dinsdag 6 maart 2018

4438


Maandag 5  Maart 2018
4438 – WIJ, ‘HET WESTEN’ OOGSTEN WAT WE ZONDER VERDER NADENKEN HEBBEN GEZAAID
*
INHOUD: WEDRELDOORLOG 3: hebben wij daar nu echt belang bij, dat de (harde) woorden van de Russische Leeider verdraaid worden? Zijn standpunt toch was dat hij niet zou twijfelen om terug te slaan?! Wie deze woorden als een DFREEIGING ziet, is zelf van slechte wil!
Duidelijker waarschuwing is niet mogelijk. Moeten wij, volgens de gedachtegang van Poetin  daarbij werkelijk denken aan meerdere boksers in de ring die klaar staan om er op Los te vliegen?
Rare ring, waar er gewoonlijk toch slechtss twee kandidaat-kampioenen zijn!


IEDER VOGEL IN VRIJHEID
ZINGT ZOALS HIJ GEBEKT IS
*
O, was ik me daareven over de twee boksers, in de inleiding hierboven, toch wel bijna de scheidsrechter vergeten! De evl. komende Derde Wereldoorlog vergelijken met een boksmatch, is dus niet goed. Bij ‘gewapende conflicten’ zijn scheidsrechters totaal overbodig. Want het gaat niet om ‘punten’ zoals in een kampioenschap, maar om het Recht van de Sterkste.
****
In de Verenigde Staten van Rusland blijkt er méér gezond boerenverstand te bestaan dan in de Verenigde Staten van Amerika of die van Europa. Vandaar dat de Poet door onze ‘Media’ meestal afgeschilderd wordt als ‘despoot’.
Maar is het niet zo, dat er in ’s Lands bestuur, in  de eerste plaats een gezonde daadkrachtige Leiding moet zijn, liefst zonder criticasters, die het altijd beter willen weten?
En ja, de grens tussen ‘gezond verstand’, ‘despotisme’ en ‘dictatuur’ is dan kwestie van persoonlijke smaak. Al naar gelang men, vooraleer het conflict losbarst, ‘vòòr’ of ‘tegen’ is. Achteraf gezien is de verliezer bij definitie de slechte…
Voorbeeld: Mussolini in Italië, die zijn land uit de lethargie heeft getrokken, maar achteraf als ‘fascist’ werd gemarkeerd, omdat hij slecht gokte door zich te laten meesleen met het Duitse Nat. Socialistisch avontuur.
Maar als ik nu ’n raket op m’n kop krijg, weet eenieder van direct  dat de dader ne slechterik is.
Vandaar dat het gevaarlijk is, amateurs aan het werk te moeten zien, zoals in de twee voorgaande wereldoorlogen. Al die miljoenen doden omwille van de gloriol! De veel te veel besproken wereldleiders van vandaag, zowel Trump als Poetin, lijken inderdaad verder te kunnen (en te willen) kijken dan hun neus lang is. Wat niet wegneemt dat er altijd zoiets als toevalligheden in de lucht kunnen hangen. Een verdwaalde Noord Koreaanse raket bijvoorbeeld.
Ma ar de middelen voor de wereldomvattende  communicatie tussen partijen is er de laatste 100 haar sterk op vooruit gegaan. Zodat verkeerd begrepen ‘allianties’ vroegtijdig zouden moeten kunnen ontmijnd worden.
**
*
Blijft over: systemen die intentioneel van slechte wil zijn. En ja, dan denkt iedereen spontaan aan ideologieën die des duivels zijn. Zoals de onnatuurlijk wreedaardige islammerij, het ‘Goddeloos Communisme’, ‘The Deeop State’ van de Amerikaanse C.C.C. – of een combinatie van een van deze (voorllipige) drie. Komt daarbij, dat net als in de Natuur zelf, er overal op de meest onverwachte plaatsen aardbevingen kunnen voordoen.
Aan bange afwachters dus geen gebrek.
*
INGEHUURDE HOOFDSCHOTEL
*
Putins ultimatum dwingt Westen te kiezen tussen vrede of oorlog
**
*
Westen vooralsnog onverdedigbaar tegen nieuwe Russische wapens
*
President Vladimir Putins jaarlijkse toespraak tot de natie bevatte naast een nuchtere analyse van de economische en demografische toestand van Rusland ook een ernstige waarschuwing aan het adres van het Westen. De formidabele nieuwe wapens die Rusland volgens hem heeft ontwikkeld zijn een reactie op het eenzijdige terugtrekken uit het ABM (anti anti-raketsystemen)verdrag 14 jaar geleden door president Bush, en de stapsgewijze agressieve militaire omsingeling van Rusland door de NAVO. Putin stelde zich tot nu toe over het algemeen terughoudend op, probeerde ons de hand te reiken, maar dat tijdperk lijkt definitief voorbij. Nu de VS en de EU zo duidelijk uit lijken op een militair conflict, heeft de Russische leider eindelijk zijn kaarten op tafel gelegd. En die zijn dermate sterk, dat het Westen zal moeten kiezen tussen vrede of een oorlog, die het vrijwel zeker zal verliezen.
**
*
Of het nu de door de CIA opgezette fascistische staatsgreep in Oekraïne was, of de door de Amerikanen, Turken, Saudi’s, Al-Qaeda en ISIS in gang gezette bloederige burgeroorlog in Syrië – Putin hield zich al die jaren in, en reageerde op deze door het Westen veroorzaakte escalaties met een strategie van ‘parallelle agressie’. Zo wist Rusland steeds kleine, maar belangrijke successen te boeken, zoals het overeind houden –en zelfs aan de winnende hand helpen- van de Syrische president Bashar Assad.
Westen heeft geen verdediging tegen nieuwe Russische wapens
**
*
Zijn aankondiging dat Rusland over hypersonische (kern)wapens beschikt, die alle Westerse anti-raketsystemen nutteloos maken, is het signaal dat Putin van voornamelijk verdedigen is overgeschakeld op de aanval. Zijn feitelijke ultimatum zou iedereen in het Westen zeer ongerust moeten maken, en dat doet het ook, getuige de bezorgde gezamenlijke reactie van president Trump, president Macron en bondskanselier Merkel gisteren.

Rusland heeft al diverse malen laten zien dat het bepaald niet bluft. De traditionele technologische superioriteit van het Westen is verdampt, en op sommige gebieden zelfs in een achterstand veranderd. Enkele jaren geleden wist Rusland met een elektronisch wapen een hypermoderne Amerikaanse destroyer in de Zwarte Zee compleet vleuggellam te maken. Door het inzetten van vergelijkbare elektronische wapens bereikten bij de Amerikaanse aanval op de Syrische Al-Shairat basis vorig jaar april meer dan 60% van de kruisraketten hun doel niet.

Kremlin wint ook informatie oorlog

Het Kremlin is ook langzamerhand de informatie oorlog aan het winnen, niet alleen ondanks, maar inmiddels ook dankzij de onophoudelijke extreem tendentieuze anti-Rusland hysterie in de Westerse media en politiek. Je kunt jarenlang allerlei valse beschuldigingen tegen ‘de vijand’ verspreiden, maar zodra ook de zoveelste ‘chemische wapen aanval’ niet blijkt te hebben plaatsgevonden, of – vaker nog- juist is uitgevoerd door de extremistische islamisten die door het Westen worden gesteund en bewapend, beginnen mensen de officiële propaganda niet langer serieus te nemen (en terecht).

Wat die anti-Rusland-hysterie betreft: uitgerekend degene waar wèl een wagonlading bewijs van is dat zij een geheime deal over de illegale verkoop van Amerikaans uranium aan Russen sloot, Hillary Clinton, wordt door de globalistische ‘Deep State’ niet aangepakt. Juist degenen die nu ‘de Russen! de Russen!’ schreeuwen, zijn de echte schuldigen, en in de media degenen die de ware dader nog steeds als een soort heilige behandelen waar geen woord van kritiek op mag worden geuit.

Alle anti-Russische plannen zijn mislukt

Dit alles is na Putins toespraak plotseling irrelevant geworden. De nieuwe Russische wapens hebben de situatie op het geopolitieke schaakbord een totaal ander aanzien gegeven, en wel duidelijk in het voordeel van Moskou. Het Westen heeft daar vooralsnog geen antwoord op, behalve het verplaatsen van nog meer inferieur Amerikaans oorlogsmaterieel naar Oost Europa (we besteedden er afgelopen week nog aandacht aan dat de Europese legers amper meer iets voorstellen, dus die vormen al helemaal geen bedreiging meer voor de Russen).
Ook de door de CIA en EU beoogde regime wisseling in Rusland is op een mislukking uitgelopen. Kreten vanuit de oppositie dat Putin ‘een verrader’ of ‘een Zionistische pion’ is, zijn nu in één klap van tafel geveegd. De Russische president is nog altijd mateloos populair onder zijn volk, en heeft de defensie van zijn land dermate krachtig gemaakt, dat de NAVO alle hoop op een eventuele militaire overwinning nu definitief kan laten varen.

Oorlog, of toch vrede?

Feitelijk heeft Putin nu al zijn bondgenoten onder de Russische nucleaire paraplu geplaatst, die door het Westen niet te verdedigen is. Dit zal Trump, Merkel en Macron dwingen om met hem om de tafel te gaan zitten om over vrede te praten, en ook alle andere partijen die erover denken om toch een oorlog te beginnen –van Hezbollah, Israël, Turkije tot Iran- nog eens diep laten nadenken of dat nu wel zo’n verstandige koers is.

‘Verwacht dit jaar een grote top tussen Trump en Putin,’ schrijft analist Tom Luongo. ‘Trump kan zich gezien Putins aankondigingen niet langer achter de krankzinnigheid van de Democraten verschuilen. Ze moeten nu formeel gaan praten over hoe ze de wereld weer kunnen weghalen van wat het randje van een oorlog lijkt te zijn.’
Xander
gebaseerd op (1) TomLuongo via Zero Hedge
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
*
In feite heeft de Poet al antwoord gegeven nog voor de vraag werd gesteld of hij al-dan-niet wilde betrokken worden bij het zoeken naar een oplossing van het Westese Probleem.
Want dat is een waarheid als een koe: het Amerika van de ‘Democ RATS’ à la Clinton met daar boven-op de islamitische wereld-dreiging van Moh Bama, kan maar zichzelf in stand houden, door wereldwijd  zoveel mogelijk brandhaarden aan te wakkeren. That keeps them going.
Met Trump is daar nu een einde aan gekomen. Al wil dat niet zeggen, dat alles van vandaag op morgen op z’n plaats valt. ’n Doodzieke man weer op de been helpen, vraagt kennis, durf  en vooral veel geduld.
Overal ter wereld is het gezond verstand aan het doorbreken. Dat is af te meten aan de wijd verspreide terugval van de Linkxe Kerk. De kopstukken worden ontslagen (Martin Schulz – Duitsland), trekken zich terug ‘Olio di Poepo, SaxenCoburgia) of komen zelfs niet eens meer in aanmerking om als 5de wiel aan de waen mee te regeren (Renzi, Italia).
Zelfs Certrnim-Linx zoals in ons Land de Tsjeven, delen in de brokken. Al juicht iedereen nog zo luid, dat geen 50% van de kinderen nog Katholiek gedoopt wordt, me dunkt dat veel mensen dat omgekeerd begrijpen. Hoog tijd dat de ‘Wende’ zich doorzet, anders spreken en schrijven onze kleinkinderen straks allemaal Arabisch.
**
*
En a propost, iedereen weet toch dat Arabisch de achterste-voor taal is? De wereld in 6de Versnelling in ACHTERUIT…
Allez, vooruit!
*
Wat mij zo (relatief) zeker maakt dat Poetin niet uit is op oorlog en vernietiging, is omdat het Russisch Volk van zeer dichtbij de verheerlijking heeft gekend van het Goddeloos Communisme, wat gewoon een ander woord is voor ‘collectivisme’, wat gewoon dan weer een ander woord is voor ‘Globalisme’.
De Duitse Nat. Socialisten hebben miljoenen mensen vermoord, maar ze deden dat omdat Duitsland zelf wilde leven. Stalin heeft ook miljoenen burgers vermoord, meer zelfs dan Hitler, maar het waren in hoofdzaak de eigen mensen.
Non bis in idem, heet dat volgens mij….
*
Wanneer dat gestook nu eindelijk zal ophouden? Misschien als al de stemmen in Rome zijn geteld. Maar is dat nu niet, dan zeker in al onze Landen de eerstvolgende ‘burger-raadpleging’. Hoop doet leven!
Hemelrijker


Geen opmerkingen: