donderdag 20 mei 2010

HET IS GEVAARLIJK KERSEN ETEN MET HOGE HEREN

.

























.

KERSEN ETEN MET HOGE HEREN





Het is gevaarlijk kersen eten
met Hoge Heren…..



Ongrondwettige verkiezingen: Vlaams Belang
trekt naar OVSE en Raad van Europa

Gezien de manifeste ongrondwettigheid van de komende federale verkiezingen en het bewuste verzuim van de meerderheidspartijen correcte verkiezingen te organiseren, wendt het Vlaams Belang zich tot de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) en tot de Raad van Europa. Beide internationale organisaties hebben tot doelstelling de werking van de democratie te stimuleren en de naleving van de Mensenrechten te waarborgen.

In dit kader stuurt de OVSE bij verkiezingen in jonge democratieën geregeld waarnemers om het regelmatig verloop van de stembusslag te controleren. In een uitvoerig schrijven aan Marc Perrin de Brichambaut, Secretaris-Generaal van de OVSE, vragen onze Senator Jurgen Ceder en onze Kamerleden Bart Laeremans, Francis Van den Eynde (lid van de Commissie Buitenlandse Zaken en van de parlementaire vergadering van de OVSE) en Alexandra Colen (lid van de Commissie Buitenlandse Zaken) een grondig onderzoek te willen instellen naar het ongrondwettig karakter van de komende verkiezingen.

Daarbij wordt onder meer verwezen naar het arrest van mei 2003 van het Grondwettelijk Hof en naar het opmerkelijke standpunt van de 12 rechtbankvoorzitters over het juridisch vacuüm waarin deze verkiezingen verlopen. Ook wordt gewezen op de afwezigheid van een onafhankelijke instantie die achteraf de geldigheid van de verkiezingen moet bevestigen. Onlangs nog deed het Europees Hof van de Rechten van de Mens over een gelijkaardig dossier een belangrijke uitspraak in het zogenaamde Grosaru-arrest. Tegelijk wordt gevraagd om waarnemers te sturen.

Bart Laeremans en Jurgen Ceder richten samen met Kamerlid Gerolf Annemans en Senator Karim Van Overmeire (beiden lid van de Raad van Europa) een gelijkaardig verzoek aan dhr. Mevlüt Çavu?o?lu, de Voorzitter van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa.

Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams Belang

Joris Van Hauthem
Vlaams parlementslid
o-o-o-o-o-

Digitalia denkt…

Dat de Goden in het Hoogste Europese selecte gezelschap zich op dit ogenblik een aap schrikken. De kersen worden ineens opgeëist ter herverdeling….Godgeklaagd, door een partij die buiten de Wet staat. Enfin, niet buiten DE wet, maar buiten HUN wet van alles voor Alexander en niets voor een ander.
Men kan ze zien denken : (elk in hun eigen taal, zeker niet in ’t Vlaams) WASDANAA?
Den Belgique, dat was toch een van de vijf Glorierijkste Stichters van het Europees Circus waar wij aan rijke tafelen de mooiste kersen ter wereld mogen eten en uitdelen aan onze gelijkgezinden!? Dat was toch volgens de Heilige Gynokkio ‘de Modelstaat’? Dat is toch het land van onze glorierijke President Natte Dweil I, die de Geschiedenis zal ingaan als de Haiku-dichter die de Japanners ons benijden!? Dat is toch het land waarvan de ontslagnemende regering der lopende zaken het glorierijke 6-maandelijkse Voorzitterschap van de EU zal opnemen? Dat is toch het land van Supergeile Wilfried Martens, die op zijn 75ste op TV nog komt opgeven over zijn seksuele esbattementen met Miet Smet, beiden glorievolle Euparlementsleden?
Den Belgique, dat is toch het land dat 50 jaar geleden zo gul de negertje hun zelfstandigheid gaf? Wiens Vorst dat mag gaan herdenken in de Congo; de dag dat het Voorzitterschap zal ingaan….De zwartjes kregen bijna ongevraagd maar zeker onverwacht, wat al jaren aan de Vlamingen geweigerd wordt….
Zou het kunnen, dat die belse Hovaardigheidsbekleders dus op het podium komen met ezelsoren aangebonden? Wegens totale onbestuurbaarheid van hun twee landen in een en hetzelfde nationaal verband! Met misschien nog een bordje om de hals met de boodschap dat ze niet eens meer in staat zijn om legale verkiezingen te organiseren, zoals de eerste de beste bananen-republiek….En no-country die Internationale waarnemers nodig heeft bij elke verkiezing!?
De EU-rechters… Ik zie ze al discuteren onder elkaar. De enen stellen voor het dossier te behandelen onder het klassement L, wat staat voor LATER. De anderen hadden het liever behandeld onder de letters LL, wat staat voor LATEN LIGGEN. De derde groep ziet meer heil in een behandeling LLL, wat staat voor LANGE LATEN LIGGEN.
Eerst zal er natuurlijk onderzocht worden 1° of het Hof bevoegd is. 2° of de klacht gegrond is. 3° of de klacht opportuun is. Dat kan jaren duren. Tegen dan zal de klacht waarschijnlijk zonder voorwerp zijn, want een der betrokken partijen zal inmiddels gebarsten zijn….
Wat er ook van zij, om het even : de hele wereld moet het weten, dat Vlamingen, om recht te halen, nadat alle rechtsmiddelen van het eigen land eenparig zijn uitgeput in hun voordeel, zij naar de Internationale Rechtbanken moeten trekken om in eigen land gelijk te halen…Deze gerechtelijke actie met internationale allure, zou wel eens het begin van het einde kunnen zijn. Hopelijk wordt de doodstrijd niet onnodig verlengd. In afwachting wordt hier door mij aan de voeten van de Heilige Rita (der Hopeloze Zaken), een dikke bougie gebrand – wat zeg ik : één dikke bougie? – het worden er tenminste een dozijn – om hierboven de boel te forceren. Op de Van Gheluwe”s moeten we niet meer rekenen : alles wat we zelf doen, doen we beter!
De Graven Egmont & Hoorn, onder Alva-de-Spaanse-bloedhond, konden elkaar toespreken de een de ander als Graaf-Zonder-Hoofd en Graaf-Zonder-Land…Albèr de Laatste van Sex-en Coburg, zal straks in Congo te blinken staan als Koning-Zondr-Land….
Maar….Vlamingen, weest op Uw hoede : de Goden delen niet gaarne hun kersen….

Geen opmerkingen: