maandag 27 juli 2020

1955 - HET MAANDAGS DCROGE BROOD HET NATIONAAL VIRUS VEILIGHEIDS CIRCUS DRAAIT OP VOLLE TPEREN MZAA OVRAL IN VLAANDEREN KLINKEN INTUSSEN VAN OP DE BELFORTEN DE NOODHOORNEN

1955 - HET MAANDAGS DCROGE BROOD
*
 
*
VOOR SLECHT ZIENDEN, GOED ZIENDEN, BLINDEN EN VOORAL VOOR ZIJ DIE ZIENDE BLIND ZIJN


MAANDAG 27 JULI 2020
*
La Comedie Nationale buigt zich over strengere maatregelen
*
*
Vanochtend om 9 uur wordt een nieuwe Veiligheidsraad Comedie Nationale gehouden, waar de corona maatregelen wellicht worden verstrengd. Het belangrijkste is het verkleinen van de contactbubbel, maar er liggen ook andere acties op tafel.

Zo zou er opnieuw worden ingegrepen in ons shop-gedrag, valt zondagavond te horen na een rondvraag van Belga bij de betrokken kabinetten.
*
**
**
*
Het circus draait dus verder; wat meebrengt dat voor de berrokken 38 Mini Sterren en hun ter hulp geroepen ‘specialisten’, de reusachtige bezoldigingen blijven genieten.
En de kudde weerloze onmondige burgers staren er naar met open kwijlende monden. Want neen, het hemelse manna is niet voor hen maar voor de primitieve nieuwelingen-omvolkerrs. Zij die geknield en met de kont omhoog, Allah danken eb bidden om méér.
-
Gelukkig is daar het initiatief waarover Sanctorum het gisteren in DOORBRAAK had: de opstand der het Eigen Volk Eerst in onzeVlaamse Steden en Gemeenten. Die, zonder onderscheid van politieke overtuiging, de stormklok Klokke Roeland over Vlaanderen luiden. Waar Tijl Uylenspegel als van ouds nooit ver van weg kan blijven
*
*
In alle ernst durf ik dus hopen dat het dezelfde noodklok stormklanken zullen worden als die ooit in de verre Middeleeuwen. Torn die opriepen tot de Brugse Metten en als introïtus dienden voor de Gulden Sporenslag.
-
Moge de God onzer Vaderen ons genadig zijn.
IK PROBEER AAN VOLKSVERHEFFING TE DOEN. NIET AAN VULGAIR CHAUVINISME
ALS ER AL IETS MELDENSWAARD ZOU ZIJN , ZIT HET ONDERGESNEEUWD ONDER DE PROPAGANDISCHE LEUGENTAAL
*
DROL VAN DE VADERLANDSCHE BROL

Om af te ronden nog even het mail-aders of de Twitter Account van Ons Heer opzoeken. Want Pastoors om her voortouw te nemen zijn er n iet meer in deze geglobaliseerde Nieuwe Orde II wereld. Onze kathedralen, kerken en kapelltjeszijn musea of sportzalen geworden. Voor zover die niet in puin liggen
Alleen onze Belforten hebben stand gehouden. Ze zijn een unicum in de ganse wereld en komen alleen in Vlaanderen voor. Als dàt gen sigaal is van zowel Goddelijke als Burgerlijke voorbestemming, dan weet ik het ook niet meer.


 

Geen opmerkingen: