donderdag 8 november 2018

5175



 ****
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
(Deze is zekerlijk ’n Flamingant: zwart pakje, gele bek, en overtuigd naar Rechts blikkend)
*

Geen grensmuur, afzetting, wat nog allemaal? Obama-care: wat betekent de Democratische winst voor Trump?

*

Kijk, kijk, hun toon is al heel wat gematigder. Zelfs hopeloze vraagstelling komt daarbij kijken. Het is dan ook nog wat vroeg om nu reeds de definitieve conclusies (uit de strotten) te trekken..

*

De Demac Rats in Amerika zijn gevloerd. Knock Out, maar ze weeten het nog niet. Wie het integendeel wel al weet, is Trump. Alleen nog maar door hen de hand te reiken. Want ze staan er samen voor en ze moeten er samen door. Liefst, zoals koningskinderen, door hetzelfde deurgat.

*

Ik noem geen namen. Maar een    land waar geen Eendracht heerst, is een land zonder Macht. Eendracht naast eerbied voor het Gegeven Woord. Wat geldt voor het machtige Amerika, geldt ipso facto ook voor alle andere landen. De Nationale Wapenspreuk van ‘L’Union qui fait la Farce’ vinden we ’n klein beetje terug in de gerechtelijke beschikking van een Koninklijk DNA over het vaderschap van eigen vlees en bloed. Is ons Dolfineke nu ’n Boëlke of ’n Coburgerke? Haar voorkomen alleen voorkomt   twijfel. De 2 andere erfgenamen + de aangeomen zoon zullen het bij de komende erflating geweten hebben! De ‘Eendracht’ zal dra wettelijk hersteld zijn, de Koninklijke Crypte in Laekèn zal straks in eendracht mogen bloeien…

-

War zich ondertussen in Amerika afspeelt gaat niet over lijken, maar over wijken. De criminele Clinton Clan Club wijkt voor de realiteit van elke dag. Hun senatoren die de Opperrechter die Trump wilde, wilden afschieten, zijn zelf door Het Volk afgeschoten. Is om over na te denken. Te meer daar nu al een van de verkrachte ‘slachtoffers’ bekend heeft, de ‘dader’ nooit te hebben ontmoet. Het zal dus anders dan bij Bertje den Eersten, een verkrachting op afstand zijn geweest. The show must go on. En dat zal die CNN-patat met de losse handjes voor het oog van de camera wel geweten hebben… Trump ziet voortaan – terecht – liever zijn hielen dan zijn tenen…

O ja, Trump kan dus gewoon verder ‘regeren’ via Presidentiële Decreten. Die natuurlijk door tegen-decreten kunnen ‘ontdecreet’ worden. Want, inderdaad, Amerika is, zoals we allemaal weten, Het Land van de Onbegrensde Mogelijkheden.

**

*

*

Republikeinen behouden Senaat: Democraten die tegen Kavanaugh waren weggestemd
*

Project Veritas verborgen camera: Democraten lieten grote aantallen illegalen stemmen – Staat Georgia onderzoekt of Democratische Partij kiessysteem probeerde te hacken
Het is historisch maar zelden voorgekomen dat de partij van een zittende president zetels won in beide huizen van het Amerikaanse Congres. De Republikeinen zijn daarom weliswaar teleurgesteld dat ze hun meerderheid in het Huis aan de Democraten kwijtraken, maar kunnen desondanks opgelucht zijn dat ze in weerwil van de meeste peilingen hun meerderheid in de Senaat behouden en zelfs uitbreiden. Opvallend is dat de Democratische senatoren die tegen de aanstelling van opperrechter Kavanaugh stemden, bijna allemaal hun zetel hebben verloren.
In de afgelopen 28 midterm verkiezingen sinds 1906 verloor de partij van de zittende president gemiddeld 30 zetels in het Huis en 4 in de Senaat. Alleen in 1934, 1998 en 2002 won de regerende partij zetels in het Congres. Nog niet alle uitslagen zijn binnen, maar de Republikeinen zullen waarschijnlijk 25 tot 35 zetels in het Huis kwijtraken, ongeveer het gemiddelde. Ze verrassen echter met de winst van 2 tot 4 zetels in de Senaat. (1)(3)
Anti Kavanaugh senatoren verliezen bijna allemaal

De Democratische senatoren die tegen de aanstelling van Kavanaugh stemden hebben bijna allemaal hun zetel verloren. Joe Manchin, de enige die voor hem stemde, won juist. Overigens erkende afgelopen week een van Kavanaughs beschuldigers,
de linkse activiste Judy Munro-Leighton,
dat ze loog toen ze beweerde dat ze in een auto door hem werd verkracht, en gaf ze toe dat ze de opperrechter zelfs nog nooit ontmoet heeft (2).
Meineed?
De door de media voorspelde ‘blue wave’ is uitgebleven. De Democratische meerderheid in het Huis kan nu weliswaar van alles proberen om Trump te dwarsbomen, maar uiteindelijk behoudt de Senaat het laatste woord.
Project Veritas: Democraten lieten grote aantallen illegalen stemmen

Uit een nieuwe serie met de verborgen camera opgenomen documentaires van de onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas is gebleken dat sommige medewerkers van kieslokalen tegen alle regels in grote aantallen ‘non citizens’ -oftewel illegalen- hebben laten stemmen, wetende dat die doorgaans in grote meerderheid op de Democraten stemmen. (4)

Ook bij de presidentsverkiezingen in 2016 hebben de Democraten op deze wijze verkiezingsfraude gepleegd, wat toen echter vergeefs bleek. Het zal geen verwondering wekken dat de Democraten daarom grote voorstanders zijn van massa immigratie uit Latijns Amerika, terwijl Trump die juist fors wil indammen.
Probeerden Democraten kiessysteem te hacken?

Afgelopen maandag stelde de staatsminister van Georgia, de Republikein Brian Kemp, zowel de FBI als het ministerie van Homeland Security op de hoogte van een onderzoek naar serieuze beschuldigingen dat de Democratische Partij het kiessysteem heeft geprobeerd te hacken. De Democraten ontkenden in alle toonaarden, en zeiden dat het om een ‘wanhopige poging’ van Kemp ging om gouverneur te worden, wat overigens lijkt te zijn gelukt. (5)

Eerder werd Kemp juist zelf beschuldigd van het manipuleren van kiessysteem door meer dan een half miljoen geregistreerde kiezers te schrappen omdat ze uit de staat waren verhuisd, wat na onderzoek slechts voor enkele tienduizenden het geval zou zijn. Waar of niet, in Georgia, Texas en zeker een tiental andere staten zijn grote problemen gemeld met de stemmachines. (6)
Xander
(1) Breitbart
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge
(6) Breitbart
(7) Afbeeldingen: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
 *
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Waar dat ‘Huis van Afgevaardigden’ zo ineens vandaan is gekomen, mag Joost weten. Dat schijnt ineens wel degelijk een belangrijk ‘Huis’ te zijn. Vooral omdat ‘zij’ daar ’n krappe meerderheid hebben behaald. Elders las ik al, dat om het even wat daar ‘afgeknald’ wordt, door de Senaat, waar Trump de absolute meerderheid heeft, toch kan blijven doorgaan. Louter goed betaald tijdverlies dus. Maarja, een kinderhand is dan ook gauw gevuld.
Wat nog rapper zou moeten gevuld worden, is het vakje met het aantal jaren amigo onder de uitspraak voor meineed in de zaak tegen die Opper Rechter. Die zaak zal later in de Geschiedenisboeken vermeld worden als ‘The One Beer Show’, ’n eenakter los uit de hand opgevoerd diir President Trump. Wenn? Where? How? I d’nt remmember. But I remember for sure: I had just one beer.

*
Wat mij ook van het hart moet, is dat allegaartje van speciaal volk dat bij de Democ Rats voor het eerst zou verkozen zin. Twee fanatieke moslima’s met ‘Salem Aleikum’ als begroeting, publieke homo’s en diverse bewoonsters van het Lesbos, vakbondsafgevaardigdeen en ander riftje-raftje, zoals ons Ma zou gerzegd hebben. En ze zou nog gelijk hebben gehad, ook.
*










Geen opmerkingen: