zaterdag 24 maart 2018

44458


Vrijdag 23  Maart 2018
4458 - OPEN UW OGEN VOORALEER HET  TV-SCHERM OF UW COMPUTER ZE SLUIT
*
INHOUD: WETENSChAP: hersenspoeling op afstand via ons TV- of computerscherm? Big Brother is er hard mee bezig.
Elk zegge het voort!
Elk (tijdig) gewaarschuwd wezen op twee poten (m/v) is er twee waard. De naam van het sluipend vergift? Mind controll. In onze taal luidt dat veel duidelijker: intelligentie-beheersing. Dat werkt zelfs op gewone batterijtjes die overal te koop zijn in de betere supermarkten.
En deze keer, zoals U ziet,  is dat zekerlijk geen Russische dubbelspion-uitvinding.

IEDER VOGEL ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS

*
Ook al gehoord dat er aan de reclame-blokken op TV zal gesleuteld worden? Men heeft ontdekt dat 4/5 van de kijkers die oer-vervelende zaken weigert te bekijken en dus verhuist waardoor de reclame-inkomsten voor de zenders, net als het Pool-ijs, afkalven. Omdat het aanbod veel te ver de vraag overtreft.
Kijk, kijk! de eerste natuurwet in de Economie, vraag en aanbod, daar was men in de Kijk- en Luisterwereld niet van op de hoogte. Net zoals de baas van het ABL-kiekenkot niet weet wat er omgaat tussen zijn kiekens en hun vliegende onderdelen…. Zie ‘Landsverdediging’ in het Apenmand Coburgia. Sinds onheugelijke tijden in de Noordelijke Gewesten bewoond en beburgerd door een nijver volkje, maar nu in handen gevallen van dezelfde soort beroeps-graaiers als in het noodlijdende Zuiden des Lands..
**
*
Dat die intelligentie-beheerrsing al langer bestaat, zij het dan meer onderduims en zonder bekend gemaakte hypnose, moge duidelijk zijn aan de rem op het gezond eigen Vlaams belang, ook wel eens ‘nationalisme’ genoemd.
**
*
In Merkel-land is zelfs bij Wet voorzien, dat alle afwijkende meningen… met dwangarbeid worden bestraft.
 Dezelfde straf (dwangarbeid) als die vroeger voorzien was voor  de ‘namaker’ van onze Bankbiljetten…. Heden ten dag is het eerder de ‘Overheid’ die ‘namaakt’ en die dus op haar plaats moet gezet worden.
De gelegenheid komt er aan, bij de volgende stembeurt!
**
*
**
AAN HUIS GELEVERDE HOOFDSCHOTEL
*
*
Opnieuw favoriete serie kijken? Nieuwe website Samsung wist door hypnose uw geheugen

‘Mind Control’ via uw TV? Amerikanen en Russen experimenteerden er al tientallen jaren geleden mee
**
*
Samsung heeft een website gelanceerd waarmee door middel van hypnose uw favoriete TV-series uit uw geheugen worden gewist, zodat u ze steeds opnieuw kunt kijken zonder van te voren de afloop te weten. Het ‘Unspoil
**
*
Me’ concept is via de Zweedse website van Samsung gelanceerd. Critici zijn bang dat de website en bijbehorende techniek voor heel andere doeleinden kan worden misbruikt, zoals het letterlijk (deels) controleren van de gedachten en wil van de kijkers, kortweg ‘mind control’.
‘Er is echt maar één ding wat uw kijkervaring kan verpesten, namelijk dat u al weet hoe het afloopt. Daarom hebben wij Unspoil Me gemaakt; een middel waarmee u de mogelijkheid krijgt uw favoriete TV serie (of film) te vergeten, zodat u deze met dezelfde spanning als de eerste keer kunt kijken.’

De 23 minuten durende procedure werd ter promotie van
**
Samsung QLED tv’s
ontwikkeld door de erkende hypnotiseurs Ulf Sandström en Frederik Praestro, wiens stem op de video is te horen. Hij roept de kijker op zich te focussen op de TV-serie die hij opnieuw wil kijken, en brengt hem vervolgens in hypnose.

Om het te doen werken moet de hele video ‘zonder onderbreking’ worden bekeken, het liefste in een stille omgeving, en met een hoofdtelefoon op. Mogelijk is dat omdat er ook gebruik wordt gemaakt van bepaalde (onhoorbare) geluidsfrequenties. Aan het begin moet de kijker aftellen van 300 naar 0. Ondertussen herhaalt de hypnotiseur dat u naar ‘een diepere plek’ gaat. Na het ‘afdalen’ van een ladder met 10 treden moet de deelnemer een tijdlijn van de serie in kwestie voorstellen, en vervolgens naar een punt vóór de eerste aflevering ‘zweven’.

‘Mag alleen voor dit doel worden gebruikt’....
Op de website wordt de gebruiker gewaarschuwd dat het volgen van de hypnose sessie ‘echte gevolgen’ kan hebben, en het daarom alleen voor dit doel mag worden gebruikt. Als een kijker toch probeert de sessie voortijdig af te breken, verschijnt de volgende boodschap: ‘Het duurt nog maar enkele minuten voordat u de mogelijkheid heeft uw favoriete TV-serie als de eerste keer te ervaren. Haal diep adem, en probeer het nog een keer.’

Tevens wordt verklaard dat de hypnotiserende techniek ‘volkomen veilig’ en ‘natuurlijk’ is. Mensen die lijden aan epilepsie of een mentale stoornis krijgen echter het advies er niet aan te beginnen.

Overeenkomsten met behandelingen trauma patiënten

Waarnemers zien overeenkomsten met de technieken waarmee sommige trauma- en PTSS patiënten worden behandeld. Daar valt ook moderne (milde) elektroshock therapie onder, dat wordt ingezet bij het behandelen van een depressie en PTSS. Deze technieken zouden echter ook kunnen worden gebruikt om het geheugen van mensen (deels) te wissen of te verdraaien, of zelfs nieuwe herinneringen te creëren.

Mede om deze redenen wordt hypnose therapie in Nederland weinig toegepast door GGZ experts. De American Psychologal Association heeft bijvoorbeeld geconcludeerd dat hypnose beslist niet mag worden gebruikt om herinneringen aan een trauma terug te halen. Ook blijkt hypnose bij ernstig getraumatiseerde patiënten nogal eens averechtse effecten te sorteren.

Mind control via uw smart TV?

Critici van de nieuwe Samsung website waarschuwen dat Smart TV’s nu niet alleen u kunnen bespioneren en uw gegevens kunnen verzamelen en doorsturen, maar nu ook worden ingezet om uw geheugen en gedachten te beïnvloeden en controleren, ‘mind control’, en dat allemaal onder het aantrekkelijke verkoopverhaaltje van het steeds als de eerste keer kunnen kijken van je favoriete series en films.

De Amerikanen en Russen experimenteerden al tientallen jaren geleden met ‘mind control’ technieken, zoals het plaatsen van ‘tachistocopische’ beelden in TV-uitzendingen, waarmee bepaalde hersenactiviteit kon worden opgeroepen. Kijkers zouden daardoor plotseling last kunnen krijgen van bijvoorbeeld angstaanvallen. Met ‘onschuldigere’ methoden zoals sublimale beelden zouden bij kijkers honger- en dorstgevoelens en/of kooplust kunnen worden opgewekt, een techniek waarvan de werking overigens nooit bewezen is.

‘Wie weet wat voor verborgen boodschappen er nog meer in die hypnose sessie zitten?’ vraagt de Vigilant Citizen zich desondanks af. Om cynisch te eindigen met: ‘Ik weet niet of de hypnose gewerkt heeft, maar ik weet wel dat ik NU een splinternieuwe Samsung TV moet kopen!’
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
Mocht U, na het lezen van dit ‘kolommetje’ goesting krijgen naar ’n frisse St Bernardus 7.5° van Watou in W*Vlaanderen, weet dan dat TV-beïnvloeding werkt, zelfs al is er ure in den omtrek geen TV te zien. Goede boodschappen (en ook slechte) hangen gewoon overal in de lucht! Alleen het licht uitdoen, helpt.
 En precies dàt is wat er moet gebeuren om de politieke en menselijke indoctrinatie van ‘Hogerhand’ te stoppen: de stekker er uit trekken.
Afspraak in Oktober en volgend jaar in Aprom (?) en ondertussen alleen nog naar Buitenlandse Zenders kijken! En vooral géén gazetten lezen!
*
HemelrijkerGeen opmerkingen: