donderdag 2 november 2017

4321


Vrijdag 3 November 2017

4321 - MANUEEL MACRONI ALS ENGEL DER WRAKE IN PARIJS?
        *
INHOUD: FRANKRIJK / ISLAM INVASIE: in complete media-stilte bij ins schroeft de Franse President Emmanuel Macron de pakkans aan op niet te betrouwen individuen de das om te doen. Dat is toch nooit bedoeld tegen  de ‘verrijking’ die zijn land werd/wordt binnengebracht door de islam?
En wat zegt Adolfina Märkel, de Reichsdührerin aller Germanen hiervan?
De EU-Nazistaat onder Herr Juncker gaat toch nooit beginnen tegelijkertijd warm en koud te blazen? Zodat iedereen kan kiezen, voor of tegen de invasie.

O U V E R T U R E  
OPUs  B A R D O L LI N O
(A NDANTE)
*

Parijs schroeft de menotten aan voor elke islmist die in het land de Franse lucht bezoedelt. Er zal veel volk komen naar kijken!
Geen woord daarover in onze Verkochte Lügenpresse. Blijkbaar laat bj uitzondering  deze keer de regen in Parijs de straten van Bruxellabad kurkdroog. Precies of Parijs bestaat niet.
Raar hé?!!!
Gelukkig is daar de Nederlandse Vriend Xander om de Franse kroon van Macroon te ontbloten. Ook raar, want normaal  begrijpt de doorsnee Chinees, of Nederlander geen woord Frans, buiten ‘Oui’ , ‘Non’ en nog eentje die we wel kunnen raden, maar niet prijsgeven. Want we willen het, net als Toon Hermans, proper houden.
**
*
Domkop toch die ik ben! Was even het Google vertaalprogramma  uit het oog verloren. Daar zijn immers slechts ’n paar nano-seconden nodig om vele kilo’s teksten om het even in welke taal naar om het even wele taal uit te spuwen. De kwaliteit is er dn ook naar. De vooruitgang heeft inderdaad zijn prijs!  Niet de kwaliteit is doorslaggevend, wel de hoeveelheid.
Robotologie, da’s volgens mij het juiste woord voor deze digitale diversiteit.
Lamartine en Victor Hugo, twee Franse schrijvers uit de goede oude tijd , moesten dat nog hebben kunnen beleven!
*
Frankrijk voerde een dag voor aanslag New York strenge anti-terreurwet in
*
Schijn bedriegt: De moslimmigrant die gisteren (*) in New York 8 mensen vermoordde stond bekend als een ‘zeer vriendelijke en gelukkige man die van Amerika hield’.
**
Sayfullo Saipov
*
Een dag voordat een ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslimmigrant uit Oezbekistan in New York 8 mensen vermoordde door met zijn kleine truck op voetgangers en een schoolbus in te rijden, ondertekende de Franse president Emanuel Macron een nieuwe anti-terreurwet waarmee het land permanent in de -sinds de islamitische ‘Charlie Hebdo’ aanslag in 2015 uitgeroepen- noodtoestand terecht komt, en iedereen met zelfs maar ‘verdachte ideeën’ kan worden afgetapt, opgepakt en gevangen gezet. Impliciete boodschap: het wordt dankzij de massa immigratie uit moslimlanden steeds onveiliger, met verstrekkende gevolgen voor het dagelijkse leven.
Een vriend van de door een agent neergeschoten Sayfullo Saipov verklaarde dat de terrorist ‘een heel vriendelijke en gelukkige man was die van Amerika hield, en altijd lachte’. Maar zoals zo vaak bleek dit slechts schijn, want Saipov had voor zijn aanslag, waarbij onder andere vijf Argentijnen en een Belg omkwamen, en drie andere Belgen gewond raakten, trouw gezworen aan ISIS.

President Trump twitterde dat het tijd wordt dat de Amerikaanse politici, die zijn strengere immigratiewetten voortdurend willen blokkeren, ophouden met politiek correct te zijn voor dit soort zaken. Hij heeft het ministerie van Homeland Security opdracht gegeven om immigranten ‘nog extremer’ te gaan controleren. (2)

Alleen Wilders wil strenger worden voor migranten

In eigen land kwam PVV leider Geert Wilders, de enige van de grote partijen die eveneens veel strenger wil zijn voor (moslim)migranten, vandaag weer eens hard in botsing met de Tweede Kamer, die klaarblijkelijk nog altijd in de sprookjeswereld leeft dat zulke aanslagen in Nederland niet kunnen en zullen voorkomen, en meer lijkt te geven om de rechten van potentiële terroristen dan om de veiligheid van ons volk.

Permanente noodtoestand

Waar dat toe kan – en uiteindelijk ook zal - leiden is al enige jaren te zien in Frankrijk, waar met de regelmaat van de klok een islamitische aanslag plaatsvindt, en waar al vele honderden wijken en delen van voorsteden worden beheerst door criminele en gewelddadige moslimmigranten. Met het ondertekenen van een nieuwe anti-terreurwet riep de Franse president Emanual Macron afgelopen maandag feitelijk permanent de (gedeeltelijke) noodtoestand in het land uit.

Willekeurige grenscontroles op 28,6% van Frans grondgebied

Regionale autoriteiten mogen voortaan naar believen veiligheidszones instellen rond bijvoorbeeld publieke evenementen. Iedere persoon en auto mag daar worden onderzocht. In 118 grensgebieden en op 373 havens, vliegvelden en stations kan de politie in een straal tot 20 kilometer willekeurige ID-controles houden. Dat omvat maar liefst 28,6% van het Franse grondgebied, en 67% van de bevolking. Critici zeggen dat vooral veel voorsteden met migranten hier last van zullen krijgen.

Moskeeën na haatpreken tot half jaar gesloten

Moskeeën kunnen na haatpreken van imams die het terrorisme goedkeuren of aanprijzen tot een half jaar worden gesloten. De imams zelf wacht een boete van € 7500,- per keer en kunnen een half jaar in het gevang belanden.

Verdachte personen zoals islamisten mogen vanaf nu zonder concrete beschuldigingen van misdaden preventief onder huisarrest worden geplaatst, tot een maximum van 1 jaar. Ook hun mobiele- en internetverkeer mag worden afgetapt. Tevens mogen de autoriteiten mensen de omgang met verdachte personen verbieden; overtreding betekent een boete van € 45.000,- en tot 3 jaar gevangenisstraf.

Van iedere persoon met ‘verdachte ideeën’ mag nu alles worden gecontroleerd

Er is nog wel een huiszoekingsbevel nodig om de woningen van verdachten overhoop te halen. Personen die openlijke sympathie tonen voor terroristen of terreurorganisaties mogen ondertussen urenlang worden vastgezet. De politie mag al hun documenten, bezittingen en elektronische gegevens in beslag nemen. Geradicaliseerde ambtenaren wiens werkterrein defensie of nationale veiligheid is worden overgeplaatst of ontslagen. Hetzelfde geldt voor soldaten.
Sowieso hebben de Fransen nu hun eigen ‘aftapwet’ ingevoerd, waarmee van iedere persoon met ‘verdachte ideeën of overtuigingen’ het telefoon- en emailverkeer mag worden onderschept, en al bijna diens persoonlijke gegevens -zoals reizen, geloofsovertuiging, politieke voorkeur, lidmaatschappen, gezondheid en seksueel gedrag- mogen worden opgevraagd en gecontroleerd.

Le Pen: Wet is een farce omdat de islam nergens wordt genoemd

Macron zei dat met de nieuwe wet terreur beter kan worden bestreden ‘zonder onze waarden en principes op te geven’. Front National leider Marine Le Pen uitte juist zware kritiek en noemde de wet ‘een farce’, omdat nergens expliciet de islam, het islamitische terrorisme of de islamitische ideologie wordt genoemd, ook al is voor iedereen duidelijk dat de wet vooral hierop gericht is. Mensenrechtenorganisaties vinden de wet juist veel te streng, omdat hiermee ‘de noodtoestand bevoegheden worden genormaliseerd.’

15.000 jihadisten in Frankrijk, 4000 kunnen op ieder moment aanslag plegen

Uit een peiling van Le Figaro blijkt dat 57% van de Fransen achter de nieuwe wet staat. 62% vindt dat de burgerlijke vrijheid ermee wordt ingeperkt, maar 85% denkt dat het wel hun veiligheid zal vergroten. Sinds de aanslag op het satirische magazine Charlie Hebo in 2015 vermoordden moslimterroristen al meer dan 230 mensen in Frankrijk. De laatste slachtoffers vielen op 1 oktober, toen  een migrant uit Tunesië –die 7 verschillende identiteiten had- op het station van Marseille twee vrouwen doodstak.

De Franse autoriteiten houden op dit moment zo’n 15.000 jihadisten in Frankrijk in de gaten. 4000 van hen worden als zeer gevaarlijk beschouwd, omdat ze op ieder moment een aanslag kunnen plegen. Van de 1900 Franse jihadisten die voor ISIS vechten of vochten, kreeg een vijfde ieder al een half miljoen euro aan sociale uitkeringen.
Xander
(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Zero Hedge
*
(*) met ‘gisteren’ wordt bedoeld de nacht (onze tijd) van 31 Oktober op 1 November, ook wel eens Haloween-nacht genoemd. De nieuwe Franse Anti Islam Wet dateert dus van 30 Oktober….
De Oktober Revolutie door de Bolsjevisen van 1917 in Rusland dreigt dus de loef te worden afgestoken i beroemdheid!!!!!
*-
*
T E   O N T H O U D E N
OP ONZE VASTE SCHIJF
**
*
Feel sorry voor de sneer ivm de taalkennis van vreemde talen van vele Nederlanders. Vlamingen zijn veel… hi hu…. polyglotter, maar dat komt volgens mij vooral door eeuwenlange ‘vreemde meesters in het land’…. Onze ‘Lage Landen by der see’ zijn inderdaad altijd doorheen de eeuwen voor ‘Parijs’ een te annexeren gebied gebleken waar zij de klauwen niet konden van af houden.
Wat er ook van zij, Marine La Plume vindt dat Macroni-gedoe ‘une farce’.  En gelijk heeft ze. Het regent wel in Parijs, maar deze keer druppelt het spijtig genoeg niet in Brussel. Integendeel, onze voormannen in de strijd voor het terugdringen van de is-lammerij, Geert Wilders en Filip DeWinter die samen bepaalde wijken (no-go zones) in het hellegat, de "jihadhoofdstad van Europa" en in het bijzonder Moulin du Ruisseau wilden ‘inspecteren’ werd op staande voet eveb erg als ‘n ‘Führerbefehl’ uit de Nazi-tijd, gewiib ‘verboten’. Het is een verbod door Francoise Schepmans (MR), nadrukkelijk Franstalige burgemeester van Molenbeek. Geen 'islamsafari dus in een smetteloos door de Coburger Regering ‘gezuiverde’ kanaal-zone!
Alsgroen licht richting islam-terroristen kan dat tellen!
Aandacht: die Macroni-Wet werkt in alle richtingen, precies omdat er nergens sprake is van de islam. Hij kan dus even goed tegen Marine La Plume of tegen ieder ander vrijheidslievende Franse onderdaan misbruikt worden.
Bedenking Als Geert en Filip nu maar niet moeten op de vlucht slaan om elders en buiten Europa politiek asiel aan te vragen…
Ja Ja, Bruxellabad is geen Parijs! Als Niet komt tot Iet, dan kent Iet zichzelve niet.
(Hemelreiker)

Geen opmerkingen: