donderdag 3 december 2020

500435 - ALLEEN DE TIJD HOIDT ME BIJ IN DE TIJDLOZE ZAKENWERELD. HUN PULP-VERSIE DAARNAAST IS GEWOON BELASTEND VOOR JRT MILIEU

 

.

500435 - ALLEEN DE TIJD HOIDT ME BIJ IN DE TIJDLOZE ZAKENWERELD. HUN PULP-VERSIE DAARNAAST IS GEWOON BELASTEND VOOR JRT MILIEU

 *

ALLAH IS GEEN OPPERWEZEN ZOALS EEN ANDERE

DEZE IS OVERAL TER WERELD EEN POLITIEK DIE ONDERDRUKKINGS SYSTEEM DAT DOOR LINKS ALS EEN WORTEL VOOR DE NEUS VAN EZELS WORDT GEHOUDEN. VOOR MOSLIMS I DIT EEN TWEEDE HUID

DONDERDAG 3 DECEMBER 2020

*

INHOUD

EEN MEMORABLE DATIM WAAR WE DE TOEKOMST- DE KOMST VAN DE MESSIAS – ONTDEKKEN VIA HET HEDEN – DOOD VAN VELERY GISCARD D’ESTAING – EN HET NABIJE VERLEDEN VIA FRANÇOIS MARIE AROUE, PSEIDONIEM VAN VOLTAIRE DIE WE METEEN VERWELKOMEN IN ONS CLUBJE

-

*

SEFANJA (OOK SOFONIAS) PROFEET, JUDEA; † EIND 7E EEUW VÓÓR CHR.

Feest 3 december.

Sefanja is de negende van de Twaalf Kleine Profeten uit het Oude Testament. Hij was een afstammeling van koning Hizkia uit de stam Simeon en profeteerde in Juda ten tijde van koning Josia; deze kwam in 641 v.Chr. aan de regering. Daarmee was hij een tijdgenoot van de profeet Jeremia († ca 580 vóór Chr.; feest 1 mei). Hij heeft het in zijn profetieën over de toekomstige val van Nineve; deze vond plaats in het jaar 625 vóór Christus.

Hij klaagt het ernstige morele verval in de steden van Juda aan, zoals te Gaza, Ashkalon, Ashdod, Ekron en Jeruzalem en stelt hun toekomstige ballingschap in het vooruitzicht. Deze zal uiteindelijk plaatsvinden in 598 en 586 vóór Christus. Tegelijk voorziet hij al de definitieve bekering van het volk tot JHWH en schildert hij de glorieuze intocht van de Messias in Jeruzalem in de toekomst.

http://blog.seniorennet.be/guvaal/

EEN STEM UIT HET VERLEDEN

‘De koran onderwijst angst, haat, verachting voor anderen, moord als legitiem middel ter verbreiding en tot het behoud van deze satansleer, hij praat slecht over vrouwen, deelt mensen in klassen in, eist bloed en steeds opnieuw bloed.’.

Bovenstaand statement komt niet van mij, maar van de bekende Franse schrijver Voltaire, die leefde van 1694 tot 1778, dus zo’n drie eeuwen geleden en die toen reeds het gevaar inzag van een ideologie die zich wil verkopen als godsdienst, maar in feite een soort doctrine is. Een systeem dat aanzet tot moord, om welke reden ook, kan nooit als een godsdienst beschouwd worden.

 

Voltaire – nota bene, een vrijdenker - was trouwens niet op zijn tong gevallen en had nog meer cassante uitspraken, zoals die toen hij het Amsterdam van de Nederlandse gouden eeuw bezocht en bij het verlaten van de stad schreef: ‘Adieu canaux, canards et canaille’. Het was hem daar toen blijkbaar ook niet bevallen, maar die uitspraak kan met een korreltje zout genomen worden en was waarschijnlijk eerder ironisch bedoeld. Het rijmde zelfs. Die over de koran is echter een letterlijk bloedige werkelijkheid, waarvan we in onze huidige tijd nog steeds getuige zijn.

Franse moeder haalt Orange Belgium van de beurs

Xavier Pichon, CEO van Orange Belgium. ©BELGA

Vandaag om 03:27

Orange heeft 622 miljoen euro veil om de volledige controle te krijgen over de nummer drie van de Belgische telecom.

Het scenario van een uitkoop van de minderheidsaandeelhouders van Orange Belgium OBEL0,00% door zijn hoofdaandeelhouder - ook toen ze respectief nog Mobistar en France Télécom heetten - duikt al meerdere decennia met de regelmaat van de klok op in de Belgische telecomsector. Het bleef tot nu toe bij speculaties.

Maar nu is het menens voor Orange. De Franse telecomgroep plant een bod op alle uitstaande aandelen van Orange Belgium OBEL0,00% die het nog niet in zijn bezit heeft, tegen 22 euro per aandeel. Het bod, dat volledig bestaat uit cash, vertegenwoordigt een premie van 36 procent tegenover de slotkoers van 16,22 euro woensdagavond.

Let wel: de prijs is lager dan de 23,46 euro - aangepast voor latere kapitaalverminderingen - waartegen de telecomoperator in oktober 1998 naar de beurs trok Inclusief geherinvesteerde dividenden boekt de aandeelhouder van het eerste uur jaarlijks een bescheiden rendement van 1,3 procent, leren data van Bloomberg.

Orange maakte zijn voornemen woensdagavond op een ongewoon laat uur bekend. Cash is geen probleem: Orange maakt op hetzelfde tijdstip bekend binnenkort 2,2 miljard gestort te krijgen van de Franse fiscus, na een juridische overwinning in een lang aanslepend conflict over de fiscale aftrekbaarheid van de verliezen bij de opgeslorpte dochter Cogecom.

De Franse groep bezit 52,9 procent van de aandelen van Orange Belgium. De rest van de aandelen - 28,3 miljoen stuks - is in handen van grote en kleine beleggers en kosten Parijs dus 622 miljoen euro, nauwelijks een derde van de fiscale meevaller. De raad van bestuur van Orange Belgium heeft kennis genomen van het bod en zal zo snel mogelijk bijeenkomen om het bod te onderzoeken.

        Orange laat in één adem weten dat als het bod slaagt, het ook een beursexit van zijn Belgische tak overweegt. 'Een beursexit van Orange Belgium kan in die context overwogen worden, als de nodige drempels gehaald worden, omdat de strategische ambities behaald kunnen worden zonder een beroep te doen op de..

Pieter Haeck

Michael Sephiha

CORONA & CENSUUR  VRIJE COMMENTAAR

*

Om nog even in de hierboven ontstane sfeer te besluiten: na het opfrissen van de woorden van Voltaire over de islammerij: al wie, van Extreem-Links tot Gematigd-Links dacht, kan nu in zin piereblootje, de rug naar elkaar toe, lichtjes gebogen, in de rij gaan staan, met een schikmesje in de hand om dat wat er teveel aan hangt bij de voorganger, af te kerven. Ze kunnen er geruist de tijd voor nemen, want de rij gaat terug tot in het graf…

Wat belet er Rome dus van, om Voltaire meteen via De Eer der Altaren tot Redder van het H. Graf uit te roepen?

Anders gezegd: hoe een dubbeltje rollen kan, eenmaal de volle waarheid aan het licht komt…

Benieuwd wart er nu nog volgt over Engels, Trotsky, Marcx en al de rest die van De Nieuwe Tijden, de Nieuwe Rijken hebben gemaakt…

Digitalia

Gebeteb il te weten

Geen opmerkingen: