellingswijk en ziet er langs buiten onopvallend uit. Binnenin is de inrichting en afwerking echter extreem luxueus, overeenstemmend met het karakter van twee omhooggevallen dure buzz-woord uitkramende jongedames die hun leven zo organiseren dat het lijkt alsof ze de hoofdrol spelen in hun eigen diversity-girl-empowerment video-clip.

 

De woning omvat:

✨ 5 slpks en 5 bdks

✨ masterbed room met ensuite dressing

✨ kamers voorzien van airconditioning

✨ gerenoveerd in 2007

✨ ruime leefruimte met brede gashaard

✨ keuken met industriële look

✨ leuke ontbijttoog

✨ veranda met eetplaats

✨ grote bijkeuken & ruime droge kelder

✨ wijnkelder

✨ fitness- of danszaal

✨ tv-kamer van 42m²

✨ prachtige stadstuin

 

Verder is de woning uitgerust met een state-of-the-art domotica systeem, camerasurveillance, alarmsysteem, allround soundsystem en overal geïntegreerde verlichting. En, oh ja, de woning van Sihame en Erika heeft een lift van de kelder tot de bovenste verdieping

 

Dit is de beruchte slaapkamer van Sihame en Erika. De dressing kast met TV werd met geld van WeLoveBxl met een gespecialiseerde wrapping techniek omgetoverd van zwart naar wit, de voorkeurkleur van in luxe levende blanke mensen.

**

Bronnen: eigen berichtgeving, een alerte lezer van ‘tScheldt die de foto’s doorspeelde, twitteraar Bartes, afluister apparatuur van Russische makelij in de kantoren van een president van een politieke partij.

 

CORONA & CENSUUR

VRIJE COMMENTAAR

*

Voor wie tot hiertoe nog getwijfeld hZeft over een abonnement op ‘Tscjedlt: hierboven vond U de sleutel tot het Slot van Amibaba en de 410 Rovers dat toegang en vrijgeleide biedt tot in dc hoogste regionen van een bepaalde politieke partij die wenst onbekend te blijven wegens het ongelimiteerd grabbelt in de Staatskas.

Merk op dat het al twee dagen te laat is om nog van een aprilvis te kunnen spreken.

De foto’s die daar gepubliceerd worden zijn vrij beschikbaar via Wiki.

*

Digitalia

HOW TO HOLD THE WEST


Geen opmerkingen: