zaterdag 3 maart 2018

4435


Zaterdag 3 Maart 2018
4435 ZIJ HEERSTEN EENS OVER DE GANSE STAD EN MORGEN OVER DE GANSE WERELD
*
INHOUD: DUITSLAND- ITALIË - ISLAM: de titel van dit ‘colommetje’ is een bijna letterlijke vertaling van een marslied uit de kelen van de Feldgraien die ons in Mei ’40 met een ongevraagd bezoekje en met dreunende laarzen vereerden.
Wie zei daar weer dat ’t kan verkeren? Nu hebben ze niet eens hun eigen land meer over.
Het kwaad is inderdaad geschied en is niet meer met menselijke middelen uit te roeien. Zelfs als het binnenkort uitmondt in een gewapend conflict genre Syrië (of overal elders waar de islam zich voldoende in aantal acht), zal het nog jaren duren voor iedereen zijn eigen land zal terg hebben.  De vraag is alleen maar, of er tegen dan nog ergens een of ander kerktoren zal zijn overgebleven… De Christelijke Godsdienst?! Dat is toch opium voor het Volk!
De verantwoordelijken nu al zo vroeg voor de Scherprechter slepen? Dat valt toch te overwegen voor die de vlucht kunnen nemen…

IEDER VOGEL IN VRIJHEID
ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS
*
Onderstaand overgenomen artikel had inhoudelijk – woordelijk – van mijn hand kunnen zijn. Het is al van vele jaren her, de hoofdtoon op deze blog. Soort bij soort. Ordnung muss sein!!!
Correctie: dat artikel  had feitelijk van iedereen kunnen geweest zijn, want het is de weergave van wat leeft bij ieder normaal functionerend individu. Wie loopt er nu moedwillig met de kop tegen de muue!
**
*
Zelfs de vraag hoe dat toch is gekomen, is irrelevant. Iedereen kan in elk land de schuldigen met de vinger wijzen.  Ze horen thuis achter tralies! In de Verenigde Staten van Amerika zijn ze al – straffeloos - aan kant geschoven. Maar  de eindoplossing voor het wegsnijden van het kankergezwel, is, na het aansporen van de eigen Overheid, als de val  in een afgrijselijke diepte, waar het Volk nu met handen en voeten tegen het hooggebergte moet opklauteren.
**
*
De Verenigde Staten van Europa, als naar gewoonte het schoothondje van Amerika, hebben onder de kundige leiding van de elkaar om de oren geslagen erf-vijanden (Frakrijk en Duitsland), geprobeerd om nog beter te doen. Ze zijn ondertussen grotendeels ge-afrikaniseerd en/of geïslamiseerd. Meestal de twee samen…
**
*
Ezelsoren aannaaien, en vooraan in de klas, op de trede, op de knieën zetten als straf, helpt niet on dit geval. Misschien straks in de Lente, als symbool, alle Merkels ter wereld als dode bladeren aan de bomen hangen?
Moest het maar zo simpel zijn!

Vraag: de Poet, zou die op relatief zeer korte tijd, ons dan willen voorzien van pietrol en aanverwante producten? En tegen welke prijs?
Ruilhandel? Één  ‘verrijker’ in ruil voo elke liter geleverde energie?  
**
INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL
*
Angela Merkel erkent op TV bestaan migranten no-go zones in Duitse steden
**
*
Steeds meer CDU’ers uiten openlijk zware kritiek op Merkels massa immigratie - Duitsers proberen in Nederland mislukte vrijwillige vertrekpremie (€ 1000,- per migrant) uit
Zware kritiek op de CDU Partijdag in Berlijn, waar Angela Merkel ‘het verraden van de christelijke waarden’ werd verweten, en het ‘creëren van een goddeloze samenleving’.

Het werd jarenlang ten stelligste ontkend – en in Nederland is dat nog steeds het geval -, maar bij onze Oosterburen is het hoge woord er eindelijk uit. Bondskanselier Angela Merkel heeft in een vraaggesprek op TV erkend dat er wel degelijk (islamitische) no-go zones bestaan in Duitse steden, waar mensen niet meer zonder grote risico’s kunnen komen.
**
*
Merkel stelde dat het ontoelaatbaar is dat in deze migrantenwijken en stadsdelen zoveel onveiligheid is, en dat er daarom ‘iets aan gedaan moet worden’.
‘De staat moet ervoor zorgen dat mensen het recht hebben om elkaar overal in het openbaar te kunnen ontmoeten en daarheen te gaan,’ zei Merkel. ‘Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen no-go zones zijn, dat er geen gebieden zijn waar niemand durft te komen, en die gebieden zijn er. Dat moeten we bij de naam noemen, daar moeten we iets aan doen.’

Tientallen grote, en talloze kleinere no-go zones

Bekende kranten en bladen zoals Bild en het serieuzere Focus hebben vaker geschreven dat er al meer dan 40 no-go zones (‘Problemviertel’) in Duitsland zijn, waarin hoofdzakelijk migranten wonen die niet werken maar van uitkeringen en misdaad leven. Deze snel groeiende islamitische wijken beginnen een parallelle samenleving te worden, waar niet langer de Duitse, maar de Sharia wetten heersen.
De grootste en gevaarlijkste no-go gebieden zijn Berlin Neukölln, Bremen-Huchting, Duisburg-Marxloh, Dortmund-Nordstadt, Köln-Chorweiler, Hamburg-Eidelstedt, en wijken in Essen, Bremerhaven, Mannheim en Pforzheim. Maar ook in Aachen, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Dorsten, Düsseldorf, Euskirchen, Gelsenkirchen, Gladbeck, Hagen, Hamm, Heinsberg, Herne, Iserlohn, Kleve, Lippe, Lüdenscheid, Marl, Minden, Mönchengladbach, Münster, Neuss, Oberhausen, Recklinghausen, Remscheid, Solingen, Unna, Witten, Neuss (Rhein-Erft) en Siegburg (Rhein-Sieg) zijn er inmiddels no-go zones. Deze laatste opsomming betreft dan nog enkel steden in Nordrhein-Westfalen, waar de problemen het grootst zijn.
Rainer Wendt, president van de Duitse politievakbond, trad al vaker in de openbaarheid met onthullingen, bijvoorbeeld dat er in Berlijn of Duisburg wijken zijn ‘waar agenten amper een auto durven aanhouden, omdat ze dan meteen door 40 of 50 (moslim)mannen worden omsingeld. Met deze aanvallen dagen ze doelbewust de autoriteit van de overheid uit, en laten ze duidelijk hun minachting voor onze samenleving zien.’

Multiculti paradijs Duisburg-Marxloh verandert in islamitische nachtmerrie
**
*
was ooit een voorbeeld van een populaire ‘multiculti’ wijk waar iedereen zo goed met elkaar zou omgaan, maar zoals op zoveel plaatsen in de wereld heeft ook hier de meest agressieve en intolerante cultuur, de islam, alle anderen verdreven. Inmiddels zijn veel wijken in de Roerstad – waar zo’n 60.000 voornamelijk Turkse moslims wonen, maar ook enige duizenden Roemenen en Bulgaren - opgedeeld door Libanese misdaadclans. De politiek is er echter nog steeds te ‘correct’ om de problemen zelfs maar bij de naam te noemen, waardoor de ‘nachtmerrie achtige toestanden’ kunnen blijven voortduren.

‘Terwijl de EU zo ver gaat door Polen, Hongarije en Bulgarije te bekritiseren voor het niet toelaten van migranten, worden in Duitsland eindelijk de no-go zones, die het leven voor Duitse burgers die er durven te komen tot een hel hebben gemaakt, benoemt,’ is de conclusie op Zero Hedge. (1)

CDU’ers beginnen zware kritiek op Merkel te geven

Angela Merkel moet feitelijk wel, want ze krijgt steeds meer openlijke zware kritiek van haar eigen partijleden te verduren. ‘U heeft ons op het altaar van de tijdgeest geofferd,’ zei Eugen Adler op de CDU partijdag in Berlijn. ‘U heeft de christelijke waarden verraden... daar draagt u de verantwoordelijkheid voor.... De immigratie verandert ons land... 80% is islam, en het is naïef te geloven dat zij zich zullen aanpassen. 100 miljoen christenen worden op de wereld vervolgd, de meesten door islam... De islam mag ons voorliegen en bedriegen... U heeft een goddeloze samenleving geschapen’.

Dergelijke ernstige verwijten vanuit haar eigen partij, die jarenlang uitsluitend uit ‘jaknikkers’ leek te bestaan, waren tot voor kort ondenkbaar. De CDU’ers zien echter dat hun populariteit onder het volk langzaam maar zeker verder terugloopt, en de afgelopen jaren al bijna 1/3 van de getrouwe CDU kiezers is weggelopen. Ook zal de opkomst van de anti-immigratie vrijheidspartij AfD –die in enkele officiële peilingen de SPD als tweede partij is voorbij gestreefd- een rol spelen.

Duitsers proberen in Nederland mislukte vertrekpremie uit
**
*
De Duitsers proberen verder een methode uit die in Nederland reeds faliekant is mislukt, namelijk het geven van een vertrekpremie tot € 1000,- per persoon als migranten vrijwillig terugkeren naar hun thuislanden. In Nederland is gebleken dat veel van deze migranten vervolgens na korte tijd met een vals paspoort (en onder een andere naam) weer op de stoep staan, om vervolgens opnieuw zo’n premie mee naar huis te nemen. Op deze wijze zijn er in ons eigen land miljoenen over de balk gesmeten.
Xander
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
Na dit overzicht is het besluit dus, dat er niets zal veranderen zolang alles hetzelfde blijft. Merkel hangt, na maanden, nog steeds tussen hangen en wurgen. Waar blijft toch die Alternatieve Witte Ridder om aan dat lijden een einde te maken?!
*
In Italië daagt ondertussen de Nieuwe Dageraad. Nog twee keer slapen en dan valt daar een mokerslag die het Oude Avondland op zijn grondvesten zal doen daveren. Net als in de Oudheid, wordt aan de overkant van de Rubicon gewacht om zondagnacht over te steken om Rome te veroveren.
Vraag: zouden al die oversteek-bootjes nog voorhanden zijn in Lampedusa om die miljoenen mee-etende ‘Verrijkers’ terug te brengen? En zullen er trossen genoeg zijn om de gevallen ‘Globalisten’ op slaaptouw te nemen?  Onderweg die lijnen kappen zou nog het beste zijn, want een warm welkom zullen die daar aan de Overkant niet krijgen.
**
*
Binnen twee dagen worden de (gemarkeerde) teerlingen geworpen. Om het even de geworpen ogen, de dapperen van de Lega zullen erbij zijn. Zullen misschien zelfs de lakens mogen uitdelen.
Wat is daar in ’s hemels naam mis mee, dat zij Italië in de eerste plaats willen voorbehouden aan de Italianen?  Nota bene identiek hetzelfde als de V4 in het vroegere Oostblok, en al even identiek als het FN, de PVV en het VB-VV-a willen voor hun eigen Volk.
**
*
Deze vloek is alvast zo goed als voorbij. De rest van het handgeklap zullen we horen van achter de dikke muren van Guatanamo Bay…
Ja Jan die Trump! Met hem zijn we inderdaad nog niet aan de nieuwe patatjes…
Hemelrijker


Geen opmerkingen: