zaterdag 3 november 2018

5166



 *
Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
*
Voor onze Overweldigers moet dat klinken als een spannend starions-romannetje. Zij kwamen, zij zagen, en ze palmden meteen de vrouwen in. Dat is een onvervreemdbaar natuurrecht van elke Overwinnaar. Hoe wilder, hoe straffer!
Dergelijk optreden tenslotte benadert de historische redenen waarom moslima’s in diverse lagen verhullende zeildoeken gekleed, moeten rondlopen. Geiten en schapen daarentegen zijn niet alleen verplicht per definitie levenslang op 4 poten rond te lopen, he is hen ook ten zeste verboden enig textiel te dragen.
*
Bij ons komt zo’n geitenstal-bokken voor iedere islammerover als
L’Invatation à
la valse,
zo U wilt. Duidelijker niet tijdsgebonden signaal kan er niet gegeven worden. En er is ook geen geld nodig voor de eventiele geboortepremie. Waarbij de achterop zittende vader toch meestal onbekend blijft.
‘Verandering van spijs dot eten’. Dat is een oer-oud Vlaams culinair spreekwoord, dat blijkbaar ondertussen ook goed maar verkeerd begrepen, verdomd goed gekend is in verre afgelegen en vooral verarmde gebieden.
Het moet verdorie niet elke dag geiten- of schapenkaas zijn!
*
Zes migranten verkrachten 15 jarig Duits meisje, acht tot vijftien andere een 18 jarige
*
‘Verkrachting werd opzettelijk uit media gehouden om verkiezingen Bayern ‘niet te beïnvloeden’’ – DNA onderzoek: Eritrese migrant verkrachtte ook schapen en geiten
*
Mede lijsttrekker Tarek Al-Wazir was – mede dankzij een voor sommige Duitse meisjes wel erg wrange verkiezingsslogan- verantwoordelijk voor de forse winst van de pro-immigratie / pro-islam Groenen in Hessen. (Afbeelding: Getty Images (8)).
Duitsland is opnieuw geschokt –herstel: gaat met uitzondering van de AfD gewoon door alsof het er allemaal gewoon bij hoort - nadat in september een 15 jarig meisje in München verkracht blijkt te zijn door zes migranten. Onlangs was ook Freiburg wederom het toneel van islamitische multiculti verrijking: zeven van de mogelijk 15 voornamelijk Syrische daders werden daar opgepakt en veroordeeld wegens het verkrachten van een 18 jarige Duitse student.
Het 15 jarig meisje was bevriend geraakt met de 21 jarige Afghaanse migrant, die haar op zeker moment dagenlang tot seks dwong, en daar ook nog een paar vrienden haalde.
De media hebben het zoals gewoonlijk opnieuw over een ‘incident’. De Afghaan beweert zelfs dat het meisje, dat zegt door de daders met de dood te zijn bedreigd (2), het allemaal zelf wilde. De verkrachting in München zou opzettelijk uit de media zijn gehouden om de verkiezingen in Bayern ‘niet te beïnvloeden’ (3).

8 tot 15 migranten verkrachten 18 jarig Duits meisje
*
In Freiburg verkrachtten de 21 jarige Majd H. en minstens acht tot vijftien migranten uit Syrië en Afrika vier uur lang een 18 jarige Duitse student. (7) Majd H. had eigenlijk al opgesloten moeten zitten, maar liep zoals verreweg de meeste gezochte migrantencriminelen in Duitsland nog gewoon vrij rond.
De brute serie groepsverkrachtingen van het meisje leidde tot enkele volksprotesten en woedende reacties bij de AfD, de enige partij in Duitsland die de grenzen wil sluiten en de islamisering van het land wil stoppen. (1) Links organiseerde natuurlijk meteen een tegendemonstratie in solidariteit met de arme daders (5).
Twee jaar geleden plaatste Majd een foto van zichzelf op Facebook, waarop hij een groot machinegeweer in zijn handen heeft. Dus: van harte welkom in Europa (6).
Uit het DNA onderzoek naar de verkrachting bleek dat een van de daders, een migrant uit Eritrea, een veelpleger is die eerder ook schapen en geiten heeft verkracht (4). ‘Diversiteit’ heet dat tegenwoordig met een mooi woord.

Duitsers kiezen massaal voor Volkstod

Veel Duitsers vinden deze ‘Volkstod’ ontwikkelingen klaarblijkelijk prima, want in de deelstaat Hessen stegen de pro-immigratie en pro-islam Groenen na de verkiezingen van afgelopen week met ruim 8% naar bijna 20% van de stemmen. De AfD steeg ongeveer net zo hard en kwam op 13% uit.
Xander
(1) Voice of Europe
(2) Bild
(3) PI-News
(4) Der Westen
(5) Epoch Times
(6) Bild
(7) Bild
(8) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik) 
*
***
*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Ja, dat is me dus even buiten de waard gerekend, hé Mutti!? ‘Verrijkers’ zijn het land binnen gehaald om het te verrijken, niet om het kapot te vriijen. Met toepassing van het hierboven beschreven gat in de markt voor schoon ondergoed. Vooral dat laatste zou goed zijn om de overbevolking aan ‘Verrijkers’ tegen te gaan….
Cutters zijn goedkoop en scherp, helemaal op maat van zij die niet begoederd genoeg zjn voor dat modieus ondergoed. Het ding ‘verdwijnt zò’ zo goed als onzichtbaar in de schaamstreek.
*
De keuze voor knappe koppen voor de toekomst is dus duidelijk. Opkrassen of bij aankomst gecastreerd worden. Voor het heden en/of het verleden, moeten de verantwoordelijken bij de kraag gevat en voor het Gerecht gesleept worden. Beschuldigd om de Europese Bevolking als slaven te hebben verkocht aan een maanzieke buitenlandse Mogendheid’
*
Aan mislukken hebben onze achteruitkijkspiegel-regeerders echter niet aan gedacht. De klimaat-fictie, het te bestrijden ‘populisme’ en het zomeruur immers nemen al hun tijd in beslag. De toekomst zal wel zichzelf wijzen…
*
Tenzij er straks, na 25 Mei 2019 een sterke wind opsteekt die al het vreemd gespuis terug over de grenzen blaast. Misschien dat die Turkse furie (Almacy) van die uittocht de leiding kan nemen. Want in het de baas willen spelen is ze op haar best. Als het maar goed opbrengt….
*







Geen opmerkingen: