zaterdag 10 november 2018



 ****
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*
Er is/was collaboratie en collaboratie. Al naargelang de Overheid van ‘n bepaald tijdperk in de Geschiedenis, is/was dat ’n onvergefelijke fout (die met de dood wordt bestraft), en de andere keer aangeprezen wordt als de enig politiek-correcte leefwijze. Aan U de (juiste) keuze.
Toch voor het te laat is.
Apen apen apen na…
*
Conclusie? De enige verdedigbare conclusie is, dat in beide gevallen de ‘dhimitude’, d.i. de klakkeloze onderwerping het gevolg zal zijn. Scherp gesteld: Joden vervolgen in het 1ste geval, of… Joden vervolgen in het 2de geval.
Verwondert dat iemand? Neen, toch, want onze Westerse Beschaving is geworteld op … de Joodse Bijbel. Gezien van het niveau van de islammerij, is dat voldoende reden om de twee ineens als onkruid te verdelgen.
Maar neen, is het antwoord. De islammerij is dat standpunt al lang voorbij. Buiten hier en daar wwat fanatiekelingen. Ze zijn mee geëvolueerd zodat we nu allemaal als (Moslim) Broeders bijeen kunnen leven.
Dat zijn trouwens de worden van de Euro Nationale Hymne…
Beethoven mest het nog beleefd hebben!
*
Persoonlijk beleven we iedere dag allemaal hetzelfde als we rond ons kijken.
Het hoofd buigen, doen alsof en Gods water over Gods akker laten lopen. Het is (was?) de houding van de meeste menselijke wezens, begaafd met ‘redelijk’ verstand en vrije wil. Kuddegeest. Zich laten meedrijven met de stroom. Wit, zwart, bruin, rood, gestreept of groen. Zich laten leiden, d.i. zich laten bij de neus nemen door de Meesters in ht Grote Denken. Maar zekerlijk niet in het Grote Doen.
Het woord ‘Parlement’ zegt het troiwens zelf. Parlare, parlare, babbblare, babbelare. Elkaar de loef afsteken. Verbloemen. Postjes uitdelen of postjes krijgen.
En als er al eens in ons Land dat ligt tussen de Zee en de Schelde een jongere soort opstaat, dan wordt die gebrandmerkt en uitgesloten. Ja, vervangen zelfs door anderen, jongeren met ‘buitenlandse roots’…
In Duitsland kan het, als naar gewoonte, altijd nog erger. Ook daar is de vijand al binnen de muren. Erger, hij wordt daar niet alleen geduld, maar ook aangemoedigd. Maar stil, houdt het stil. De mensen mogen niet ongerust gemaakt worden!
*
*
Moslimjournalist undercover in moskeeën: ‘Alle ongelovigen moeten worden vermoord’
Shams Ul Haq
(afbeelding: WikiMedia Commons (3)).
*
*
Moskeeën verspreiden antisemitische complottheorieën over ‘Joodse samenzwering’ – Islam en Moslim Broederschap hebben dankzij bondskanselier Merkel vaste grond in Duitsland
De Pakistaans-Duitse moslimjournalist en terrorisme expert Shams Ul Haq (foto) ging undercover in enkele grote moskeeën in onder meer Leipzig en Dresden, en toonde aan dat imams en andere moslimgeestelijken in Europa ongehinderd kunnen blijven oproepen tot aanslagen, Jodenhaat, en zelfs het vermoorden van alle ongelovigen die zich weigeren te bekeren tot de islam.
‘Sachsen is een centrum van het salafisme, dat zelfs kinderen hersenspoelt en tot terreur verleidt,’ aldus Ul Haq, een moslim die in 1990 van Pakistan naar Duitsland emigreerde. Onlangs besloot hij om undercover in Duitse moskeeën te gaan, omdat hij iets wilde ondernemen tegen imams die in zijn ogen de islam een slechte naam bezorgen.

Openlijke oproepen tot jihad en Jodenhaat
In de Alfaruq moskee in Dresden

blijken illegalen te worden verborgen en te worden aangezet tot de jihad, de ‘heilige oorlog’ namens de islam. In het islamitische culturele centrum ‘Mara Elsherbiny’ verspreidt de voorzitter en tevens Moslimbroeder
dr. Saad Elgazar
de beruchte complottheorie over een wereldwijde ‘Joodse samenzwering’.
Deze antisemitische theorie, die in de islam gebaseerd is op het bevel van Allah dat de moslims eerst alle Joden moeten uitroeien voordat de ‘dag des oordeels’ kan komen, duikt in de loop der geschiedenis steeds opnieuw op en lag aan de basis van het uitmoorden van minstens 6 miljoen Joden door Nazi Duitsland, en tevens de diverse (mislukte) oorlogen die groepen Arabische landen al voerden om de Joodse Staat Israël te vernietigen.

‘Alle ongelovigen komen in de hel en moeten worden omgebracht’

Voorzitter Elgazar houdt de gelovigen ook voor dat de Moslimbroeders in Duitsland en Europa – die volop steun genieten van het Turkse regime Erdogan - wel degelijk streven naar politieke macht.
Ook volgens Clown Obama os
komen ‘De Kafirs (scheldnaam voor alle niet-moslims) allemaal in de hel. Ze moeten worden omgebracht omdat ze ongelovig zijn,’ preekt imam Hassan Dabbagh in
de Al Rahman moskee in Leipzig.
*
Op vragen van Bild reageren de imam en de voorzitter echter ontkennend, en stellen ze dat ze ‘niets tegen Joden’ en ‘enkel vreedzame bedoelingen’ hebben. Alles wat de journalist in de moskee zou hebben gehoord ‘zijn leugens,’ maar de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst houdt hen wel degelijk al jaren in de gaten vanwege het verspreiden van haat.

Verplichte schoolexcursies naar radicale haatmoskee

Islamcriticus en politicoloog Hamed Abdel-Samad verklaarde al enige tijd geleden tegen de ZDF dat de moskee een centrum is voor mobilisatie voor de Palestijnse Gaza oorlog tegen Israël en de oorlog in Syrië. De Moslimbroederschap is volgens Abdel-Samad ‘de moeder van alle islamistische bewegingen, de moeder van het wereldwijde terrorisme en ook de moeder van de financiering van de wereldwijde jihad.’
De Westerse wetten zijn in de ogen van journalist Ul Haq te slap ‘om deze misdadige handelwijze te beëindigen.’ Nog erger: de radicale Alfaruq moskee is opgenomen in verplichte excursies voor Duitse schoolklassen, vermoedelijk om de jongste generaties – net als sommige scholen in Nederland doen - op deze wijze ‘kennis te laten maken’ met de extremistische religieuze ideologie die door de Europese elite is aangewezen om in de toekomst ons continent over te nemen.

Merkel gaf Moslim Broederschap en islam vaste grond in Duitsland

Ook Zvi Yehezkeli, een journalist die vooral in Israël naam maakte met undercover reportages, wist onlangs diep door te dringen in de moslimgemeenschap in Duitsland. Tevens sprak hij met tal van overheidsofficials, extremisme experts en moslimgeestelijken, die allemaal bevestigden dat de islam vooral dankzij bondskanselier Angela Merkel vaste grond in Duitsland heeft gekregen, en de radicale Moslim Broederschap zelfs letterlijk aan één tafel zit bij overleggen met Merkel. (2)
Xander
(1) Epoch Times
(2) Journalistenwatch
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons (‘Shams ul-Haq Qudoos for ARY News’), auteur: CaioMania; Creative Commo

AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Tot op n mooie dag, zoals in de Verenigde Staten, er een bom ontploft die niemand had zien aankomen. En de bende huichelaars in een paar seconden uit de Macht gewipt wordt. Om traag maar zeker vervangen te worden door Het Gezond Verstand. Een mens van vlees en bloed, met fouten en met gaven. Maar met de juiste… roots.
oersterke eik. Een man met ervaring in de zakenwereld. Waar er zekerlijk geen cadeautjes worden uitgedeeld.
Nu wordt daar achter de coulissen geknokt als om prijs. Trump boven de gordel, zij er steevast onder. Specifiek voor Amerika: hij voor het oog van de camera, zij achter de rug en in den donkeren.
*
Waar zo’n man vinden op ons eigen Continent? Bij de Oude Grieken zoch Diogenes er ook al naar…
**
*
Waar de juiste persoon vinden?
Het moet iemand zijn die de Staatskas niet nodig heeft om privé orde op zaken e stellen.
Iemand die op de koffie gaat bij zijn vriend, de Vlad, wier land samen met ons en het zijne tot 2x toe gevochten heeft om het barbarebdom te verslaan?
*
Iemand die op de thé gaat bij vrienden die 70 jaar lang in oorlog op leven en dood met elkaar leefden?
Die met de machtigste economie ter wereld op zijn manier goede zaken doet.
Die integendeel moslim-dictaturen de pas afsnijdt en gas (maar ook aardolie) terugneemt van wat Clown Obama met gulle hand      zijn Moslim Broeders heeft toegestopt
Die (zonder uitgelokte oorlog) de laagste werkloosheid sedert bijna 100 jaar haalt, met terzelfdertijd machtige beursindexen ‘all over the world’.
Iemand die met de dichtst mogelijke familiebanden vast verbonden staat tussen Jeruzalem en St Petersburg?
Iemand die open en bloot zijn vijanden van de (medeplichtige) Pers te woord staat voor de camera’s.
Ieland die vrijelijk onbesproken Rechters aanstelt en nalatige Ministers wandelen stuurt?!
Kortom, iemand van wie de verguizing stilaan stil valt. Waar er al af en toe, zeer zeldzaam, een woord van lof tot ons doordringt.

Zo lang er bij ons geen ‘Nieuwe Gewaden’ worden aangetrokken, blijft de islammerij woekeren en hinkt onze welvaart achterop.
Hier is iemand aan het woord die verlangend uitkijkt naar 25 Mei 2019. Omdat daar misschien bij ons eenzelfde soort ‘bom’ ontploft als in de Verenigde Staten. Volgens de bestaande tijdsrekening loopt Amerika 7 uur achterop, en leeft dat land, a.h.w. in een andere dimensie.
Een vergelijking die niet ons voordeel uitvalt… Zeven uur achter, en toch, qua aanpak, mijlen voorop.
Ik zal er deze nacht weer niet van slapen!
*

Geen opmerkingen: