vrijdag 24 juli 2020

308 –DE ANTWERPSE WERLDPERS OVER DE TWEEDE DODELIJKE AANVAL VAN DE GELE PST DE GELE PEST. TWEEDE RONDE VAN DE VELE DIE NOG ZULLEN VOLGEN. GEDAAN MET MONDELING GEBLAF NU WORDT ER METEEN GEBETEN. IN DE GELDBUIDEL.

308 –DE ANTWERPSE WERLDPERS OVER DE TWEEDE DODELIJKE AANVAL VAN DE GELE PST
**
*
VRIJDAG 24 JULI 2020
*
Maar liefst 416 nieuwe besmettingen in één dag, gemiddelde stijgt met 89% tot 220 per dag
**
*
Tussen 14 en 20 juli is het aantal besmettingen gestegen tot gemiddeld 220,6 per dag. Dat is een stijging van 89% tegenover de zeven dagen ervoor. Dat blijkt vrijdag op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.
NA GESCHRIJFSEL
*
Sorry voor de omwisseling van de afbeelding in de hooding van deze bijdrage. Verkeerde sjabloon gebruikt bij het afdrukken.
Bede vooral GVA niet te verwarren met Doorbraak. Na de doortocht bij GVA van de Kanaaalduiker is daar van een doorbraak al jaren niets meer terug terig te vinden. Integendeel.
-
De Tweede GDlf dus!
De Nationale Zender kan er gewoon niet over zwijgen. Almaar dezelfde maar met de minuut tot in den teure zwaardere feiten herhalen en aandikken. Om de haverklap herhaald en bevestigd dor duurbetaalde ‘virologen’ en andere beestenboel kenners.
-
Nu weer gern ‘aanmaningen’ meer door de Politie, maar echte geldboetes. Toc op papier en dat is al iets. Er zal veel volk komen kijken!
Ook nieuw is de identiteits-opname bij de Horeca. Of dit zal ‘werken’ weet niemand, maar de misbruiken liggen zó voor de hand. Gaan eten met het liefje? Vrouwlief weet het meteen, want de kelner verdient ook graag wat bij.…
Enfin en conter-enfin, deze nieuwe gegevens-admistratie zal goed zjn voor honderden bijkomende banen in de Adminstratie. Die allemaal zullen opgevuld worden door ‘de vriendjes’ van U weet wel.
-
Maar oplossingen, remedies, medicaties?
Da’s voor een andere keer.
-
De godganse dag staat dezelfde zaag gespannen. Steeds strerngere maatregelen, die allemaal geen zier of nog minder helpen. Want de vele ‘Niewelingen’ die zelfs zonder dat virus onze samenleving vergallen, lachen daar gewon mee. En trouwens, hoe kan de Overheid, zonder Nazipralijken toe te passen, anders doen où de enorme aantallen ‘nutteloze eters’ binnen de perken houden? De Sociale Kassen zijn nu al meer dan leeg… Ieder dode 80-iger is uit de Staatsruif een maandelijks pensioen minder te betalen…
Als dat no even eo kan doorgaan, dan krijgt men in Broeksèl eindelijk de Begroting weer eens iin evenwicht. Om zodoende de bugetten voor ‘omvolking’ weer te kunen bijstellen.
-
In vroeger eeuwen hadden onze mensen tenminste nog de kerken waarin ze elkander onder de voeten van de Moedermaagd konden vertroosten. Maar nu, onder invloed van de Vooruitgang, is God dood, begraven en afgevoerd verklaard. Te schadelijk voor het milieu….
-
Maar dat te zeggen is niet politiek-correct genoeg en zal later zwaar bestraft worden, eenmaal het cordon sanitaire eindelijk door prikkeldraad is vervangen dat voorzien is van wachttorens. In vrijheidstelling kan altijd, mits bekering tot de islammerij of de Sociale Democratie, zoals de hedendaagse Sossen zichzelf, kwestie van berwimpeling, noemen.
-
Wacht eens! Binst de oorlog, zolang de Nazi’s onoverwinnelijk leken waren hun Leiders toch de mening toegedaan dat de Belse arbeider, samen met de Duitse arbeider, de handen aan dezelfde ploeg dienden te slaan?
De ommezwaai kwam pas in Januari 1943, na Stalingrad. Toen traden zij meteen bij het Verzet e, verandereden al vlig van kamp en kozen ze de kant van Vadertje Stalin.
Na de oorlog werd de BSP geboren, de Partij van Nationale Eendracht; maar ze bleven tot in hun kisten, echte ‘Scialisten’. Zie Willy Claes. Zie de Kanaalduiker.
Wazarom toen in 1945 nog geen Social Democ Rats?
A ja, Obama, hun grote voorbeeld, nu Stalin en Mao van hun voetstuk zijn gevallen, die is ook maar van latere datum.
-
Vlaming zijn, daarvoor zijn er gen andere helden ter verering voor nodig.
Even nadenken en U bent er zo.
Al werden de besten onder hen bij herhaling door de Belse Staat voor het vuurpeloton afgeslacht.
-
O, u dacht dat op dze blog voornamelijk negatieve kritiek kon? Wat zegt U dan van deze?
Vermits voortaan dat wie de roede spaart, zijn kind haat en voorral omdat goedmoedigheid al helemaal niet helpt in oorlogsomstandigheden, deze suggestie.
Spoor elke nieuwe besmetter op en beboet hem/haar met een contant te betalen bedrag ad € 5.000 voor de eeerste inbeeuk. Her dubbele voor de 2de inbreuk + 5 jaar eenzame opsluiting op water en droog brood.
Wedden dat zelfs de Chinezen raar zullen opkijken van de positieve gevolgen?




Geen opmerkingen: