vrijdag 12 februari 2021

500521 – BLAUWE FRAUDE EN DAARENBOVEN LESBI- VRIENDIN TOT ‘THUISWERKENDED’ PARLEMENTAIR SECRETARESSE BOMBARDEREN

 

*

500521 – BLAUWE FRAUDE EN DAARENBOVEN LESBI- VRIENDIN TOT ‘THUISWERKENDED’ PARLEMENTAIR SECRETARESSE BOMBARDEREN

*


DONDERDAG 11 FEBRUARI 2021
.

Rottte mANDOLINERutten….. 

INHOUD

OOK ‘TSCHELDT KUNNEN WE LATEN RESOSSORTEEN RONEDE DE NOEMER VAN A-SOCIALE MEDIA, OMDAT OOK DAAR DE PIRE WAARHEDID PRIMEERT

*

                

BREAKING NEWS

*

Sihamegate blijft sudderen….. Open Vld betaalde Sihame El Kaouakibi om lid te worden van de partij en campagne te voeren: prijskaartje: 50.000 euro

Bij de OpenVld dreigt Sihame El Kaouakibi een splijtzwam te worden nu uitgelekt is dat

            

het voormalige partijbestuur onder Gwendolyn Rutten minstens 50.000 euro betaalde aan El Kaouakibi om zich vast te zuigen aan de Open Vld en om haar eerste campagne te betalen.


De Maagd Rutten…

*

We hebben hier dus een situatie waarbij een overgesubsidieerde juffrouw zichzelf mediatiek op de kaart plaatst dankzij de binnenstromende subsidies in de vzw Let’s Go Urban, en dan haar bekendheid meedogenloos verzilvert door zichzelf te verkopen aan de liberale partij.

Het feit dat het geld ook gebruikt werd om campagne te voeren is op zich een probleem want de facturen van El Kaouakibi doorkruisen de welvoegelijkheids-regels van partijfinanciering.

Dat El Kaouakibi in 2019 dringend om geld verlegen zat verklaart de stress tussen subsidiestofzuiger El Kaouakibi en de liberalen. Want toen het geld niet direct betaald werd zette El Kaouakibi het mes op de keel van haar partij. In een blauwe colère dreigde ze ermee niet te verschijnen op het partijcongres in Mechelen van 2 en 3 mei 2019 waar ze geboekt stond om te speechen. De OpenVld wilde niet afgaan en trok snel haar chequeboek.

Voor zij die al jaren hart en ziel afdragen aan de liberale partij en geen 50.000 euro mogen factureren voor een lidkaart en een eerste campagne….. proficiat met Uw partij.

Rechtbank

Ondertussen lieten El Kaouakibi en haar duur betaalde advocaten het dossier over vermeend financieel gesjoemel weghalen bij de rechtbank van Antwerpen. Een van de bestuurders van subsidiefuik Let’s Go Urban zou een lekenrechter zijn in de Antwerpse ondernemings-rechtbank. Het dossier verhuist nu naar Tongeren, de thuisbasis van …. inderdaad Patrick Dewael.

Parlementair medewerkster

De Open Vld betaalde El Kaouakibi niet alleen 50.000 euro. Volgens enkele berichten mocht El Kaouakibi haar ‘huisgenoot’ inschrijven als parlementair medewerkster bij de liberalen. Het zou gaan om de dame die ook deels eigenaar is van een luxe-resort in Vietnam.

(Bronnen: BusinessAM, HLN, e.a.)

**

‘tScheldt doet het in tegenstelling met de Open Vld en Sihame El Kaouakibi zonder subsidies. Steun ons met Uw hardverdiende eigen centen:

*

CORONA & CENSUUR

VRIJE COMMENTAAR

*

Ook DE MORGEN gaf bij herhaling deze morgen, in de Kranten Overzichten op Radio Klara, druk van katoen om deze zaak te ….minimaliseren. Door ze in de juiste context te platsen. Ge moet maar durven !!!!

En het ergsted is, dat de meeste mensen daarmee weg zijn. De Politiek? Dat is nu eenmaal een smerig beest geworden, dat stinkt uit alle mogelijke kleuren-poriën.

Alleen het Vlaams Belang wordt doodgezwegen, erger dan dat Hitler het ooit waagde te doen met de Duitse oppositie tegen zijn schrikbewind. Dzt trouwens zijn climax vond met Claus von Stauffenberg, die in Rastenbuirg, uiteindelijk een bom onder de NNazi Tirannie durfde te leggen. Die bom trof geen doel, maar binnen de twaalf uur werd die durver echter, via een enkel klein rond gaatje, ‘kalt gesteellt’.


Vooral TVG, de toekomstige Eerste Piet van de Vrije Herenigde Lage Landen moet voortaan goed uit zijn dopen kijken, nu Patrick Dewael , tegen alle wettelijkheid in, het strafdossier weg uit Antwerpen in Tongeren tot zich heeft getrokken. Om het bij te zetten in het Gallo Romeins Museum, tussen alle soorten andere Oudheden…

In Coburgia sneuveenl zelfs koningen door des nachts van de rotsen in Marche-les-Dames te diielen…

Only in Belgium, dat ws toch het adagiol van Vrhfsdt?

*

Digitalia

HOW TO HOLD THE WEST


Geen opmerkingen: