vrijdag 24 juli 2020

194 - HET ZATERDAGFG BROOD MET DE PEUKSCHIL VAN ONBEKND SPAARGELD BI DE BANKEN ZOU DIT APENLAND MISSCHIEN NIET, MAAzR DE LEGE WAALSE SCHATKIST IN BEPERKTE MATE ENIGSZINS WEL. BOER LET OP IW GANZEN!!!!!!

194 - HET ZATERDAGFG BROOD
*
 
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN
*
ZATERDAG 25 JULI 2020

*
Half miljard euro aan slap
*end geld wacht op eigenaar
 
Belgen hadden eind juni 545 miljoen euro op slapende rekeningen staan. Dat is 6 procent meer dan eind 2019 en 83 procent meer dan eind 2014.
**
©BELGAIMAGE
*
Slapend geld is geld dat vijf jaar onaangeroerd op een bankrekening of in een verzekering staat en waarvan de financiële instelling niet kan achterhalen wie de rechtmatige eigenaar is zijn.
Er zijn diverse redenen mogelijk waarom een eigenaar niet komt opdagen. De meest voor de hand liggende is dat hij of zij overleden is. Almaar meer Belgen hebben rekeningen bij verschillende banken, maar de erfgenamen zijn daar niet altijd van op de hoogte. Als de bank de erfgenamen niet kan opsporen, riskeren de rekeningen slapend te worden.
Peter Van Maldegem
*
*
Als Magnietted dat nu maar niet te weten komt!

IK PROBEER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAUVINISME
ALS ER AL IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHE LEUGENTAAL
*
*
DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL
*
*
U herinnert zich ongetwijfeld ng deze afbeelding uit mijn ‘Doorbraak’ van gisteren? Wel, ik moet U iets bekennen. Nalelijk iets waarin der Horde der Hoernalisten uit dit apenland Meesters boven Meesters in zijn. Lees: in het verdraaien, weglaten of bijlappen van de waar gebeurde feiten.
-
Gisteren kreeg I dus BDW; op de voet gevolgd door Magniette, na weglating van twee zaken en zonder de aandacht te trekken op de blinde muiur vòór hen, waartegen ze dreigen te petter te lopen.
Eerste wegating. De twee patattenzakken vol briefjes van €1.000 op de rug van BDW.
Tweede wdglatging: de aan de hand van Ma   gniette voortgesleepte lege Waalse Schatkist, waar dwars doorheen de bodem de zon der verwachting blikkert.
**
*
Ja kijk, uit medevoelen met de lezer wilde ik niet van direct al te schokkend overkomen. Want de waarheid kwetst e vooral de naakte waarheid kwetst ergerlijk.
**
*
E, die ergerlijlkheid is dus het thema van vandaag. Het zijn de feiten, maar mens toch, erger je daarover niet. Reken liever op de eerstvolgende verkiezings uitslag….



 

Geen opmerkingen: