zaterdag 11 november 2017

4340


Zondag 12 November 2017

4340 - SYRIË IS EEN WESPENNEST VOL MONSTERS OMDAT TWEE  SOORTEN IS-LAMMERDS DE BRUID BEGEREN
        *
INHOUD: SYRIË / ISLAM INVASIE: Trump, op de koffie bij Poetin. Beiden  realiseren ze zich de macht van de islam om zelfs twee engelen te doen vechten als duivels… Onze media echter zien dat lichtjes anders. Zij zien alleen de ‘terreur’, maar durven die nooit vast te pinnen op de ware schuldige… Dan immers zou er staan: de islaqm-terreeur.
O U V E R T U R E  
OPUs  B A R D O L LI N O
(A N DANTE)
*
In de hoofding van dit stukje las U dat in Syrië een ‘strijd’ aan de gang is vanwege de bruid, daar waar U had moeten lezen ‘vanwege de buit’. Wart in wezen op hetzelfde neerkomt in een burger-oorlog omwille van de tegenstrijdige veroverings-strategiën zoals die meestal voorkomen bij primitieve woestijnvolkeren.
**
*
En die buit is, zoals altijd en overal waar de islam ermee gemoeid is, gebieds-uitbreiding. Jammer genoeg willen de Soemi’s (Soemnieten) en de Schietnieten (Shiïten) de twee grote stromingen in deze veroverings-strategie, meestal verkeerdelijk als ‘religie’ verkocht, net hetzelfde. De 3 ‘G’s in de meest primaire combinatie zowel bij de Saoudi’s in Arabia als bij de Ayatollahs in Iran. Catch-as-you-can…. Twee voorhistorische monsters die elkaar voortdurend te lijf gaan omwille van de Bruid Buit…
En na Syrië volgt Libanon, om dan vervolgens uiteindelijk allemaal samen naar de keel te vliegen van Israël….
**

*
Trump en Poetin: "Geen militaire oplossing mogelijk voor Syrië"
Bron: Belga, Reuters
**
Vladimir Poetin en Donald Trump. © REUTERS
*
Volgens zowel de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir Poetin is er geen militaire oplossing mogelijk voor het Syrisch conflict. Dat maakten beide leiders bekend in een gezamenlijke verklaring.
Trump en Poetin maakten in een gezamenlijke verklaring bekend de inspanningen tegen terreurgroep IS verder aan te houden. "De inspanningen zullen blijven geleverd worden tot de terreurgroep volledig verslagen is."

Beide leiders bevestigden ook de soevereiniteit van Syrië te respecteren en riepen alle betrokken partijen bij het Syrische conflict op om actief deel te nemen aan het politieke proces van Genève.

Verder zijn Moskou en Washington het erover eens dat er geen militaire oplossing is het voor conflict, zo valt te lezen in de verklaring van het Kremlin. De verklaring werd opgesteld in de marge van de top van de APEC (Asia-Pacific Economic Cooperation) in Vietnam.

De twee staatshoofden hebben tijdens de vergadering van Aziatische landen en landen die grenzen aan de Stille Oceaan tot dusver en tegen de verwachtingen in geen bilateraal gesprek gevoerd. Ze zagen elkaar op verschillende zittingen maar wisselden nauwelijks een woord.
*
Bron & ink
https://www.demorgen.be/buitenland/trump-en-poetin-geen-militaire-oplossing-mogelijk-voor-syrie-bc2182f9/?utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_userid=&utm_source=demorgen&utm_content=middag&ctm_ctid=4f30da1e1da77d62459839b653135f7a
*
T E   O N T H O U D E N
OP ONZE VASTE SCHIJF
**
*
Wij, de gewone Burger n Het Westen, ziet dat allemaal gebeuren, en kijken opgefret door onrust, naar onze machtige ‘Leiders’ die al even dapper de andere kant uitkijken. Want de gebeurtenissen kaderen perfect in wat zij als ‘Staatsbelang’ op het oog hebben. Namelijk met behulp van de verfoeilijke moslim-strategie waarmee ze onder één hoedje spelen, de USSR-Globalisatie doorvoeren, waar ze dan de absolute meesters zullen van zijn.
**
*
Het wordt dus voor ons allemaal kiezen tussen de pest en de cholera: ofwel het Sovjet-systeen of dat van de Nazi’s. Daar waar de EU-Nazistaat ons sederrt de aanvang wijsmaakt dat ‘Persoonlijke Vrijheid’ hun hoogste goed is…
Daarbij vergeleken is het Sprookje van Sneeuwwitje  realistischer dan dat van de Rattenvanger van Hameln waarover ik het gisteren had.Bij sprookjes kan men individueel dromen, bij manipulatie dromen anderen in onze plaats.
**
*
(Hemelreiker)


Geen opmerkingen: