zondag 12 november 2017

4342


Zondag 12 November 2017

4342 - DE VLAAMS NATIONALE PARTIJEN SCHENKEN ALS NAAR GEWOONTE HALF KLARE WIJN
        *
INHOUD: VLAANDEREN REBUILT / MOSLIM INVASIE: Theo Francken reageert op The Pest WassingTon Post als een verantwoordelijk regerings-lid, TVG van het VB daarentegen, overal uitgesloten, spreekt klare taal.
De toenadering en dus de oplossing zit er, mits tijd en boterhammen, zo aan te komen.

O U V E R T U R E  
OPUs  B A R D O L LI N O
(A N DANTE)
*
In die snert-krant met alleen maar nep-nieuws, waar ook President Trump, net as ieder ander redelijk schepsel Gods  op het Ondermaanse op gebeten is,  wordt onze Francken Theo als Vlaams-Nationalist omschreven als 'anti-immigratie hardliner'.
Waarop Francken:
    "Ik ben wel voor een ander, duidelijk en kordaat migratiebeleid en wel tegen een laissez-faire-, laissez-passer-migratiebeleid van onduidelijkheid en willekeur

Waarop TVG zijn kans ziet, en van sebiet tussenbeide komt met de vaststelling dat alleen het Vlaams Belang anti-immigratie is. ‘t Is maar dat U het weet. Of kors. Is de evidentie in persoon.
Het verschil van de differentie is, dat Francken Theo zijn woorden moet wegen, en TGV niet. De rest hangt in een ver verschiet….
**
*
Verder aanmodderen, dat weet het kleinste kind, gaat niet meer. Stilstaan is achteruitgaan.
De enige uitweg is dus de weg terug…
**
*
Theo Francken scherp voor Amerikaanse krant
*
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) haalt op Twitter uit naar de Amerikaanse krant The Washington Post. Francken is het grondig oneens met hoe hij door de krant als 'anti-immigratie hardliner' getypeerd wordt.

Het artikel gaat over de Grote Moskee in Brussel. Die wordt gelinkt aan extremisme. Francken wordt omschreven als 'anti-immigratie hardliner'. De staatssecretaris noemt dat op Twitter een "foute en valse belediging".

In enkele Engelstalige tweets beklemtoont Francken niet anti-immigratie te zijn. "Ik ben wel voor een ander, duidelijk en kordaat migratiebeleid en wel tegen een laissez-faire-, laissez-passer-migratiebeleid van onduidelijkheid en willekeur. En ik werk in die richting met de steun van een heel groot deel van onze bevolking", aldus Francken, die zich rechtstreeks richt tot de krant.

 Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken merkte de tweets van Francken op. "Bedankt om dat duidelijk te maken. De enige anti-immigratiepartij in België is Vlaams Belang", reageert hij op Twitter.
**
*
Bron & Link
*
T E   O N T H O U D E N
OP ONZE VASTE SCHIJF
**
*
Eigenlijk is de zaak van de wilde immigratie van ‘vluchtelingen’ (naar een beter leven), een heel eenvoudig gegeven. Persoonlijk kan niemand verplicht worden dergelijk gespuis in huis te halen. En voor wat betreft de samenleving van meerdere individuen, zou hetzelfde moeten gelden. Daarvoor dient de Overheid, om de samenleving te beschermen en om te zorgen voor rust. Niet om naïef weg met uitzicht op hun eigen portemonnee, nieuwe kiezers met bosjes aan te voeren. Wat, voortgaande op de reputatie van de islam, op een desillusie zal eindigen.
Dan (moesten zij enige zin voor de realiteit hebben), zou volgend uittreksel uit HLN over de Marokkaanse plundertochten van d voorbije nacht niet meer mogelijk zijn.  

Onder meer het interieur van de meubelzaak van Frieda De Kerf moest eraan geloven. J’ongeren’ sloegen de etalage stuk met een verkeersbord, staken verschillende matrassen in brand of hingen die in de bomen. Ook in de appartementen boven de winkel werd schade aangericht.
“Alles is kapot”, reageerde Frieda aangeslagen bij VTM Nieuws. “Er zal nog eens een Vlaamse winkel uit de stad verdwijnen. Ik kan dat niet blijven volhouden, met al dat krapuul dat hier rondloopt. Ik weet niet meer wat ik moet doen.
**
*
(Hemelreiker)Geen opmerkingen: