woensdag 22 juli 2020

192 - HET DONDERDAGG BROOD EEN PAAR KWAJONGENS UIT DE LAGE LANDEN HEBBEN EEN ‘ADD’ ONTWIKKELD DIE DE GELE PEST ZOUDEN KUNNEN BEDINGEN. ALS DAAR MAAR GEEN VODDEN VAN KOMEN

192 - HET DONDERDAGG BROOD
*
 
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
DONDERDAG 23 JULI 2020
**
Kleintjes troeven Proximus en SAP af voor corona-app
©Photo News
*
22 juli 2020 21:11
De Brusselse app-ontwikkelaar DevSide en de Mechelse softwarebouwer Ixor moeten de Belgische corona-app maken. De kleintjes halen het zo van een monstercoalitie, met daarin onder meer Proximus en de Duitse IT-reus SAP.
De ontwikkeling van de Belgische corona-traceer app, die tegen begin september de risicocontacten van besmette personen in kaart moet brengen, kan van start gaan. De interfederale werkgroep testing en tracing stelde de ministers van Volksgezondheid in het interministerieel comité voor het contract voor de app te gunnen aan een groep van Belgische kmo's. Hoofdindiener is de Brusselse appbouwer DevSide, de Mechelse softwaregroep Ixor is onderaannemer. Uit academische hoek leveren de VUB en de ULB input.
Die uitkomst verrast, want er lagen twee offertes op tafel. In het verliezende kamp zitten de Duitse IT-reus SAP, die de 'Corona-Warn'-app van Duitsland ontwikkelde, en telecomoperator Proximus. De jury van drie professoren, met onder meer cryptograaf en expert ter zake Bart Preneel, kiest zo voor een coalitie van de 'Belgische kleintjes'. Dinsdagavond lekte in De Tijd al uit dat DevSide het contract binnenhaalde. Dat ontlokte een storm aan kritiek, omdat DevSide onooglijk lijkt: op LinkedIn telt het vijf medewerkers, het balanstotaal is nog geen 700.000 euro en de naam van het bedrijf was tot juni nog JPDVDG.com, naar eigenaar Jean-Paul De Ville de Goyet.
Eens te meer is het bewezen: het kleine burger-initiatief redt zichzelf daar waar de ‘Overheid’ - als naar gewoonte in dit aopenla        d – het laat afweten. Als er bommen vallen, blijft hjet bij de Oerheid bij woorden, maar de Burger verschuilt zich en bouwt schuilplaatsen. Dat doet de Ocerheid ook, zich verbergen en – met het geld van andere n- schuilplaatsen bouwen. Maar alleen voor zichzelf en de hunnen…
-
En ja, dat is nog maar normaal ook. Want hen ontbreken de verdere middelen. Die hebben ze inderdaad inmiddels opgebruikt voor de hoge wedden van maar liefst hun ACHT regeringen met ontelbare ministers, kabinetsleden, adviseurs en en voor het bevoordeligen van de vele vriendjes.
-
En zo redt de kleine man dan zichzelf.
De Overheid? Die kijkt met spanning uit naar de hoge opbrengsten aan belastingen en taksen die deze nieuwe beddrijfjes wel spoedg zullen opbrengen.
En de Sire zal dan, als een Vorst, de buitenlandse Pers begeleiden doorheen de intussen wereldberoemde ateliers.
Ja, dat alles zou – met aan zekerheid gnenzende waarschijnlijkheid - kunnen, ware daar niet het voorbeeld van het Iepersr spraak technoliogie bedrijf Lernaut & Hauspie, wiens patenten al vlug door de Yanks werden ingepalmd. Notanene met volle volle medewerking van de Belgische Staat. Die stond erbij en keek er naar.
-
E, dan zijn er nog de Chinezen. Die zullen niet graag zien, dat hun nog veel sterkere wapens dan de atoombom, door een paar kwajongens uit de Lage Landen onschadelijk gemaakt worden.
Als daar maar geen vodden van komen.
*
IK PROBEER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAUVINISME
ALS ER AL IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHE LEUGENTAAL
*
DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL
*
Marj my worfds!
Ik lees al jaren geen De Schandaard meer, maar ik durf er mijn klak voor verwedden dat die nog jarenlang hierover zullen zwijggen, ofwek binnen de 12 uur een tegenoffensief zullen inzetten. Corona bestrijden, dat blijft immers het voorrecht van de Franstaligen. Zie de mondmaskers. Gefabricceerd of geïmporteerd onder Chinese licencie.
De Leysens, erven van de Hitler Junge hun grootvader, doen eer aan het verraad. Een soort erfelijke bloedvergiftiging die zelfs met geld niet te stelpen valt??




Geen opmerkingen: