zondag 26 juli 2020

1954 - DE ZONDAGSE PISTOLÉ NA DE BOTERKOEKEN MET ZODDAFSKOFFIE VOOR DE REST VAN DE DAF EN DE VOLFENDE WEKEN WORDT ALLEEN NOG WERELDWIJD HET CORONA APERITIEF GESCHINKEN. A LA VOSTRA. MAAR DAN IN HET CHINEES

1954 - DE ZONDAGSE PISTOLÉ
*
 
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN

ZONDAG 26 JULI 2020

*
Ook ne goede morgen deze morgen. Blie da’k U zie.
-
Weet U, bij elke opstart vertoont mijn scherm vanzelf t Live is Good. Waarmee ik telkens weer niet helemaal akkoord kan mee gaan. Het leven is veel méér dan       ‘Good’, het is wonderbaarlijk goed. Gewoon fantastisch zonder meer.
**
Alice Nahon

Antwerpen °16 Aug 1896-en er overlden 21 mei 1933
*
Toeca      llige getuigen van de ups-and- downs van elke dag: zijn de laatste twee berichtjes die op datzelfde scherm van L=G gisteren-avond laat binnenstroomden. Achn Lieve Lieske, hekp me ecen0
-
‘Nog even voor het slapengaan’, lieve Alice Nahon, ‘en vòòr ik mijn armen had gewonden rondom een hoofd dat eenzaam was’….
Eerste geval
*
Provinciale ‘crisis-ce’l in Antwerpen grijpt in: sociale bubbel beperkt tot 10 vaste contacten
De provinciale crisis-cel in Antwerpen kwam zaterdag samen om extra maatregelen te nemen tegen de verspreiding van het coronavirus. Er werd onder meer beslist om de sociale bubbel voor de komende vier weken te beperken tot 10 vaste contacten. “Iedereen wordt met aandrang ‘verzocht’ om die contacten ook op te schrijven”, luidt het advies.
*Peroonlijke stekelige operking
*
Voor vertaling in het Arabiers, Maroc Haans, Frans of een andere goedgekozen wereldtaal: zich wenden bureel blad GVA.
Tenzij iemand zich verplicht voelt zich te wenden tot de Ambassade van zij Land van Herkomst, die dan zal instaan voor de repatriëring. Kosten voor de Vlaamse Gemeenschap.
Theo Francken MP
@FranckenTheo
**

Onze Lubbeekse ploeg maakte leeuwenmaskers vr t goede doel (borstkankeronderziek via ThinkPink). Zitten perfect, mét filter en aparte maat M en V.
Interesse? Stuur een mailtje naar lubbeek@n-va.be


En dan in alle vroegte deze morgen, deze clou van de islammisering…. Tertwijl er in Roeselare deze nacht herrie is ontstaan omdat ’n anders-gekleurde slungel na straatgeweld maar zonder muilband weigerde zijn IK aan de Politie te vertonen.. Met gekleurde opstootjes van jewelste; gevolgd door effenaf brutaal politie-geweld met pepperspray ten gevolge.   Schande!! Driewerf schande!!!!! Is het zò dat men de omvolkers, die zo vriendelijk zijn om hier onze Staatskassen te komen leegplunderen, behandelt? Dat Allah hen moge vernieitgen die gerniepigaards in uniform.
Weer de Krant van de Kanaalduiker…
*
Helft nieuwe besmettingen komt uit provincie Antwerpen, gemiddelde stijgt met 71%
Tussen 16 en 22 juli is het gemiddelde aantal besmettingen met het coronavirus gestegen naar 255 per dag in België. Dat is een stijging met 71% tegenover de week voordien. Voor woensdag 22 juli staat de teller (met zoals steeds vier dagen vertraging) op 534 nieuwe besmettingen. 264 daarvan (ongeveer de helft) komen uit de provincie Antwerpen.
**
  
KAART. In welke gemeenten flakkert het coronavirus weer op? Zo snel stijgt het aantal besmettingen
Het aantal besmettingen met het coronavirus stijgt weer in ons land. Om lokale broeihaarden te kunnen ontdekken, houdt de overheid voor elke gemeente de evolutie per week in de gaten. Bekijk de cijfers op de kaart hieronder. Die toont hoe sterk het aantal nieuwe besmettingen stijgt in elke gemeente van de provincie Antwerpen en het Waasland. De kaart voor het hele land geven we ook
*
 
Corona besmettingen in Antwerpen op week tijd vervijfvoudigd
©BELGA
David Adriaen
Vandaag om 08:45
Uit de jongste cijfers van Sciensano blijkt dat het zevendaagse gemiddelde van het aantal corona-besmettingen met 71 procent gestegen is tot 253.
De cijfers die het gezondheidsinstituut zondag bekendmaakte tonen aan dat de verspreiding van het virus opnieuw fors aan het stijgen is. Het aantal nieuwe gevallen per 100.000 inwoners ligt op 24,6 voor de twee weken tot en met 22 juli. Een dag eerder werd nog het cijfers 21,2 gerapporteerd.
In totaal zijn er nu 65.727 besmettingen officieel vastgesteld. Dat zijn er 528 meer dan een dag eerder.
Antwerpen
at er zaterdag strengere maatregelen kwamen in de provincie Antwerpen is geen toeval: uit de cijfers blijkt opnieuw dat de opmars van het virus er erg snel gaat. Het totaal aantal gevallen de jongste zeven dagen is gestegen tot 805. Dat zijn er ruim 5 keer meer dan de week ervoor.
42,7
Besmettingen per 100.000 inwoners
In Antwerpen waren er in de zeven dagen waarvoor cijfers beschikbaar zijn 42,7 besmettingen per 100.000 inwoners.
Dat zijn er meer dan dubbel zo veel als in Limburg (15,7 besmettingen per 100.000 inwoners), de provincie met de tweede grootste stijging.
 
*
Corona und kub Ende….
De indruk wordt steeds sterker dat er meer achter steekt dan ‘het griepke’ waarover de Dikke Ferderale Pad het ooit had. Kwaad opzet is volgens mij niet uitgesloten, als men ziet dat voornamelijk de ingevoerde ‘omvolkers’ er dapper voor zorgen om –Inch’Allah - hun best te doen om de inlelse oorspronkelijken te decimeren. Zelf geven die er geen zier om, want bij Allah wachten hen per persoon eeuwigdurend + een dag wel 72 opeponge maagden om hen, met palm en zang en nog iets langs de de onderkant daar bovenop, tot de Laatste Dag bij te staan. Alles tot meerdere eer en glorie van de Profeet Moh-met-Ham.
Deze gunst wordt hen verleend van zo gauw ze, zonder hulp van buitenaf, recht uit de broek kunnen plassen. Hoe korer het verblijf op het Onderlmaanse, des te langer duurt de Eeuwigheid.
-
Most ik in de plaats zijn van de Super Verliichte Grote Verstanden Sociaaal-Democraten, die aa, de bron liggen van zowel dat Ghinees Rode Virus als van de wilde invasie c   n onze Landene, ik zou toch eens beginnen na te denken. Vooral daar een van hun meest gehate voorgangers in het Derde Rijk de zaak van in de kiem had gesmoord. Een Tweede ‘Endlösung’ zou toch de gedroomde oplosing zijn.
Valt alleen nog te bezien, wie ‘de overlevers’ zouden zijn. Zij of wij….
*
IK PROBEER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAUVINISME
ALS ER AL IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHE LEUGENTAAL
*

DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL
*
Een vol jaar en halff duurt het nu al nadat de laatste ‘federale’ sukkelregering doorde mand viel over het Pact van Marakesh dat Sjieke Sjarel de Eerste tegenin de meerderheid in ging onderteken bij de Verenigde Nazies. Een amechtige sukkelregering die ongrondwettelijk werd verder gezet door de Nederlands onkundige sluik-regering Wilmès I. Die daarop zichzelf voorzag van de nodige ‘volmachten’ om namens een Blauw-Rode minderheid verder de Staatskas te kunnen nog leger plunderen.
Dat alles onder het verdoken dievlings opdrijven van de niet meer te stuiten islamisering.
Wie islam zegt, zegtt dood en vernieling. Maar om aan de Macht te blijven zijn in dit apenland alle middelen goed.
-
Als er tegen 2024 nog maar genoeg kiezers zullen overblijven om het roer te wenden? Staat in de sterren geschreven. En die staan op vele duizenden lichtjaren ver van obns verwijderd.
*
BDW & TGV, haasten jullie zich toch eeb beetje, vòòr we vergaan.
Want zie, hoor ik daar niet in de verte reeds op erbarmelijke toon de doodsklokken klagen met het steeds herhaalde ‘Metje is dood’- ‘Metje is dood’…



 

Geen opmerkingen: