dinsdag 13 november 2018

5180


****
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
*
We beleven hachelijke tijden! Die zullen later aangeduid worden als De Post Obama Tijd.
*
De dagen zijn mij de helft te kort geworden. Inderdaad, ik ben niet meer van de jongste. Geen 28, maar 82 jaar geworden Wie lang leeft kan dus veel meemaken. Maar het wordt me toch ’n beetje teveel. Want alles komt toch altijd op hetzelfde neer. Alles is altijd de schuld van de andere. Alleen wat dik meevalt of spectaculair uitvalt, is dank zij hen.
‘Die Joekrien’ is, dank zij deze Zwarte Clown en Moslim Broeder zoals de rest van de familie, in directe samenwerking met onze bloedeigen NAVO, veranderd in een levend kruitvat. Met lont vertrekkende van uit het EU-Parlement, gebruiksklaar van uit Brussel.
Gelijktijdig bewegen zich traag maar zeker in Midden-Amerika tal van karavanen. In tot de nok vol geladen beestenwagens, richting de Trump Muur. Amerika houdt de adem in. En dus wij ook. Want het houdt niet op. Het is alsof de Romeinse Keizer Hadrianus na 1600 jaar diepe rust, is teruggekeerd om de Barbaren uit zijn Rijk te weren.
Muur van Hadrianus
*
Siddert nu het hele Heelal, of is het alleen maar de Sedia Gestatoria, de Pauselijke draagstoel die al vele jaren is afgedankt?
Die dateert nog uit de tijd van Pius XII, een zekere Eugenio Pacelli, die bij ons thuis een mooie foto had staan op het schouwberd…
*
Of hangt er, nu de kanonnen van het IJzerfront zwijgen, alleen maar onweer in de lucht?
Pausen treden dezer dagen maar af lijk vliegen die walgen van een bevuild klontje suiker. Beneductus XIV, de jeugdige Hitler-Junge Ratzinger, trad onverwacht vrijwillig af, na een dwingend onaangekondigd kort blitzbezoek van de Amerikaanse onruststoker en Obama-slippendrager
Georges Soros.
Naar gezegd werd wegens lang verdoken gebleven kindermisbruik. Van horen zeggen, hé. Al is het zo, dat van veel ‘horen zeggen’ men ook veel kan horen liegen. Zo’n dingen als vaandelvlucht gebeuren inderdaad, naar men zegt, maar één keer in de 1.000 jaar. Zou moeten worden nagezien. Als er dan gelijktijdig twee Pausen samen in beeld komen, wie van de twee is er dan onfeilbaar?
Want het is toch altijd zo geweest, dat de Paus van Rome inzake Geloof en Zeden….onfeilbaar was. Het is zelfs altijd een punt van het Christelijk Geloof geweest. Ja, hé, Ma? We gaan daar toch niet aan beginnen twijfelen. Ja?
*
Van de tegenwoordige (aflossings)-paus wordt gezegd, dat die, net als de Grote Baas in den Hemel, door Pontius Pilatus ooit gekruisigd en begraven, ’n echte Communist was en is. Een Argentijn die vlot Italiaans blijkt te spreken. Raar, hé. Inderdaad, de man is geen kalf in talen. In niets trouwens, anders zou die geen Jezuïet kunnen geweest zijn. Waarom zou die daarenboven de naam Franciscus hebben gekozen?
Lees maar eens na wat Google zo allemaal over deze Heilige van Assisi (1181-1226) uitkraamt. Het is volgens mij zelfs dààr dat Trotski, Marx, Lenin en Stalin, (met nog veel bedorven botermelk daarbij) de boter hebben gehaald.
Ronddwalen in de brandende hitte in de smalle trappen-straatjes van dat Italiaans bergstadje: dat deden wij toen we onverwacht daar dichtbij gingen wonen. En neen, ik val deze keer niet in herhaling. Alhoewel ik er niet kan over zwijgen. Niet over Assisi, niet over Franciscus en al zeker niet over de H. Clara, diens Verheven Grote Liefde.
*
Wie mee verantwoordelijk is dat we beiden ‘Italië-Lovers’ zijn (geworden) is Félix Timmermans. Had die maar dat boek over De Harp van Sint- Franciscus niet moeten schrijven!
*

*
Machtsstrijd Vaticaan, paus Franciscus wordt tot aftreden gedwongen’

*
‘Binnenkort golf faillissementen van bisdommen door claims vanwege seksueel misbruik door geestelijken’ – ‘Kardinaal Scola wordt opvolger van Franciscus’
*

Wordt kardinaal Angelo Scola al binnenkort de opvolger van paus Franciscus?
*
Volgens Italiaanse bronnen die vertrouwd zijn met het Vaticaan loopt de aanhoudende machtsstrijd om de toekomst van de Katholieke Kerk naar een climax, en zou paus Franciscus mogelijk al binnen enkele weken tot aftreden worden gedwongen. Franciscus stuit op groeiend verzet vanuit met name traditionele katholieke geestelijken, die zijn koers veel te globalistisch en liberaal vinden. Sturende hand achter de opstand zou de voormalige paus Benedictus XVI zijn.

De recente ontdekking van menselijke beenderen in de Vaticaanse ambassade in Rome zou er samen met het bijna dagelijks toenemende aantal misbruikschandalen eraan bijdragen dat de paus het al op korte termijn voor gezien houdt.

Golf faillissementen bisdommen aanstaande

Eergisteren vroeg de Katholieke Kerk op het Amerikaanse eiland Guam faillissement aan vanwege de vele claims die er lopen om seksueel misbruik door geestelijken. Vooral in de VS lopen tal van vergelijkbare onderzoeken en claims, en is de verwachting dat nog veel meer bisdommen zich failliet moeten laten verklaren.
Het nieuws van Franciscus’ aftreden is afkomstig van
Dagospia,
een bekend Italiaans web-portaal dat volgens Vaticaan experts 100% accuraat is, reden waarom de Italiaanse krant Libero het daarna eveneens publiceerde.
‘Angelo Scola wordt opvolger’
Het college van kardinalen (conclaaf) zou ook al een opvolger hebben aangewezen, namelijk kardinaal Angelo Scola, die in 2011 door paus Benedictus XVI tot aartsbisschop van Milaan werd benoemd. Dit zou er tevens op duiden dat Ratzinger (emeritus paus Benedictus) achter de schermen een grote rol speelt bij de feitelijke opstand tegen Franciscus, die door veel hoge geestelijken in de Katholieke Kerk wordt beschuldigd van het verspreiden van ketterijen.
‘Jezuïeten willen liberale Afrikaan’
Ratzinger zou vanwege zijn hoge leeftijd en fragiele gezondheid niet bang zijn om vergiftigd te worden door de Jezuïeten, die hun eerste man ooit op de allerhoogste positie in het Vaticaan niet zonder slag of stoot prijs zullen willen geven. Ze zouden zelf een andere liberale opvolger uit Afrika willen laten aanstellen –wellicht kardinaal
Peter (Petrus) Turkson,
die een groot voorstander is van de oprichting van een VN wereldregering waar alle landen hun macht aan moeten overdragen- als het de fracties achter Benedictus toch niet lukt om de Kerk weer op een traditionele koers te zetten.
Ook onder jongeren veel verzet tegen Franciscus
Tijdens de laatste Jongeren Synode bleek dat er ook onder de jongere generaties gelovigen veel vijandigheid heerst tegen de vaak extreem liberale en globalistische standpunten van paus Franciscus, die volgens goed ingelichte, door WikiLeaks gepubliceerde bronnen overigens zelf ook werd aangesteld na een complot van toenmalig president Barack Obama, Hillary Clinton en multimiljardair-globalist George Soros, die erin slaagden om de in hun ogen veel te conservatieve Benedictus tot aftreden te dwingen.
Mochten de traditionalisten de machtsstrijd winnen dan is kardinaal Scola topkandidaat nummer één. In 2013 was hij zelfs favoriet bij veel bookmakers om de opvolger van Benedictus te worden. Scola had toen al meer dan 50 kardinalen achter zich staan.
Xander
(1) Leo Lyon Zagami
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

**

AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Den Here Jezus gaf aan Petrus de opdracht om Zijne Schapen en zijne Lammeren te weiden’.
Schapen bijten nu eenmaal niet naar hun herder, en dus doe ik dat hier ook niet. Niet aan komen. Mag alleen maar naar kijken.
Doet ook iedereen die toevallig een mooie vrouw ontmoet. Hoogstens achter haar bewonderend fluiten.
Maar in het geval van al dat Middeleeuws gehakketak rond de Opvolger van Petrus: deze keer ’n Zwarte Piet Petrus? – waarom niet, na een Zwarte Clown-President – nu een Zwarte Clown Paus? En waarom niet meteen, nu we toch bezig zijn met globaliseren, ’n Zwarte Vrouw.
Of nog beter: waarom helpt men al die gender-verschillen van in de moederschoot met draad en schaar niet uit de weg?
Waarom de dingen moeilijk maken, als het gemakkelijk ook kan?
*







Geen opmerkingen: