woensdag 27 mei 2009

MADAME BLANCHE OVER WILDERS

MADAME BLANCHE OVER WILDERS
In Nederland geen halve maatregelen! Doen zoals de Parti Scandale-Advocaat, Meester Onkelinx ooit eens zei over de leiders van het Vlaams Blok/Belang. Voor de Rechtbank slepen, en veroordelen. Komt er een nieuwe leider: gewoon herhalen tot uitputting van de voorraad.
Echt een matregel op USSR, lees DDR-formaat. Zie de psychiatrische inrichtingen, speciaal voor dat doel in leven gehouden.
In het Nederland van de ‘groepsbeledigden’ past men kordaat de wurging toe: voor de Rechtbank en de politieke strop. In ons land wurgt men langzamer. Cordon sanitaire tot de dood er op volgt. Wordt gehoopt. Maar men zou zich wel eens kunnen vergissen in de aard van het beestje…..
Weet U, een kruitvat hoeft maar een kleine vonk….Ja, misschien slaat de brand over naar het geheel der Lage Landen…Moge de Hemel ons dan bijstaan, want het gaat noch min noch meer om Europa’s eerste nederlaag (definitieve) of de derde overwinning op rij op de Islam. Het is deze keer een ongelijke strijd van drie tegen één: de internationale en machtige moslim-doctrine, die vecht van achter de ruggen van hun vrouwen, de eigen Overheid als moslim-vriendjes, en last but not least, de onverschillige massa van landgenoten, die zwichten voor elk verzet: liever lui dan moe.
Zullen wij het dan meemaken, en deels verantwoordelijk zijn voor de nederlaag, dat de Profeet gelijk krijgt dat na Constaninopel, ook over Rome de Halve Maan zal zegevieren?
Terzake het proces en de afrekening met een politieke tegenstander. Het is .een schoolvoorbeeld voor de twee plaatjes naast elkaar met ‘Zoek de Verschillen’…Het proces tegen het Vlaams Blok, met de veroordeling voor racisme in 2004 door het Hof van Beroep in Gent en de zaak Wilders in Nederland dat op het getouw staat.…Zoek de verschillen! .
Enne…Niet vergeten dat er bij ons nog 2 kleineren processen lopen tegen het Vlaams Belang: de partij-financiering en de zaak Frank Vanhecke (persmisdrijf)…Eenmaal de verkiezingen voorbij zijn, en op basis van een ‘meevallende’ uitspraak in Nederland tegen Wilders, zoude de geesten misschien wel eens rijp kunnen zijn…Dan wachten de barricaden, en wordt er ‘Te Wapen’ geroepen. Morele wapens, da’s evident!
Spannende tijden in het vooruitzicht dus…..met als inzet: kantelt de Geschiedenis in het voordeel van een zelfstandig Vlaanderen, of gaan we verder op een sukkeldraf naar de totale onderwerping? ‘Submission’ in ’t Engels, ‘Islam’ in ’t Arabisch…..
Ik voor mijn part heb de keuze gemaakt. Dan sterf ik liever als ‘statenloze’ dan als belg te worden begraven. Maar dan met het exclusief voorrecht in Berlusconi-land, dicht bij Rome, te mogen liggen wachten op de Eeuwigheid…..En zeker niet met het hoofd naar Mekka!


Het proces tegen Geert Wilders zal niks met feiten te maken hebben. Hoe meet je of de moslims terecht beledigd zijn? De politieke kleur van de rechters zal het proces bepalen. Daarom wordt Wilders veroordeeld.

In Nederland zal een wellicht grimmig, wellicht absurd proces plaats gaan vinden tegen Geert Wilders. Van Afshin Ellian stond hierover gisteren een grappige column in NRC Handelsblad, waarin hij het absurdistische karakter ervan benadrukte. Hij voorziet eindeloze, met deskundigen ondersteunde, betogen waarin de stelling islam=fascisme, wordt aangevallen, dan wel verdedigd. Dit met enorme media aandacht die in het voordeel van Wilders zal uitpakken.
Het is een politiek proces, en het zal uitmonden in een koran proces, zegt Ellian. Hij schrijft:

“Leuk, hè? Ik heb wat meer ervaring met politieke processen waarbij iemand vanwege zijn mening wordt berecht, dan jullie hier in het Westen. Ik kom uit een land waar meningsdelicten deel van de folklore vormen. Dit proces geeft mij dus een ouderwets thuisgevoel.”

Ellian heeft gelijk dat het proces tegen Wilders een politiek proces zal worden. Inderdaad zal Wilders vervolgd worden om zijn mening, en als hij het proces zal verliezen (wat ik denk), dan zal het dus heel moeilijk worden om kritiek te uiten op de islam, omdat de politiek correcte elite, als de dood dat de moslims in ons land beledigd zullen raken, telkens weer iets nieuws zullen vinden om mee naar de rechter te gaan.

En dat zal de totale overwinning van het moslim denken worden.

U ziet, ik ben niet zo luchtig gestemd als Ellian. Ik denk overigens dat hij ook niet zo luchtig gestemd is als het lijkt. Ik denk eerder dat hij eigenlijk behoorlijk kwaad is.

Ook denk ik dat het proces anders zal verlopen dan Ellian voorspelt. Juist omdat het een politiek proces is, zullen de rechters er alles aan doen iedere schijn van inhoudelijkheid te vermijden. Een discussie over de islam zal het nauwelijks worden. Wat bewezen moet worden is niet het gelijk of ongelijk van Wilders, maar het feit dat hij moslims beledigd zou hebben. Dat is natuurlijk helemaal niet een feit. Dat is een interpretatie. Maar bij de rechtelijke macht gaat het maar al te vaak niet over feiten, maar om de juridische logica, die een subjectieve interpretatie is.

Rechters heten wel zelfstandig onderzoek naar de feiten te doen, maar in de praktijk laten ze zich al te vaak leiden door het juridische betoog. Lees hierover het huiveringwekkende boekje De slapende rechter van Wagenaar, Israëls en Van Koppen, dat onlangs verscheen.

Welke ‘feiten’ moeten de rechters vaststellen in het proces tegen Wilders?
-Of Wilders heeft aangezet “tot haat en discriminatie op grond van door hem gedane uitlatingen in diverse media over moslims en hun geloof.”
-Of hij moslims heeft beledigd “wegens de door Wilders gemaakte vergelijkingen van de islam met het nazisme.”

Hier zijn we natuurlijk verre van de wereld van de feiten. We zijn in de wereld van de politiek. Het enige wat telt is de politieke kleur van de rechters. Rechters zijn in dit land allemaal anti-Wilders, qua politiek. Conclusie: Wilders zal veroordeeld worden.

Dit zal gebeuren, zonder ook maar één inhoudelijk argument, maar in abstracte, juridische termen waar een gewoon mens niks van begrijpt. Wilders zal voortaan als een wetsovertreder zijn kiezers tegemoet moeten treden. Op den duur zal dit tegen hem werken. Dit is de bedoeling van minister Hirsch Ballin die de molens van zijn ministerie van justitie heeft aangezet om dit showproces te laten rollen.

Ja, formeel niet natuurlijk. Want formeel is het allemaal keurig geregeld in dit land. Formeel heeft het recht zijn eigen loop, zoals de bange machthebbers in Den Haag allemaal om het hardst verkondigen. Formeel is het geen politiek proces.

Maar iedereen weet hoe het zit. Iedereen weet dat de rechters in dit land zich gedekt voelen door de politieke vrienden boven hen, door de bazen die via via de benoemingen regelen.

Anders dan Ellian kan ik het even niet; die ironische toon. Ik ben woedend. Ik hoop dat velen het steeds meer met mij zullen worden. Ik hoop op een ware kiezersopstand.

Maar de rechters zijn heel slim. Volkert van der G. kreeg een lage straf omdat hij zogenaamd het democratische proces niet structureel ontwricht zou hebben door Pim Fortuyn te vermoorden. Dat klinkt als een feitelijke uitspraak, maar is natuurlijk een politieke. Zo’n soort formulering zal er ook tegen Wilders gevonden worden.
Wilders zal veel kiezers krijgen. De boosheid zal groot zijn. Maar zal ook weer wegtrekken. De elite zal in het zadel blijven. We zullen de tanden knersen en doorwandelen tussen de moskeeën.

reageren kan op: www.joostniemoller.com
Bron Het Vrije Woord.

Geen opmerkingen: