dinsdag 27 maart 2018

4462


Dinsdag 27 Maart 2018

4462 - HOE KAN DE COLLECTIEVE WAANZIN IN HET WESTEN WORDEN GESTOPT?
*
INHOUD: WO 3 – ISLAMISERING – CATALONIË - false flag-nieuws is het duivels spel om de Burger klaar re stomen voor de Nieuwe Wereldoorlog die al vele jaren opgestookt wordt door de Amerikaanse Democrats en hun slippendragers van de Media.
Waarbij iedereen in ’t gelid moet lopen of anders, lijk met de Catalaanse Minister-President, het met de dood moet bekopen.
Hitleriaanse toestanden zijn het, ja?

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS
*
Plaatsvervangende schaamte (en woede) voor dikwijls hun eigen onbegrip, dat is  de voornaamste conclusie bij om het even me wie ik daarover praat. Want er is iverak de aanwezigheid van die hersenspoeling. Eerst is er de verbazing dat over  die ‘ongemakkelijke waarheden’ helemaal niets te lezen stond in hun eigen ‘gazet’. Om het even van welk ‘mediahuis’ die uitgegeven werd. Over het neerhalen van die MH17 in Oostelijk Oekraïne, bij voorbeeld, waar die raket-aanval de facto bedoeld was om Poetin neer te halen  die daar zoals gepland en bekend bij de verkeerstorens, op hetzelfde ogenblik voorbij kwam op slechts enkele kilometer van het verkeerd neergehaalde passagiers-vliegtuig….  Neeen, neen, het was een vijandelijke Russische raket die zo maar lukraak en zonder reden voor hun plezier 298 mensen neerhaalde. Iets wat het Westen nooit zou doen. Waarom niet? Daarom. Bewijzen? Bronvermelding? Bekentenissen?
Helemaal niet nodig. Het is de zuivere waarheid. Gewoon omdat WIJ dat zo zeggen. Was trouwens onderling met de Amerikaanse Democrats voordien zo afgesproken. Om de seconde na de aanslag onmiddellijk dit vals gerucht te verspreiden, zodat de Waarheid geen kans zou krijgen.
De werkelijke feiten die de Clinton-versie geprobeerd heeft tegen te spreken, zijn zoals ze bekend werden gegeven (mèt bronvermelding en precieze oog-getuigenissen!) o.a. bij Xander.
Dan volgt de volgende dagen, ingevolge deze vaststellingen, hun zoektocht van de toehoorders op internationale forums. Gevolgd even later, tussen pot en pint, door de bedenking dat niemand zich had kunnen voorstellen hoe erg dat nepnieuws wel was. Met in de marge meestal goede punten voor BDW en de Zijnen…
**
*
Wat mij daarbij vooral verwondert, is dat er inderdaad maar ’n heel klein duwtje nodig is, om de misleide Burger  van mening te zien veranderen. De tijden zijn dus rijp. Het is genoeg geweest!
Maar toegegeven: voor iemand die in zaken ‘staat’, is spreken misschien wel zilver, maar zwijgen is goud.  Blijft dan over, de gewone café-praat. Hoogstens het nieuwe wielerseizoen, of de voetbal kunnen dan nog aan bod komen. Zolang het maar niet over… de Rode Duivels gaat. Die al langer dan vandaag, geen Rode Duivels, maar Blauwe Geldzakken zijn geworden… Meestal met buitenlandse ‘roots’… die wegens vermeend ‘racisme’ niet meer uitgejouwd mogen worden.
**
*
Deze Donkere Week vòòr Pasen symboliseert voor mij de kort bemeten tijd voor de Verrijzenis van inze Onafhankelijkheid die er aankomt. Het Kerkelijke dat model staat voor het Politieke…. Ook Vlaanderen herrijst stilaan uit zijn donkere grafkelder!
Voor Carlos Puigididimont wordt het na zijn arrestatie in Duitsland,  een Lijdensweek. Met aankomst op Pasen zelf in Madrid, bij zijn lotgenoten in de kelders die nog gediend hebben in Franco’s dagen. En wie weet, naar goede Spaanse gewoonte, binnen enkele weken, aan de
**
Wurgpaal
*
Dit verhaal is, vooral naar het einde toe, de geschiedenis hoe het met de Vlaamse Onafhankelijkheid niet mag gaan. De Europese Burger zal dat geen tweede keer toelaten dat democratisch verkozen Leiders als misdadigers van Gemeen Recht worden aangepakt.
In de Vlaamse literatuur zijn ‘De Drie Rechters’ een bekend onderwerp. Want
“toen de koord in d’hoogte ging;
in elke lus een Rechter hing.
*
** ** ** **
**
AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL
*
Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen
*
Geen bewijs, maar 'de Russen' krijgen automatisch de schuld - Alle aandacht voor hysterische heksenjacht, maar pedofiele moslim verkrachtingsbendes in Groot Brittannië kunnen nog steeds hun gang gaan
‘Het Westen heeft niets geleerd van de leugens van Colin Powell over de massavernietigingswapens’ van
**
Saddam Hussein
*
Iedereen die in de loop van de tijd heeft geleerd door de eenzijdige staatsprogaganda van de meeste massamedia heen te prikken, constateert op zeker moment dat het Westen wordt geregeerd door een elite met een hoogst dubieuze dubbele moraal. De afgelopen tijd onderstrepen diverse berichten over verschillende onderwerpen het morele failliet van dat politiek-correcte denken: ‘de Russen’ worden overladen met de een na de andere beschuldiging waar geen greintje bewijs van wordt geleverd. Tegelijkertijd kunnen de ergst mogelijke kindermisbruikers soms bijna 40 jaar lang hun gang gaan, enkel omdat ze een zekere afkomst hebben en een zekere, in het Westen speciaal beschermde religieuze ideologie volgen.
**

Robert Bridge, een Amerikaanse journalist en auteur van het boek ‘Midnight in the American Empire’ (2013),
*
noemt de ‘schuldig totdat onschuld is bewezen’ houding een ondemocratische methode, en zelfs een ‘gevaarlijk spel’ daar waar het ‘de Russen’ betreft.
Hij geeft daarbij het voorbeeld van Brian Banks, een zeer talentvolle ‘high school’ football speler die zes jaar in de gevangenis werd gegooid omdat een meisje hem beschuldigde van ontvoering en verkrachting. In 2012 erkende de vrouw in kwestie, Wanetta Gibson, dat ze alles had verzonnen. Ondertussen was Banks’ leven verwoest, en kon hij een football carrière wel vergeten.

Van goedbedoelde campagne tot heksenjacht
**
Filmproducent Harvey Weinstein
*
kon daarentegen 30 jaar lang meer dan 80 vrouwen aanranden en misbruiken, voordat hij daar eindelijk op werd aangesproken. Bridge noemt dat een goede zaak, maar wijst erop dat de daarna ontstane beweging op een soort heksenjacht is uitgelopen, waarbij veel slachtoffers weliswaar terechte claims van (seksueel) misbruik maakten, maar velen ook niet, en er enkel vanwege de publiciteit en overspannen eenzijdige aandacht van de media op ‘meeliften’.

Iedere beschuldiging werd automatisch voor waar aangenomen, waardoor een op zich goed bedoelde campagne tegen ongewenste intimiteiten ontaardde in massa hysterie, die de normale relaties tussen mannen en vrouwen alleen maar verzieken, en waarin het recht soms ver te zoeken is.

‘Westen heeft lessen van leugens
**
door Colin Powell niet geleerd’
*
Op internationaal niveau kent iedereen het beruchte voorbeeld van Colin Powells ‘bewijzen’ dat de Iraakse dictator Saddam Hussein massavernietigingswapens zou produceren. Dat bleek een vals voorwendsel te zijn voor de invasie in Irak, die nog altijd niet voorbij is.
Het Westen blijkt de lessen hiervan helaas niet te hebben geleerd, zo stelt Bridge. Zo wordt de Syrische president Bashar Assad keer op keer beschuldigd van het inzetten van chemische wapens tegen zijn eigen bevolking. Bewijs daarvoor wordt nooit geleverd.

Geen bewijs, maar Russen krijgen automatisch toch de schuld

Hetzelfde geldt voor de ‘gif’ moordaanslag op de voormalige Russische dubbelagent Sergei Skripal in Groot Brittannië. Net als destijds de Russen gelijk de schuld kregen toen de brokstukken van vlucht MH17 de Oekraïense grond nog amper bereikt hadden, gebeurt dat nu opnieuw. Rusland moet de boosdoener zijn, ‘dat is niet meer dan logisch’, verkondigen de politici en media.

Nu de Britse regering, lid van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW), echter blijft weigeren om een staaltje van het gebruikte zenuwgas ter beschikking te stellen, beginnen zelfs de anders zo loyale Britse media te twijfelen of de officiële ‘Rusland heeft het gedaan’ versie wel klopt.

‘Democratische schertsvertoning in Westerse hoofdsteden’
Op dezelfde wijze werd de door de Westerse globalistische elite verafschuwde Donald Trump met beschuldigingen dat hij had samengezworen met Rusland om de verkiezingen in 2016 te winnen, door de media door het slijk gehaald. Ook daar werd nul komma nul bewijs voor geleverd, totdat een onderzoekscommissie de president schoorvoetend en met grote tegenzin gelijk moest geven dat zo’n complot er nooit is geweest.
‘Het afzichtelijke schouwspel in Westerse hoofdsteden die – in zowel binnenlandse als internationale kwesties - de rechtsgeldige procedures hebben losgelaten, maakt het des te duidelijker waarom ze zo hun best doen om de media te beheersen – ze hebben geen enkel bewijs om de redenen achter hun toenemende illegale gedrag te ondersteunen,’ besluit Bridge. ‘Daarom moeten ze zowel de publieke opinie als de rechterlijke macht beheersen. Hoe lang deze democratische schertsvertoning nog kan doorgaan, weet niemand.’ (1)
Dubbel moraal: Moslim pedo verkrachtingsbendes kunnen hun gang gaan
De dubbele moraal kan nauwelijks schrijnender worden aangetoond dan het geval van de – op deze site al vaker besproken - Pakistaanse (moslim) verkrachtings- en prostitutiebendes in Groot Brittannië. The Mirror berichtte dat sinds de jaren ’80 alleen al in de stad Telford zo’n 1000 voornamelijk blanke meisjes van soms nog maar 11 jaar oud door deze Pakistanen werden misbruikt, verkracht en tot prostitutie gedwongen.

Zowel de politie, lokale en regionale politiek als de media deden jarenlang helemaal niets met de vele aanwijzingen en klachten, zelfs niet toen de eerste slachtoffers - soms tot wel vijf keer achter elkaar - zich op het bureau meldden met verhalen over groepsverkrachtingen,  gedwongen abortussen en zelfs moorden.

De reden was toen al, en zeker in onze tijd een zeer herkenbare: angst om voor ‘racist’ en ‘islamofoob’ te worden uitgemaakt. Uiteindelijk werden er tussen 2007 en 2012 meer dan 200 verdachten opgepakt, maar slechts 9 veroordeeld. Het allerergste? De islamitische pedofiele misbruiknetwerken zijn nog steeds in tal van Britse steden actief (2), wat –zeker gezien de ongebreidelde massa immigratie uit het Midden Oosten en Afrika- de exclusieve positie in het Westen van migranten die een zekere religieuze ideologie volgen alleen maar benadrukt.
De conclusie lijkt dan ook gerechtvaardigd dat de Westerse ‘elitairen’ in zowel politiek, media als rechterlijke macht er zo hun eigen, zeer selectieve ideeën over ‘recht’ op nahouden, één die vooral hun eigen verborgen belangen en doelstellingen –en misschien ook wel lusten- lijkt te beschermen, ten koste van talloze slachtoffers, en eveneens ten koste van het welzijn en de veiligheid hun eigen bevolking.


*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
Maar nog dezelfde dag moesten we vaststellen dat het nog veel erger kon. Zo goed als in blok wijzen de Eu Lidstaten Russische Diplomaten met mondjesmaat uit. Zogezegd uit solidariteit met Lady May. Is gewoon spontane solidariteit met de ‘Brexitters’ om tegen Poetin te salenzweren. Die man is voor zijn vierde termijn met +75% tot President verkozen van het grootste en machtigste land van Europa en dus moet hij afgekraakt worden.
En neen, dit is zeker geen jaloezie. De reden ligt voor de hand en duurt al sinds de Moslim Broeder Houssein Barrack M--Obama  met the Clinton Wife op de achtergrond President is kunnen worden van Amerika. In elk land waar ook ter wereld, groot of klein, waar de islammerij niet met open armen ontvangen wordt, moet er bloed vloeien. Typisch voor de Islam.
**
*
Als het deze keer nog bij woorden blijft, en in de verondersteling dat onze toon voortaan gemilderd wordt, mogen we ons gelukkig prijzen. De vraag is maar of Trump en Poetin dermate koelbloedig kunnen blijven, dat  de zwaarden in de schede blijven. Want gezond verstand, dat zit er niet meer in. Want overwoekerd door … wanhoop.
Tenzij dat die ‘dubbelspion’ vooralsnog de kans krijgt zijn verhaal te doen. Zodat de combine Democrats-Nato versus Poetin doorprikt wordt.
Tenslott nog een feitje in de marge. Het verlooop hangt ook grotendeels af van de macht van de USA-Wapenfabrikanten…. Die moeten onderhand wel met een te grote voorraad opgeschept zitten die dringend aan de man moet worden gebracht. Het zou me niet verwonderen, met in het achterhoofd de cowboy-achtige doorsnee van elke Amerikaan, dat de Clinton Clan ook hierachter zit. Want aan dat reuzenprotest (om Trump te treiteren nu de hetze over de Russische inmenging verzonnen blijkt te zijn) tegen de wapenhandel, zit er volgens lmij ook een raar luchtje aan.
Enfin, dat is stof voor de ‘rappers’ om nieuwe strijdliederen uit hun duim te zuigen…
**
*
Hemelrijker


Geen opmerkingen: