zaterdag 2 mei 2009

NAMENREGISTER AANVULLING

NAMENREGISTER AANVULLING
Ik stel mij voor dat ‘namen’ verzamelen in de moslimisatie (moslimisering?) van Europa later hetzelfde zal blijken te zijn, als de namen memoriseren van von Ribbentrop, Speer, Hess Daladier, Churchill, Hitler of Mussolini. Dat waren namelijk allemaal actoren in een wereldvertoning die zijns gelijke niet kende. Niet gekend heeft, bedoel ik. Tot nu. Maar dan op een veel groter schaal, als we er niet dringend iets aan doen…..
Een moskee-bouwer in Duitsland, verantwoordelijk voor minstens 129 bouwsels…
Moet toch niet moeilijk zijn om ten gronde de onwettelijke zaken er van uit te wissen? Gaarne, zoals de Franse Contra Spionnage, na de Algerijnse oorlog hun kennis, die ze van de Nazi-beulen hadden opgestoken, konden doorgeven aan de Amerikaanse Veiligheidsdiensten, met ‘lichte lichamelijke druk bij de ondervragingen…
In Italië, heb ik de indruk, is het tij ten beste aan het keren. Geniet mee van de nieuwsuitzendingen van de Rai I (staatszender) deze morgen. Discussie-platvorm over de syndicaten. Want 1 Mei is hier ook ‘gevierd’, blijkbaar met wisselend succes. Binst de duur van de uitzending wordt er een kijkers-poll georganiseerd, waarvan de uitslag, op het einde van de uitzending, bekend gemaakt wordt. ’t Allenkante beteuteerde gezichten. Liefst 79 % is van oordeel dat de syndicaten niet meer nodig zijn, dat ze meer hinder zijn, dan hulp in de recessie…..
En, net zoals bij onze Noorderburen (zie Geert Wilders) wint rechts aan belang, in het nadeel van traditioneel links…Dat zegt mij duurbare ega, die zegt dat de BRT dat zei, gisteren in het nieuws van 7 uur. Er wordt gevreesd dat ‘rechts’ de meerderheid’ haalt…..Ikzelf heb het niet gezien, want was, wat uitzonderlijk is, in slaap gevallen.
Het zit zo. Terwijl jullie in het Vaderland een prachtige lente schijnen te hebben (gehad) is het hier sinds mensengeheugenis, het natste voorjaar aller tijden. Het blijft maar duren! En onze 3 jonge herder-spring-in-‘t-veld zijn kloeke volwassen beren geworden. Eigenlijk zijn het teddy-beren en alle-memsens-vrienden, maar dat moogt U niet verder vertellen. De tennisdraad rondom ons terrein is jaren geleden op z’n Italiaans en in aanbesteding aangelegd, maar is niet bestand tegen hun recente golf van ontsnappingspogingen (al die fazanten en/of hazen in de ongerepte natuur rond ons, daar moeten ze toch mee kunnen spelen?!) en daarom waren we, bij de eerste dagen dat het weer dat toeliet, druk bezig met een tweede draadwerk rondom aan te brengen. Beulenwerk. Het weer was op 1 Mei gewoon fantastisch, alhoewel windkracht 7-8 wat veel is om comfortabel aan te voelen. De mistral, de felle Zuiderse voorjaarswind, zeiden onze inheemse buren, en dat kan wel, voortgaande op dat vuil bruin-geel woestijnzand dat van over de Middellandse Zee mee komt aangewaaid. Opdringerige invasie van Noord Afrikaans vuil! Ze mogen het houden!
Dat maakt dat wij, na een 10-tal uren zwoegen, even voor 7 uur maar al te graag een paar smakelijke Hoegaerden nuttigden, genietend van de gekalmeerde wind en de ondergaande zon. Neen, vogeltjes waren er niet. Allemaal weggewaaid naar bij jullie. En insecten waren er natuurlijk ook niet. Weggewaaid en in de zee terecht gekomen….
De combinatie vermoeidheid, de jaren, gezonde werklust, die paar biertjes en het achterover vallen in de zetel en de spanning om te genieten van de diverse gesteld- en ongesteldheden bij het Feest v/d Arbeid: niets kon mij weghouden van de slaap der onschuldigen….Mijn honden boven het geraaskal van Genez of de temerigheid van de Tjevenverhalen.
Stel U mijn haast voor, deze morgen, om te neuzen in de blogs van de gelijkgezinden…En wat een opluchting voor wat het Vlaams Belang presteerde in Antwerpen….
En de tjeven-gazettten? Die doen precies alsof er voor 2 mei geen 1 mei is geweest. Nooit is geweest. Zelfs de DM maakt er zich van af met een bekakt stukje van Goossens Junior. Let op! We gaan nog veel horen van die jongen! Weegt ongeveer even licht als J.-J. De Gucht, waarbij ik zou stellen: Sois beau et tais-toi.


De deuropener van de islamisering van Europa


E.J. Bron 1 mei 2009

Toen bijna twee jaar geleden de zogenaamde ”Duitse islamconferentie” door minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Schäuble (foto) bijeen werd geroepen, kwam er ook een ongenode gast: Ibrahim El Zayat. De 41 jaar oude Duitse Egyptenaar met de korte zwarte baard nam plaats op de tweede rij en volgde stil het debat. Hij was meegenomen door Axel Ayyub Köhler, een bekeerling, die de ”Centrale raad van de moslims” leidt en eigenlijk als gematigd geldt, maar blijkbaar nauwe vriendschappelijke banden met El Zayat onderhoudt.

El Zayat is voorzitter van de ”Islamitische Gemeenschap van Duitsland” (IGD) en waarschijnlijk de belangrijkste figuur achter de schermen van de politieke islam in Duitsland. Van hem wordt gezegd dat hij contacten heeft met Arabisch islamitische extremisten. De IGD-chef geldt als de heimelijke chef van de Duitse Moslimbroederschap, waarvan de Egyptische stamorganisatie bloedige terreuraanslagen heeft gepleegd. Desondanks werd geduld dat El Zayat op de islamconferentie in maart 2005 opdook; pas daarna waren enkele deelnemers gepikeerd. ”Een man zoals Ibrahim El Zayat kan voor de Bondsrepubliek Duitsland geen gesprekspartner zijn”, zei de in binnenlandse aangelegenheden gespecialiseerde CDU-politicus Wolfgang Bosbach. Tijdens de manifestatie had Wolfgang Schäuble echter niet het lef aan hem te vragen om te vertrekken.

Nu valt er alsnog een donkere schaduw over de islamconferentie. Het Openbaar Ministerie in München heeft korte tijd geleden een breed opgezet onderzoek tegen zeven islamitische functionarissen openbaar gemaakt, waarin zij worden beschuldigd van de vorming van een criminele vereniging, de ondersteuning van terroristische organisaties, vervalsing in geschrifte, belastingfraude en het op slinkse wijze verkrijgen van subsidies alsmede het witwassen van geld. Giften uit Duitsland zouden aan Hamas, een aftakking van de Moslimbroederschap, zijn doorgesluisd. Het onderzoek duurt al minstens twee jaar. Begin maart kwam het in München, in het Rijnland, in Berlijn en in België tot huiszoekingen in 14 woningen, bureaus en moskeeën.

In het middelpunt van het onderzoek staat El Zayat, die door de ”Frankfurter Allgemeine Zeitung” jaren geleden al werd omschreven als ”spin in het web van de moslims in Duitsland”. Men zou hem ook ”heer van de moskeeën” kunnen noemen, want zijn in 1997 opgerichte Keulse firma ”Spezial Liegenschafts-Management” (SLM) is het waarschijnlijk ijverigste moskeebouwconcern in Duitsland. Hij koopt grondstukken, zorgt voor bouwvergunningen, bezorgt geldschieters uit Saoedi-Arabië en van elders. De firma van El Zayat heeft tot nu toe aan meer dan 100 moskeeprojecten deelgenomen, nogmaals 30 zijn in uitvoering. Al in 2002 stond zijn naam in een BKA-dossier (Bundes Kriminal Amt) in verband met giften en het witwassen van miljoen voor extremistische organisaties; nu zouden de onderzoekers genoeg belastend materiaal voor een proces verzameld moeten hebben.

Niet alleen de IGD-chef is in het vizier van het Openbaar Ministerie terechtgekomen. Er wordt ook een onderzoek ingesteld naar Oguz Ücüncü, de secretaris-generaal van de door de binnenlandse veiligheidsdienst geobserveerde Turks-nationalistische organisatie Milli Görüs (IGMG), die in Duitsland ongeveer 28.000 leden heeft en ongeveer 300 moskeeën exploiteert. Deze opnieuw worden door een ”Europese moskeebouw- en ondersteuningsmaatschappij” beheerd, waarvan de belangrijkste gevolmachtigde, men raadt het al, El Zayat heet. Het is bijzonder pikant, dat Ücüncü een officiële deelnemer van Schäubles islamconferentie is en daar uitgerekend in de werkkring veiligheid zit.

Tussen de IGMG en El Zayat bestaat ook een familiaire verbinding door zijn Turkse echtgenote Amina, de zuster van Mehmet Sabri Erbakan, de tijdelijke Milli Görüs-voorzitter in Duitsland en neef van Necmettin Erbakan, de oprichter van de IGMG, die in de jaren-90 korte tijd minister-president van Turkije was voordat hij in 1997 door de militairen werd afgezet. Recep Tayyip Erdoğan, de huidige minister-president van Turkije die voor zijn land naar een EU-lidmaatschap streeft, was vele jaren de politieke pleegzoon van Erbakan tot hij een ”gematigde islamist” werd.

De in heel Europa actieve IGMG was weliswaar tijdelijk verzwakt door het verbod op de Welvaartspartij van Erbakan, maar inmiddels heeft ze een behoorlijk goede relatie tot de regering Erdoğan. Ankara heeft een officieel decreet naar alle Europese buitenlandse vertegenwoordigingen, dus naar alle ambassades en consulaten van de Turkse republiek, gestuurd dat deze de IGMG moeten uitnodigen voor festiviteiten en in het algemeen moeten steunen. Tegelijkertijd onderhoudt de Turks-islamitische godsdienstinstantie, Diyanet, een eigen tak in Duitsland, de Ditib, die de ene moskee na de andere bouwt, o.a. de grote moskee in Keulen.

Het is duidelijk dat Schäuble met zijn ”islamconferentie” één ding bereikt heeft: de daarvoor versplinterde islamitische scene in Duitsland is dichter bij elkaar gekomen. De meerderheid van de deelnemers aan de islamconferentie komt uit de rijen van de orthodoxe islamitische organisaties. Vier islamitische organisaties – de ”Centrale raad”, de ”Islamraad”, de Ditib alsmede de Vereniging van de islamitische cultuurcentra (VIKZ) – hebben zich aaneengesloten tot een ”coördinatieraad” die aanspraak maakt op de leiding, alhoewel volgens serieuze schattingen de vier organisaties maximaal 300.000 moslims, dus een tiende deel van de naar schatting 3,2 miljoen moslims in Duitsland, vertegenwoordigen.

Het uiteindelijke doel is om als lichaam met rechtspersoonlijkheid (net zoals de christelijke kerken) te worden erkend. Dat zou hen vele miljoenen aan subsidies, openbare hulp bij het innen van belastingen, de vorming van een islamitisch godsdienstonderwijs en zetels in de raden van de radio-omroepen opleveren. Voorzitter van de ”coördinatieraad” is Alex Ayyub Köhler. Hij zei dat hij waardering voor El Zayat zou hebben, omdat die hem ”al vaak geholpen” zou hebben. Vermoedelijk ging het daarbij om moskeebouwprojecten, bovendien heeft El Zayat ook in Brussel goede lobbycontacten. Duidelijk in de minderheid op de islamconferentie zijn de wereldlijk gezinde moslims, zoals de sociologe Necla Kelek, die zich als critica van gedwongen huwelijken en ”eermoorden” in de islamitische migrantenmilieus heeft onderscheiden.

Nadat de onderzoeken tegen El Zayat en Ücüncü en het vermoedelijk witwassen van geld alsmede ondersteuning voor Hamas bekend werden, heeft de SPD-parlementariër Lale Akgün geëist om de islamconferentie te ontbinden. Kelek daarentegen keerde zich tegen een beëindiging van de islamconferentie. De islamitische verenigingen zouden juist moeten uitleggen hoe ze aan het geld voor de moskeebouw zouden komen: ”Er worden moskeeën gebouwd die miljoenen kosten. Waar moet dat geld dan vandaan komen?”, zei Kelek. ”40 tot 50 Procent van de islamitische mensen krijgt een uitkering. Ik kan me niet voorstellen dat eenvoudige moskeegangers miljoenen bijeenbrengen.”

Opmerkelijk was de oproep van de joodse schrijver Ralph Giordano: ”Afgelopen met de Duitse lafheid”. De ”professionele krijtvreters” onder de islamisten zijn opgerold, schreef Giordano in de Frankfurter Allgemeine Zeitung, hun doel op de lange termijn van een sluipende islamisering zou duidelijk zijn. Het zou afgelopen moeten zijn met het dodelijke argument van de politieke correctheid dat ”wie zich islamkritisch uit een racist zou zijn”. Een verkeerde weg op gestuurde ”multiculti-illusionisten” zouden de Duitsers ”in kritiekverstijving” hebben verplaatst. Na de beschuldigingen tegen El Zayat en Ücüncü, eiste Giordano, zou de ”islamconferentie” niet meer aanvaardbaar zijn, ”waar aan de tafel in de gedaante van islamitische verenigingsfunctionarissen potentiële vernietigers van de democratische republiek zitten.”

Hoe meesterlijk dit appèl ook is, zo twijfelachtig is het of de islam-verwante Duitse minister van Binnenlandse Zaken zich daardoor laat wakker schudden. Schäuble spreekt ervan dat de islam een deel van Duitsland zou zijn dat ons zou verrijken en niet meer weg te denken zou zijn. De islamconferentie zou bereikt hebben dat de moslims zich in Duitsland welkom zouden voelen, zei hij in een interview met de Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung. Hij zou geenszins van plan zijn om de conferentie te ontbinden, ook na de verkiezingen voor de Bondsdag zou de belangrijke en succesvolle gespreksronde verdergaan.

Het is de vraag of zijn naïviteit gespeeld is. Heeft hij echt niet in de gaten dat zijn officiële islamconferentie de deelnemende islamisten opwaardeert? Wie Schäuble al een keer in een achtergrondgesprek heeft meegemaakt, moet hier toch ernstig aan twijfelen. In d ejaren-90 gold hij als een knappe kop in de CDU, maar sinds de aanslag op hem is zijn persoonlijkheid sterk veranderd. Enkele maanden geleden bracht Schäuble voor journalisten verslag uit over de binnenlandse situatie in Duitsland. Hij kwam daarbij verward en arrogant over. Op de vraag van welke kant de grootste gevaren zouden komen, begon hij eerst te praten over de RAF, die al vijftien jaar niet meer bestaat, daarna sprak hij over de door rechts-extremisten georganiseerde tentenkampen. Zijn dat de belangrijkste bedreigingen?

Dat wij in dit land volgens de binnenlandse veiligheidsdienst ongeveer 30.000 aanhangers van zogenaamde islamitische organisaties en meerdere honderden moslims ”die een bedreiging vormen” hebben – dus terroristische slapers – die de veiligheidsinstanties op ieder moment een deelname aan aanslagen toevertrouwen, daarop kwam de minister van Binnenlandse Zaken niet. De altijd hard overkomende CDU-man begint te stralen als hij over de islam praat. De grens tussen islam en islamisme is echter vloeiend. Tijdens een IGD-jaarcongres zei een Egyptische imam in dankbare openheid: ”Integratie mag niet te ver gaan…Wij moeten de hele wereld koloniseren en tot de islam bekeren.” En El Zayat citeerde een keer in een tijdschrift het overeenkomstige koranvers: ”Allah heeft van jullie erfgenamen gemaakt over de ongelovigen, over hun akkers en huizen, over al hun goederen en alle landen waarin jullie voet zullen vatten.”

Het ligt vooral aan het appeasement van de ”goedmenschen” dat de politieke islam steeds meer ruimte neemt. Mannen zoals Schäuble behoren helaas tot de deuropeners van een sluipende islamisering in Europa.

LINK: http://cms.gegengift-verlag.de/index.php?option=com_content&task=view&id=410&Itemid=26

Bronnen: www.pi-news.net en www.gegengift-verlag.de

Bovenstaand artikel werd uit het Duits vertaald door:

E.J. Bron






Meer van E.J. Bron


Egypte: varkensgriep niet alleen nadelig…

De deuropener van de islamisering van Europa

”Te blank en te joods voor Labour”

Hoeveel islam verdraagt een vrije beschaving?

Jodenhaat in de islam

Islamitische demografie (schokkend!!!)

Stewardess ”vliegt” eruit: boerka-weigering

De terreur komt uit het hart van de islam

Demonstratie in Keulen voor het klooster Mor Gabriel

Hamas’ terreurtactiek in de Gazastrook

EU-studie ”bewijst” discriminatie van migranten

Marokko in de achteruitversnelling

”Human Rights Watch” beschuldigt Hamas van systematische executies

Beloofd: Keulen blijft nog 11 jaar crimineel

Klooster Mor Gabriel: leugen en waarheid+reactie

Kinderbeulen met Koran

Frisse wind tegen Ahmadinejad

Voice of America: tot zwijgen gebracht bij de radicale islam

Als de waarheid woedend maakt (deel 2)

Het Duitse dagblad ”Märkische Allgemeine” over Geert Wilders

De onfrisse zaken van de partij van God


Hier vindt u alle artikelen van E.J. Bron

Geen opmerkingen: