dinsdag 2 februari 2021

500496 – GRENZEN, WAARVOOR DIENEN DIE EIGENLIJK NOH?

 


.500496 – GRENZEN, WAARVOOR DIENEN DIE EIGENLIJK NOH?

OUDE KOE UIT DE GRACHT

*

ONZE DAGERAADS-BUREN ZIJN GEBOREN TAALVIRTUOZEN. ZE ZEGGEN KEULEN EN SCJRIJVE KOLN MET DAT GEHATE TREMA DAAR BOVENOP. ‘‘OMKLANLEN’ HEET DAT AUF DEUTSCH HEISST DAS ‘UMLAUTEN’. INZAKE VOLKERENRECHT IS DAT ‘OMVOLKEN’ - ZICH ALS HOORNDEAGERS OP DE KOP LATEN ZITTEN

*

http://blog.seniorennet.be/guvaal/

*

DE OMVOLKING

*

Er is de laatste dagen veel te doen geweest over het sluiten van de grenzen. Zeker nu er nieuwe Corona-varianten opduiken en er in de omliggende landen – de UK en Ierland inbegrepen - meer besmettingen blijken te zijn dan bij ons.   Dit gezegd zijnde zou men er ook eens aan moeten denken dat er nog een tweede reden is om onze grenzen beter te bewaken, nl de al dan niet illegale immigratie. Dat blijkt uit een rapport van Statbel, het Belgische statistiekbureau, waarin staat dat liefst 3,7 miljoen inwoners van dit land geen Belgische achtergrond hebben. Dat zou ± één derde van de hele bevolking zijn, met uitlopers tot driekwart in Brussel en meer dan de helft in Antwerpen, waar men nog het excuus heeft dat het een internationale havenstad is waar dergelijke toestanden altijd meer hebben bestaan dan elders.

Het is een feit dat de immigratie, zowel de legale als de illegale, de laatste 50 jaar bij ons in een versnelling is geraakt. Dat begon in de jaren 1960/70 met de zgz ‘gastarbeiders’, van wie men dacht dat ze ooit naar hun land van herkomst zouden terugkeren. Niet dus. Eerst waren er de gewone gezinsherenigingen, waarbij partners en kinderen naar hier konden komen, laten kwamen daar ooms, tantes en grootouders bij die in de eerste plaats kwamen genieten van onze Sociale Zekerheid. Sinds de mislukte Arabische Lente en het ‘wir schaffen das’ van Merkel lijkt er helemaal geen rem meer op te staan, om nog te zwijgen van de duizenden die jaarlijks hun leven riskeren door in gammele bootjes via de Middellandse Zee Europa trachten te bereiken. Wij kunnen de halve wereld niet opvangen en dus ook niet blijven aanmodderen zoals men in West- en Zuid-Europa bezig is te doen. Als daaraan niet ernstiger gesleuteld wordt, krijgen we inderdaad een ‘omvolking’ en worden we tegen het einde van deze eeuw een minderheid op ons eigen continent.

 Open grenzen waar vooral groenen, liberalen en socialisten voor pleiten, leiden naar een inperking van onze eigen vrijheden en de vermindering van onze Sociale Zekerheid. ‘Weg met ons’ zou wel eens werkelijkheid kunnen worden.

---

In de marge van bovenstaande is het opmerkelijk dat in het rapport van Statbel de mensen met een Nederlandse achtergrond daar zijn bijgeteld. Ergens klopt dat niet, want Vlamingen en Nederlanders waren ooit één volk, nog vóór er ooit van België sprake was, hebben nog steeds eenzelfde taal en hebben nog altijd eenzelfde afkomst en achtergrond. Dat dat nu officieel niet meer zo zou zijn, heeft alles te maken met de buitenlandse inmenging bij het ontstaan van België, een verfranst België dat van de Vlaamse numerieke meerderheid een politieke minderheid heeft gemaakt.

Hoe lang nog?

*

CORONA & CENSUUR

VRIJE COMMENTAAR

 

Vriend Guido (hierboven) heeft (alweer) een al even slecht karakter als ikzelf. Maar dat spijt mij niet

U kijkt verrast? Wat er dan aan ons en aan de meerderheid van onze Nederlandstalige volksgenten uit Noord en Zuid scheelt? Ja, dat we gezond leven, en niet lijden aan Rode Warme Pis?

Wat Rode Pis dan wel mag zijn?

Dit is een uit het Zuiden aangevoerde besmetting die hele volkeren naar de afgrond leidt. Oorspronkelijk begonnen in 1789, mrt de onthoofding van de Franse Koning en zijn Oostenrijks Marie Antnetteke, deze en andere zware misdadigers wier dood ons tot op de huidige dag voorgehouden wordt als een weldaad voor de gehele Mensheid. Eigenlijk een soort borenkar, waar maanzieke geesten als Friedrich Engels en Henrich Karl Marx zijn op gesprongen, om er samen met de Slagkruiser Potenmkin een mestkar voor alleen maar drek en bloed van te maken. Tot in 1933 in Berlijn tot en met 8 Mei 1945 met de Duitse Socialisten op kop, het systeem zichzelf en de hele toenmalige wereld begon te vernieitgen. Eerst door de halve wereld in puin te bombarderen, de bevolking af te slachten, om, zoals Guvaal schrijft, vanaf de jaren ’60, o.a. het Westen compleet te ‘omvolkon’. Lees: de Beschaving tot onder het vriespunt terug te draaien via een nooit geziene ‘Volksverhuizing’ door woestijnratten en oerwoudbewoners.

Dit zijn m.a.w. de bewoners van een werelddeel waar tienduizenden jaren geleden al een andere Beschaving werd opgedoekt en on de jaren 630 door een zekere Mohammed door het kromzwaard vervangen.

En in dit teken moeten wij, anders dan Clovis van Chlothlldis, zien te overleven… De hert met het Teken des Kruises in zijn gewei is inderdaad voor een andere keer.

 *

ELGIË VERSTRENGT REISREGELS

*

©BELGA

Vandaag om 09:51

Binnenlandse Zaken verstrengt de regels voor bus- en treinreizigers die van buiten de EU komen. Mogelijk volgen nog maatregelen om de opmars van de virusvarianten uit het Verenigd Koninkrijk en elders in te dammen. De regels voor reizigers die per boot of vliegtuig naar België reizen, gelden voortaan ook voor reizigers die met de bus of trein vanuit landen buiten de EU en buiten de Schengenzone naar ons land komen.

De reizigers moeten het Passagier Lokalisatie Formulier (PLF) invullen, ongeacht de duur van hun verblijf in het buitenland en in België. Daarnaast moeten reizigers die uit een rode zone komen en die hun hoofdverblijfplaats niet in ons landen hebben een negatieve PCR-test voorleggen voor ze ons land binnenkomen.

De aangescherpte maatregelen dienen in de eerste plaats om de opmars van de Britse variant van Covid-19 in te dammen. In ons land zijn al tientallen (labo)gevallen van die mutant bekend. Viroloog Marc Van Ranst schat dat er in werkelijkheid al honderden besmettingen zijn met de bijzonder besmettelijke Britse en Zuid-Afrikaanse virusvarianten.

Eerste stap? De kans is groot dat de reisregels nog meer worden verstrengd. Sommige experts pleiten onomwonden voor het sluiten van de grenzen, maar daar is politiek bijzonder weinig animo voor. Sowieso is voor die maatregel Europese eensgezindheid nodig.

'We moeten niet-essentiële reizen verbieden', zegt Van Ranst. 'Ten strengste afraden is niet hetzelfde als verbieden (…) We zijn eigenlijk goed bezig, dan wil je de instroom van nieuwe varianten niet', zei de viroloog in 'De Ochtend' op Radio 1.

Premier Alexander De Croo (Open VLD) wacht op een advies van het expertencomité GEMS, dat het coronabeleid mee aanstuurt, om te beslissen of nog meer moet gebeuren tegen de uit het buitenland oprukkende virusstammen. Het volgende Overlegcomité is gepland op 22 januari. 

Sebastien Rousseau

 

CORONA & CENSUUR

VRIJE COMMENTAAR

*

Niets zinnigs meer aan toe te voegen…

 

Digitalia

HOW TO HOLD THE WEST








Geen opmerkingen: