woensdag 1 november 2017

4320


Donderdag 2 November 2017

4320 PIETJE DE DOOD KOMT ALS EEN DIEF IN DE NACHT EN ZELFS IN DE ISL  M BIJ KLAARLICHTE DAG
        *
INHOUD: AMERIKA REVUILT/CATALONIË/ISLAM INVASIE: nieuwe aanslag op Manhatten. Deze keer goed ingestudeerd: fietsers wegmaaien  met gehuurde lichte vrachtwagen. Onder de  ‘oorlogsslachtoffers’ deze keer een half gezin uit Staden in West-Vlaanderen, dat op city-trip was in New York..
Met de gebeurtenissen in Spanje in het achterhoofd, is echter voorzichtigheid geboden in het geven van commentaar hierop. ‘Feind hört mit’, als U begrijpt wat ik bedoel….

O U V E R T U R E  
OPUs  B A R D O L LI N O
(A NDANTE)
*
Moderne tijden, moderne mogelijkheden om vroegtijdig in één klap ‘n einde te maken aan vele onschuldige mensenlevens. En neen, het was niet in Ispahan waar de tuinman wit an schrik was naartoe gevlucht, omdat hij bij hem thuis vroeg in de morgen in de tuin de Dood had ontmoet. Deze keer was het heel wat minder dichterlijk want de Dood haalde iedereen weg in in ‘the big apple’ aan de overkant van de Grote Plas.
Ja, natuurlijk is er verdriet en ergernis.
Maar de media kijkt als naar gewoonte de andere kant op. Is alleen geïnteresseerd in de gevolgen van de aanslag.  Niet in de oorzaken ervan. Want dan valt onvermijdelijk het woord medeplichtigheid.
En meer zeg ik niet. Anders is dat haatzaaien en waar moet ik op m’n oude dag nog naartoe om politiek asiel te vragen.
Maar ik wil toch nog één zaak op scherp stellen. Roofzuchtige wolven die mensen bij bosjes verscheuren moeten doodeenvoudig als voorzorgsmaatregel worden afgemaakt. Ee moet met man en macht op ze gejaagd worden. Of minstens schandelijk massaal naar verre oorden worden verjaagd.
Gelooft het of geloof het niet: ook hier zouden de vele rood-groene NGO’s al even massaal tegen in opstand komen. Want ook zij zijn – uit eigenbelang - overtuigd dat Allahu de Grootste heeft…
**
*
Jonge moeder uit Staden omgekomen bij terreuraanslag Manhattan: "Dit verlies is ondraaglijk en niet te vatten"
*
Bij de aanslag in Manhattan, in de Amerikaanse stad New York, is gisteren ook een Belgische vrouw omgekomen. Drie andere Belgen raakten gewond. Het gaat om de vader, moeder en zoon van één gezin, die momenteel alle drie worden geopereerd. Dat meldt minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders, die geen details heeft over de ernst van de verwondingen.

Een van de slachtoffers van de aanslag in het New Yorkse Manhattan is A.D., een 31-jarige vrouw uit Staden. "Ik werd gisteravond gecontacteerd door het Presbyterian Hospital Lower Manhattan", aldus de echtgenoot van de vrouw, die het verlies ondraaglijk en niet te vatten noemt. "Zij vertelden dat er een aanslag geweest was en dat mijn vrouw daarbij overleden was. Zij zat op de fiets en werd blijkbaar verrast door het gevaarte dat van achteren kwam. Ze was op citytrip met haar twee zussen en haar moeder. Zij waren bij mijn vrouw op het moment van de aanslag, maar zijn gelukkig ongedeerd."
De man noemt zijn vrouw een fantastische echtgenote en de meest schitterende mama. Ze laat twee zoontjes na, eentje van drie jaar en eentje van drie maanden oud. Wanneer de jonge vrouw naar België kan worden overgebracht, is nog onduidelijk. De echtgenoot vraagt met aandrang de privacy te respecteren.
Vlaggen halfstok
"We zijn al aan het kijken om haar te repatriëren, samen met de andere gezinsleden. Het is wachten tot de Amerikaanse autoriteiten het stoffelijk overschot vrijgeven", liet burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open Vld), die de familie persoonlijk kent, eerder weten. Inmiddels hangen ook de vlaggen in Staden al halfstok en is in woonzorgcentrum De Oever een rouwregister geopend.

"Ik ben op de hoogte sinds dinsdagavond omstreeks 23 uur. Het is onbeschrijflijk wat ik op dat moment voelde en nog altijd voel. Het is zo grof, dat iemand die daar op vakantie is en geniet van haar vrije tijd, net daar om het leven moet komen door zo'n daad", aldus de burgemeester. "Het is al de tweede keer op korte tijd dat we hier zoiets meemaken want tijdens de dodelijke raid op de Ramblas in Barcelona kon een gezin uit Staden maar net ontsnappen. Het is schrikwekkend hoe dichtbij het vaak komt en toont aan dat iedere kleine gemeente en gemeenschap kan getroffen worden."
Bron & link:
*
T E   O N T H O U D E N
OP ONZE VASTE SCHIJF
**
*
Amerika heeft blijkbaar iets met het cijfer ‘eleven’ (11). Als dat geen duivels toeval is.
**
*
Eerst was er ‘Nine eleven’ (9/11), waar in feite elf/negen (11/9) mee bedoeld is, en nu is ‘eleven one’ (11/1) dat weer re begrijpen is als 1/11….
En ja, de maand November is inderdaad niet alleen in onze Westerse Beschaving de dodenmaand, maar in ‘De Steets’ heeft men van de 1ste November dat heidens ‘Haloween’-feest van gemaakt. Waarmee overal de gemaskerde halve duivels m/v als amusement op straat komen.
De aanvaller was dus ’n Oebeistaander die via de speciale gunstmaatregelen onder Obama  de Moslim Broeder het land werd binnen geloodsd. Of moet ik eerder zeggen ‘binnen geloot’ als een van de 30.000 Mo-sslimmerds die sindsdien jaarlijks als één ondeelbaar contigent ‘verrijkers’ uitzonderlijk worden toegelaten.
Goed werk aan de winkel voor President Trump!!!!

Ziet U, er zijn altijd en overal oorzaken en gevolgen… Maar dat is weeral een niet politiek-correcte interpretatie van dat soort natuurwetten.
Auf Deutsch heisst dass ‘hineininterpretieren’….
**
*
En ja, de West-Vlamingen zijn tot in hun ziel en in de grond van het hart getroffen. Naast onze oprechte gevoelens van Christelijke deelneming, bied ik bij deze de geachte Familie ook de naam en het  adres aan van een goede Advocaat die vertrouwd is met Staatszaken… Want inderdaad, het is de morele plicht van elke Staat zijn burgers met alle middelen te beschermen. Dat zou dus kunnen meebrengen, dat alle ‘eenzame wolven’ samen met hun geloofsgenoten hier te lande als Holoween-duivels stante pede het land worden uitgejaagd….
Zich wenden Hoogstraat in Tielt, bij Mter Paul Bekaert.
Graag gedaan!!! It’s my pleasure, you know…
(Hemelreiker)


Geen opmerkingen: