donderdag 30 juli 2020

80 t SCHELDT DE ROSSE RIOSSEAU’S ONDER VUUR ALLES TOT MEERDERE EER EN GLORIE VOOR HET EIGEN VOLK

80 t SCHELDT
**
*
DONDERDAG 30 JULI 2020
*
Waarom Conner Rousseau in allerijl Instagram verlaat… onder andere deze film
Afgelopen weekend bracht ‘tScheldt uit dat de voorzitter van de SP.A, Conner Rousseau, in juli wel een heel leuke feestmaand bleek te hebben. Conner was onder meer aanwezig met veel schoon en rijk volk op de trouw van zijn broer in Frankrijk.
Terwijl de modale Vlaming zijn of haar huwelijk ligt uit te stellen, is er voor de gefortuneerde Conners geen vuiltje aan de hand. Zij hebben een deal met corona om het virus via doorluchtige verhevenheid te omzeilen.
Eergistereren, dinsdag 28 juli 2020, liet Conner Rousseau weten zijn Instagram account, @kingconnah, stop te zetten. De SP.A gaf er een uitleg aan die rechtstreeks uit een groot sprookjesboek leek weggeplukt om de bevriende media gezapig akkoord te doen gaan en zeker geen verdere vragen te laten stellen.
“Hij was sowieso van plan om zijn Instagram, het enige medium dat hij volledig zelf beheert, af te sluiten om zich te concentreren op de regeringsonderhandelingen. Hij krijgt veel berichten, en probeert mensen toch altijd te antwoorden. Nu zou dat niet lukken, dus deactiveert het liever een tijdje. Het is zoals in de blok, hij is nu aan het studeren. Maar hij komt zeker terug.”, aldus de partij voor de Arbeidende Mens.
Het niet gesubsideerde ‘tScheldt met zijn niet gesubsidieerde medewerkers fronst de wenkbrauwen bij zoveel suikerzoete communicatie-onzin.
De reden is niet dat Conner moet ‘blokken’, de reden is dat er achter de schermen een legertje IT-ers het account van de ‘king’ aan het opschonen is. En niet alleen het account van Conner wordt daarbij opgeschoond, alle accounts van naaste familie en vrienden worden onder de loupe genomen, want de Conners…. hebben het de laatste weken helemaal niet zo corona-veilig gedaan.
Een van de films die de Conners proberen off-line te krijgen, is het filmpje in bijlage.
**
De Conners hebben niet één, niet twee, maar minstens drie keer de trouw van de broer van Conner gevierd in juli. Niet alleen in Frankrijk. Maar ook in… België.
We weten uit betrouwbare bron dat er om 5 uur in de ochtend nog stevig gevierd, gedronken en gedanst werd.
Aan U om uit te maken of corona zich ook zo geamuseerd heeft… De op dat moment geldende regels voor trouwerijen vindt U bij onze vrienden van de VRT. Nee schrap dat… vindt U bij de VRT. (klik hier)
??????
We zullen vermoedelijk weer in gebreke gesteld worden door de advocaten van Conner Rousseau, dus voor wie het kan missen…. We zijn dankbaar voor elk abonnement dat binnenkomt:
                   
NASCJRIFT
Het wordt met dag, het uur, wat zeg ik, met elke minuut, elke seconde, ja zelfs met elke nano seconde, steeds duidelijker dat alle ’s Lands kleurpartijen een steeds vaalblekerer doods-kleur gaan vertonen. Ze zijn zelfs niet eens meer als kleurloze monsters te herkennen, want ze verschrompelen ineen tot nietige gifttige zwammen in een spook-landschap uit een onwezenlijke nachtmerrie uit het verleden. En daar bedoel ik zeker niet alleen de nog resterende paar spuitwater drinkers, noch de reeds ingekorfde en klaarstaande ingekorfde divers en duivinnen genre Rutten-Dame mee. Maar Kawoutrmans, de troebelwaterbeek-achtige leerling-tovenaar uit de Burcht der Koningen.
-
Van de overige verschoppelingen wil ik niet eens gewagen.
**
*
Om, zoals van ouds gebruikeljk op onderhavig ‘medium’ des te meer de na-oorlogsse enige ware Volks Partij in de schijnwerpers te plaatsen.
**
BDW aanhoort Fluppe de Ccoburfger inzake formatie nieuwe regering
*
Noch links, noch rechts, maar gewoon om, à la Vaclav Claus van de Slowaakse Fluwelen Revolutie eindelijk aan het Eigen Volk te geven wat het Eigen Volk van rechtswege toekomt. Namelijk; om op basis van het Geboorterecht, niet langer ‘Vreemde Meesters’ in het Land te dulden.
**
*
De Heer der Vaderen moge dit gebed aan- en verhoren. Want als we moeten rekenen op de hulp van de gekazuiflede vazallen van Rome, dan zijn we voor lange tijd nog ver van huis. Immers, ‘Onderpastoors van te lande’ zijn er niet meer.
We moten, zoals we zijn opgevoed, dus duidelijk onszelf behelpen

 

Geen opmerkingen: