donderdag 1 november 2018

516

D
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
*
Bij de Slinxkse, Schots en Scheve media in Amerika, worden de maskers afgeworpen. Allez, toch minstens die van de showwereld van glans en glitter, waar er regelmatig ‘Emmy Awards’ rijkelijk worden uitgedeeld. Zoals onlangs aan deze
negroïde Don Lennon, bedenker van het leuke idee dat alle blanke mannen tussen 0 en 100 jaar, thuishoren in ‘heropvoedingskampen’.
Iets in de richting waarin zijn soortgenten van bij ons, het Vlaams Belang toerwensen. Een leuke variatie van de slogan ‘Alle Joden aan het gas’… Zeer verdienstelijk in het streven naar De Nieuwe Wereld Orde als ze zijn, willen ze dat iedereen denkt zoals zij. Meer zelfs. In Amerika worden daadwerkelijk de beenhouwers messen gewed. Zoals in Pittsbug, waar er anders nooit iets gebeurt, blijft het niet bij woorden alleen.
En zij die ons moeten beschermen, houden demonstratief grote leger-oefeningen aan de achtertuin van Poetin.
*
Militair-strategisch maar ook intellectueel tegenin alle logica. Het is alsof
de Duivel ermee gemoeid is.
*
Vooral de Amerikaanse media zijn uitgesproken anti regelmaat en dus tegen Trump, de democratisch verkozen President. Omdat zij maar al te goed beseffen, dat hetn einde van hun Rijk nabij is. Omgekeerd zou het al lang gebeurd zijn moest Hitlary en Clown Obama aan de knoppen zitten, de Rechtse media zouden al lalng gesmoord geweest zjn. Allez, zoiets is toch overal ter wereld de klassieke werkwijze van al wat rommelig, nieuwerwets, Slinxks, Schots en Scheef is.
*
Vergeten we vooral niet, dat er binnen 5 dagen verkiezingen zijn. En dat Linxks niet meer weet van welk hout pijlen maken. Denk daarbij aan de gevallen norse pretentie van Daniel Termont in Gent en Vande la la Liere van de la la la in Oostende. Slinxksen zijn altijd slechte verliezers!
De economie in The States heeft sedert heet aantreden van Trump in jaren niet meer zo goed gedraaid. De beursindex gaat richting de sterren, en de werkloosheidsgraad naar onder het vriespunt. Zeer tot spijt van wie het benijdt.
*
Zo slecht kan diene Trump dan toch niet zijn. Vooral niet daar het land, mede de halve wereld, na 8 jaar van ondermaats bestuur door Zwarte Piet Clown Obama, helemaal aan de grond zat.
Vergeet vooral niet, om zo te zeggen als daar met Trump het manna uit de hemel neervalt, de hele aardbol van dezelfde hemelse dauw mee geniet. Trouwens, het astronomisch aantal armoezaaiers daar in het Land der Rijke Nonkels kan best een opkikkertje gebruiken..
Het zijn trouwens zij, die deze geslaagde zakenman naar beste vermogen in het zadel zullen blijven helpen.
Daarom zeggen wij, samen met de hele Vrije Wereld ‘May God bless America’.
*
CNN kopstuk verklaart blanke mannen tot de grootste bedreiging voor Amerika
*
‘Het wordt tijd dat we iets aan blanke mannen gaan doen’ – Laat ons raden: oppakken en opsluiten in ‘heropvoedings’kampen, zoals extreemlinks historisch altijd doet?
Niet enkel alleen het symbool voor nepnieuws, maar nu ook voor racistische blankenhaat.
*
Het voortdurende haat zaaien door het extreemlinkse CNN begint almaar openlijker racistischer te worden, nu ‘Emmy Award’ de (negroïde) journalist en kopstuk Don Lemon heeft gezegd dat blanke mannen de grootste terreurbedreiging voor Amerika zijn, en ‘iets aan hen gedaan moet worden’.
Volgens Lemon, die zijn haatopmerkingen maakte in het kader van de antisemitische aanslag op een synagoge in Pittsburgh en een - mede door globalist George Soros gefinancierde- oprukkende migrantenstroom vanuit Mexico, zijn de meeste blanke mannen in de VS ‘geradicaliseerd naar rechts’.
‘Niemand demoniseren’ (behalve blanke mannen)
Bizar genoeg begon Lemon zijn relaas met op te merken dat ‘hij er steeds op probeer te wijzen dat we geen enkele groep of ras moeten demoniseren.’ Om vervolgens te verklaren dat ‘we ons moeten realiseren dat blanke mannen de grootste bedreiging zijn voor dit land, want de meesten zijn geradicaliseerd naar rechts. En we moeten beginnen iets aan hen te doen. Zij hebben geen reisverbod. Ze hadden wel een verbod op moslims, maar niet op blanken. Dus wat gaan we daaraan doen?’
Lemon beseft klaarblijkelijk niet – of juist wel - dat blanken in tegenstelling tot moslims wèl een ras zijn, en zijn suggesties dus buitengewoon racistisch en haatzaaiend zijn, vooral omdat hij openlijk zegt dat we ‘iets aan blanken moeten doen’.
Komt de historische oplossing van extreemlinks er weer aan?
Dat ‘iets’ begint als we kijken naar eerdere extreemlinkse oplossingen in de geschiedenis – denk aan Mao, Hitler, Stalin - eerst met dit soort haatboodschappen, daarna opsluitingen, meer geweld en pogroms, en vervolgens ‘heropvoedings(=concentratie)kampen’ en massale uitroeiingen, allemaal omdat er mensen zijn die weigeren de zegeningen van de door de elite gepromote politiek correcte ideologie te erkennen of te volgen.
Het is deze hypocriete houding waar president Trump deze linkse media oneerlijk en ‘fakenews’ verspreiders noemt, en af en toe ook ‘de vijanden van het volk’. (1)(2) Wat ook van de meeste grote media in Nederland en in Vlaanderen gezegd kan worden, want ook zij demoniseren vrijwel altijd en automatisch Trump en verder alles en iedereen die afwijkt van hun extreemlinkse doelstellingen als zijn ‘extreemrechts’ en/of ‘neonazi’s
Xander
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Over die Amerikaanse ‘midterms’ zwijgen onze media als vermoord. Zij weten waarom. Want dan kunnen ze ook zwijgen over de resultaten. Hoogstens zullen we,, als naar gewoonte, wel meer over de afbraakwerken horen. Want ze kunnen het niet laten, al beseffen ze zelf wel, dat deze negatieve houding op zekere dag tegen hun oren zal waaien.
*
*
Wat U las vanwege CNN, is volgens mij klinkklare onzin. Wartaal van een radeloze krankzinnige bende verliezers.
Als het Hooggerechtshof hier niet ingrijpt, zullen straks niet alleen de synagogen moeten gepantserd worden, maar ook alle kerken, theaters, cinemazalen en sportzalen. Het is – zoals trouwens ook in Coburgia, totale ‘carte blanche’ voor elke anders-gekleusrde of anders-gelovige op de hoek van elke straat.
*











Geen opmerkingen: