zondag 18 maart 2018

4451


Palmzondag 18 Maart 2018

4451 - DE LUCHT KLAART OP WE ZIEN NU ZEER DUIDELIJK DE WEGTREKKENDE ZWAERTE WOLKEN
*
INHOUD: WO 3 –VLAANDEREN REBUILT: alle valse maneuvers  komen stilaan samen, open en bloot op tafe te liggen. De opzet om de fatale laatste wereldoorlog te ontketenen is grandioos mislukt (hopen we) en zowel in Amerika, als nu morgen zondag in Rusland of zelfs vandaag reeds in China, zien we stabiele Regeringsleiders aangetreden. Alleen de armlastige Verenigde Staten van Europa zijn nog op de dool. Markel, Macroni en May, de 3M’s van ‘Middelmatig’, zijn stuurloos. Hun houvast, zijnde de schaduw-regering van het Clinton Wife hangt in de touwen. Of niet, soms?

IEDER VOGEL IN VRIJHEID
ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS
*
Als puntje bij paaltje komt, kunnen de puntjes op de ‘i’ gezet worden.
Wat U hieronder met veel woorden bij Xander leest, is als de stukjes van een weeld opvattende grote puzzel die als vanzelf in elkaar schuiven. Dee vergiftigde warme luchtballon van de blaajes-blazers is aan het leeglopen. En dat maakt ded ‘kwaliteitspers’ radeloos. Zodat hun verbeelding op hol slaat.
Het Oude Avondland blijft verward en verweesd achter. Bij President Trump in Amerika is de Grote Schoonmaak goed aan de gang. Die pakt zijn Pappenheimers een voor een aan.
China, in volle volksontwikkeling en economische expansie, is met de vandaag voor het leven aangestelde President Xi Jinping aan een nieuw hoofdstuk begonnen, en in Rusland regeert er na de Romanov’s, eindelijk met President Poetin weer een stabiel (volksgeliefd) bestuur, dat maar al te graag bewijst dat het Oude Tsarenrijk  deel uit maakt van dit ons eigen continent en dus van onze beschaving die begint bij de Oude Grieken..
Alleen Macroni kan tégen de Russen zijn omdat niet één Fransman de nederlaag van Waterloo kan verteren. Want daar streden, naast de Britten onder Generaal Wellington, voornamelijk de Russen tegen Napoleon Bonaparte.
Zelf is dat Avondland nog altijd in de greep van de (uit de koker van Moh Bama overgewaaide) Nieuwe Wereld Orde. Een Avondland dat jammer genoeg zijn grenzen wijd-open heeft gezet voor de foute instroom. Met in Coburgia als de beklemmendste illustratie daarvan de eigen ‘beleidspartijen’, die alle drie noch mossel noch vis zijn geworden. Niet Links, niet Rechts, zelfs niet Rechtdoor, maar ‘Entre les deux, mon coeur balance’. Allen samen op het podium, in wankel evenwicht met de Vernieuwers, maar wel onbeperkt smijtend met geld.
S’il il n’y en a plus, il en a encore.
**
*
De Roden zijn Groen geworden of willen zo overkomen. De Blauwe Geschelpten  zijn alles behalve libertijnen, en last but not least, de Tsjeven zijn er nog helemaal niet aan uit. Als opfrisbeurt voor de aanrukkende veerkiezingen van dit en volgend jaar, werden door Kawputer Beke op werkbezoek bij de Nederlandse Christen Democraten (!) De Vier ‘G’s gelanceerd. Gezin, Gezondheid, Geborgenheid, Geld, maar hun sterkste fundament, het Geloof, zijn ze daarin zogezegd – om Allahs wil - vergeten.
Of heeft men getracht de populariteit van de eerder vulgaire Drie G’s te imiteren? Het komt mij voor dat ze er in de komende kiescampagne nog dikwijls aan zullen herinnerd worden!
Maar  het is en blijft ongelofelijk hoe men aan de essentie voorbijgaat!
**
*
Maar de Democrats met CNN op kop,  stoppen het stoken niet. Trump blijft onder voortdurend vijandelijk vuur van zijn verslagen mededingers.. Eerst de Daily Mail, die Melanie, zijn echtgenote, wilde wegzetten als gewezen ‘escorte girl’. En nu weer, die niet ondertekende en dus niet bestaande ‘zwijggeld-overeenkomst met een of ander prostitué  over een geheime relatie. Op HLN circuleert volgend briljant stukje proza, waar de feiten dermate door elkaar gehaspeld worden, dat het niet eer mooi is.
Fasten seatbells en lees mee op:
**
*
Aleen al op zicht van deze foto spreek ook ik Trump meteen vrij. De man is zeker geen Doetje, maar over goede smaak kan er niet gediscussieerd worden.
Weet U wat mij in al die vrouwenzaken rond Trump, werkelijk verbaast?  De man heeft twee echtscheidingen achter de rug en geen van beide Dames komt in het nieuws met wraak-voornemens. Zeg me niet dat de Democrats niet zouden geprobeerd hebben hen over de brug te krijgen. Maar ze vingen bot….
**

** ** ** **

**
INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL
*
False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
*
Koningin Elizabeth heeft toespraak voor uitbreken Derde Wereldoorlog al klaarliggen – Dubbelspion Skripal veeleer doelwit van Westerse geheime dienst, omdat hij kon bevestigen dat het Trump/Rusland dossier nep was

Met het vrijwel onmiddellijk uitzetten van 23 Russische diplomaten vanwege de ‘chemische’ moordaanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter hebben de globalisten in Washington, Brussel, Berlijn, Londen en Parijs – met de zegen van het Vaticaan - de volgende stap gezet naar de door hen geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland. ‘Ik heb simpelweg geen normale woorden om dit allemaal te beschrijven,’ was de reactie van de verbijsterde Russische minister van BuZa Sergei Lavrov op de waanzin die in het Westen is uitgebroken. En dat ook nog eens vanwege een aanslag die vrijwel zeker een ‘false flag’ operatie is geweest, net als de gifgasaanval in Ghouta in 2013, en vermoedelijk ook het neerschieten van vlucht MH17 boven Oekraïne in 2014, expliciet bedoeld waren om Rusland de schuld te geven.

 Analist Tom Luongo noemt de reactie van de Britse premier Theresa May lachwekkend. ‘Deze vrouw kan tijdens de Brexit gesprekken niet op tegen de afpersartiesten van de EU, maar schreeuwt nu wel moord en brand over een incident waarvan geen enkel bewijs is dat Rusland hier achter zit (en het gebruikte middel Novichok is zeker niet alleen in Rusland te fabriceren, zoals de media beweren). Deze situatie is dan ook rechtstreeks uit het neoconservatieve draaiboek: creëer een vreselijk incident, en dwing een regering tot een confrontatie en een ingrijpend besluit.’

‘Dit is een false flag’

Skripal was een collega van zowel Pablo Miller als Christopher Steele, de voormalige MI6 agenten die betrokken waren bij het samenstellen van het fake Trump/Rusland dossier, waar de Clinton-kliek Democraten voor betaald hadden. ‘Dus wat voor motief kunnen de Russen hebben om -aan de vooravond van de presidentsverkiezingen- Skripal op zo’n slordige wijze uit te schakelen? Dat hebben ze niet.’

‘Net zoals de regering Assad in april alles te verliezen had met een chemische aanval op Khan Sheikan, heeft Rusland niets te winnen bij het vermoorden van Skripal en zijn dochter. Maar als hij de ergste vermoedens over het (Trump/Rusland) dossier had kunnen bevestigen, dan wordt het ineens logisch om een paar losse eindjes aan elkaar te knopen. Dit is een false flag. Dat is veel plausibeler dan de kletspraat die Theresa May aan het parlement verkocht. Iedereen met drie hersencellen beseft dit in zijn diepste binnenste.’

Neocon plan om Rusland te vernietigen gedwarsboomd

Ook nu geldt dat het antwoord op de vraag wie er het meeste van profiteert de meest waarschijnlijke dader(s) oplevert. En dat zijn ook nu zonder twijfel de ‘neocons’, wier plannen voor de vernietiging van Rusland door hun gewenste president Hillary Clinton werden gedwarsboomd toen niet zij, maar Donald Trump in het Witte Huis belandde.

Sindsdien zijn ze bijna overal aan de verliezende hand: in Syrië, waar Assad dankzij Rusland en Iran in het zadel kon blijven; in de EU, dat op een enorme politieke crisis afstevent; in het Verre Oosten, waar Trump bereid is om met Kim Jong-un te gaan praten, in plaats van het land plat te gooien. En natuurlijk in Rusland zelf, waar alle pogingen van de CIA voor een regimeverandering zijn mislukt.

Putin en Trump vs. het globalistische imperium

Ook in Amerika is Trump aan het winnen. Hij gooit ‘neocon’ getrouwen er één voor één uit, en is nu pas echt zijn eigen team aan het formeren. Hij wist belangrijke doorbraken te forceren op het gebied van immigratie en belastingen, en overleefde glansrijk het (nep)dossier over samenzwering met Rusland, die nooit plaatsvond.

In Rusland is Putin aan het winnen. De door het Westen gesteunde islamitische terroristen in Syrië zijn zo goed als verslagen; de Nordstream-2 pijpleiding naar Europa gaat door; het anti-Russische fascistische neonazi regime in het Oekraïense Kiev zou wel eens kunnen doodvriezen, en China koopt steeds meer Russische olie en gas, en investeert in de Russische uranium industrie.

Trump en Putin staan feitelijk gezamenlijk op tegen het Amerikaans-Europese globalistische imperium. De idiote vergiftiging van Skripal werd opzettelijk slordig uitgevoerd, zodat men in Londen alle frustraties (weer) op Moskou kon richten. In Brussel, Berlijn en Parijs huilt men gewillig met de Britten mee, terwijl iedereen die dit niet doet bedreigd wordt met represailles.

Chemisch bedrog in Syrië

In een recent bevrijd Syrische dorp werd een ISIS/Al-Qaeda chemische fabriek aangetroffen. Desalniettemin zullen veel Westerse burgers klakkeloos de media propaganda dat Rusland ook achter de volgende chemische aanval zit geloven – tenzij u wel uw gezonde verstand blijft gebruiken, en door heeft waar al deze ‘false flag’ aanvallen, aanslagen en operaties voor bedoeld zijn.
Assad en de Russen hebben namelijk helemaal geen chemische wapens nodig. Het is juist de VS dat de vele Russische en Syrische pogingen om humanitaire corridors op te zetten heeft geblokkeerd, om net zoals destijds in Aleppo opzettelijk een enorme humanitaire crisis te creëren, en tevens om de jihadisten te beschermen. Vervolgens vraagt Amerika – laatst vergeefs - de VN om een ‘wapenstilstand’, precies in de gebieden waar de islamitische terroristen dreigen te worden verslagen.

Neocon slang is aan het verliezen

‘Ze verliezen in Noord Korea, Syrië, Afghanistan en Oekraïne. De steun in Europa voor integratie (naar een EU-Superstaat) blijft afnemen. De meest waarschijnlijke, rationele conclusie is dat de in een hoek gedreven ‘neocon’ (=Nieuwe Wereld Orde) slang wanhopig uithaalt, in de hoop zoveel mogelijk van ons met hem mee te nemen,’ vervolgt Luongo.

Dat gebeurt op dit moment met het ‘straffen’ van Russische en met Rusland zaken doende bedrijven, banken en diplomaten. ‘Het echte doel is om de mogelijkheid voor Russen om zaken te doen in Groot Brittannië (en Europa) te blokkeren... Dit is duidelijk een hybride oorlogsaanval op het Russische zakenleven, en weer een volgende stap op het pad naar oorlog met Rusland, want hun vernietiging is het grote doel van de neocons.’

‘Ik blijf geloven dat Trump niet aan hun kant staat,’ besluit Luongo. ‘De neocons willen oorlog voor ‘de goede zaak’, en daarom zullen ze hem bij zelfs zijn kleinste overwinning overal en altijd ondermijnen en onder druk zetten.’ (1)

Kernoorlog dichterbij dan ooit?

Dat is vermoedelijk de reden dat het Australische News.Com berichtte dat sommige mensen inmiddels geloven dat een kernoorlog nu dichterbij is dan tijdens de Koude Oorlog. De Britse koningin Elizabeth heeft daar al sinds de jaren ’80 een officieuze toespraak –oorspronkelijk bedoeld voor een ‘war games’ simulatie - voor klaarliggen, zo werd in 2013 onthuld. Dat daar nu pas aandacht aan wordt besteed zegt veel over de buitengewoon gevaarlijke situatie waarin de wereld nu verkeert, ook al weigeren de meesten mensen dat onder ogen te zien. (2)

De grote vraag is of het de arrogante, krankzinnige Westerse globalisten –met de zegen van de huidige leider van het Vaticaan - inderdaad gaat lukken om die Derde Wereld(kern)oorlog tegen Rusland te ontketenen. Hun regimes in Brussel, Berlijn, Parijs en Londen, het neocon-schaduwregime in Washington, en de propagandamachine van de ‘progressieve’ massamedia en Hollywood zijn zo langzamerhand de grootste bedreiging geworden voor het voortbestaan van de mensheid (al zal daar over enkele jaren, als de Turkse dictator Erdogan eenmaal over kernwapens beschikt, een geduchte ‘concurrent’ voor bijkomen).

Gaat deze kop van de ‘Nieuwe Wereld Orde slang’ mogelijk al binnenkort inderdaad de halve planeet uitroeien, of kunnen ze nog tijdig worden gestopt? Durven er ergens in Europa nog politici met een restje gezond verstand op te staan tegen deze waanzin? Zijn die er eigenlijk nog wel?
*
AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM
*
Heeft U ook dat beklemmend buik-gevoel van herkenning van al deze verzonnen berichten met de manipulaties die vooraf gingen aan de laatste twee wereldoorlogen?
In Sarajewo (Bosnië-Herzegowina) wordt de Oostenrijkse troonopvolger vermoord, en als wraak valt Duitsland Frankrijk aan, met vrije doorgang door Coburgia. De Europese jeugd wordt vier lange jaren gedwongen elkaar met miljoenen uit te moorden. Dan slaat de vermoeidheid toe.
In Oktober 1938 komen op initiatief van Mussolini in München  de Mogendheden en Hitler overeen dat een nieuwe oorlog zinloos zou zijn. En op 1 September het jaar daarop is het zover. Ribbentrop en Molotov zij onder elkaar afgesproken om elk voor de helft buurland Polen ‘over te nemen’. Heel even raaskallen de Mogendheden onder elkaar, en r wordt besloten Hitler op papier de oorlog te verklaren. Wat uitmondt in een maandenlange ‘Sitzkrieg’, waar iedereen met gebalde vuisten tegen de Duitse grenzen komt aankloppen. Hitler slaat dan toe, als het hem past, de volgende Lente. En dan herbegint het slachten. Erger dan ooit. En wat gebeurt? Moskou, ondertussen bij de ‘Geallieerden vreedzaam ‘aangesloten (van Polen wordt niet meer gesproken), valt Hitler in de rug aan. Einde verhaal. Wij, in Coburgia, zijn bij de goeden. Maar de Francofonie misbruikt de oorlogsomstandigheden om te proberen het eigen land volledig in hun greep te krijgen. Vlamingen zijn voor altijd tweederangsburgers. Denken ze..
*
U weet ook dat Hitler bleef vechten tot ver voorbij de redelijkheid? Hij was ervan overtuigd dat in hun poging om Duitsland te verpletteren, zij op zeker ogenblik oog in oog met elkaar zouden staan en elkaar te lijf zouden zijn gegaan. Waarop hij vanzelfsprekend zou aansluiten, om samen met de Geallieerden, Stalin en het ‘Goddeloos Communiqme’ in de pan te hakken.
Liep me dat even anders af. Vooral toen er – achteraf – ontdekt werd hoe de opgejaagde Nazi’s in de kampen, hun tegenstanders hadden behandeld.
*
En weer staan diezelfde ‘blokken’ tegenover elkaar. De vroegere ’Geallieerden’, gedecimeerd, machteloos  en totaal verarmd, samen met datzelfde Duitsland, aan de ene kant en het machtige supersonische Rusland aan de andere kant.
Met China, die als een derde hond, graag bereid is om met de buit heen te lopen.
Met de moed er wanhoop, heet dat.
*
Zou het niet kunnen, nu de Amerikaanse Ratten zo goed als aan de kantzijn gezet, eventueel nog achter tralies zullen belanden, dat de Vier G’s (Grootmachten) elkaar vinden? China en Rusland zijn so wie so al op elkaar aangewezen, en Trump op z’n eentje kan die wel aan, aan de onderhandelingstafels. Europa, eenmaal terug bij zinnen , zal dan wel het hoofd in de schoot leggen. Om deze keer met ‘Open Grenzen’ de blikken te richten naar zijn gelijkgezinden. En om korte metten te maken met de vroegere verkeerde keuzen…
**

*
Hemelrijker



Geen opmerkingen: