donderdag 1 november 2018

5164


Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
*
We zien dat de Media weer zwijgen als vermoord. Wat niet weet, ,niet deert. De stilte voor de storm. Ogf is het eerder de stilte die in maffia-kringen de naam ‘omèrta’ draag?. De mond dicht, op straffe van het eeuwige zwijgen te worden opgelegd.
*
Als het ’n beetje tegenzit, dab wordt Zweden het eerste Europese “Lid’ van de 28 dat onvrijwollig volledig aan de ‘Sharia’ zal worden onderworpen. Het zit er zelfs dik in dat van daaruit gewapende karavanen weer net als vroeger, moordend en plunderen onze kisten zullen teisteren. Niet meer     ls wijlen de Noormanne,, op snelle ‘snekken’, maar op luxuzuze snelboten met vooral – voor na het werk – drank, drugs en blonde vrouwen aan boord.
Maar laat de Allahsanen het vel van de beer niet verkopen, voor het beest geschoten is. Het is zelfs, na lezing van wat volgt, zeer goed mogelijk dat de zaken totaal keerhaafs uitdraaien. Zodat deze keer de Reconquista start in het Hoge Noorden. Misschien wel reeds voltooid zal zijn, tegen de volgende Lente, als de Europese Kiezer gesproken a    l hebben
**
Zweden: Migratie-kritische partij wordt buitengesloten
*
Na twee mislukte pogingen om een regering te vormen, kondigde woordvoerder Andreas Norlén aan dat hij op dit moment geen derde kandidaat zou vragen. In plaats daarvan zal hij meerdere mogelijke regerings constellaties voorstellen.
Mitteleuropa
Norlén zei maandag dat de politieke situatie in Zweden op dit moment de duisterste zou zijn sinds de afgelopen vijftig jaar. Hij wijst er echter op dat Zweden nog functioneert en dat er in december een staatsbegroting wordt voorgelegd. “volgens mij zouden snelle nieuwe verkiezingen een grote nederlaag zijn voor het politieke systeem. Dit zou het vertrouwen van het publiek beïnvloeden. We hebben gewoon de verantwoordelijkheid daarmee om te gaan”, zei hij.
Hij sluit snelle nieuwe verkiezingen niet uit, maar deze moeten een laatste uitweg zijn. Hij sluit ook geen nieuwe kandidaat voor het premierschap uit, maar dat is op dit moment irrelevant. In plaats daarvan zal hij de partijen in groepen uitnodigen, gebaseerd op vier mogelijke regeringsconstellaties. Geen van deze vier constellaties bevat de Zwedendemocraten – de partij, die in meerdere peilingen de grootste partij van het land was, maar uiteindelijk, nadat er meer dan 900 gevallen van verkiezingsbedrog en meer dan 2300 gevallen van verkiezingsdelicten gemeld werden, op de derde plaats terechtkwam.
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)
**
*
AAN DE VRUCHTEN

KENT MEN DEN BOOM
*
Het is natuurlijk utopie, om na de volgende EU-verkiezingen, er een Europese President te voorschijn komt van het kaliber van Donald Trump.
Het moet iemand zijn deze keer die recht in zijn schoen staat. En die liefst in het zakenleven een schitterende reputatie heeft opgebouwd.
Als West-Vlamong ken ik geen betere kandidaat dan Marc Coicke. Die is straffer dan de Amerikanen die hem, via de verkoop van zjn Imperium, stinkend rijk hebben gemaakt. De streek kent wel geen Koeketower, maar dat is in één ogenblik gefict. Op de Meir in de Koekestad staat er zoiets waar gemakkelijk het juiste opschrift kan komen. Wat meer is: als daar beelden van de wereld rondgaan, met de Lievevrouwentoren op de achtergrond, is het voor iedereen meteen duidelijk dat Vlaanderen geen sharia-land is. Noch ooit zal worden.
*
Als knechtje komt Sjarelke Premier dan meest in aanmerking. U herinnert zich misschien, dat alle Vlaamse Graven indertijd altijd een nar in vast dienstverband hadden.
*
PS
Islammerij historici zullen zich de haren uit het hoofd trekken. Want zij zullen zich rap herinneren van het jaar Onzes Heren 1096 dat er met Vlamingen aan de Top niet te spotten valt.
*








Geen opmerkingen: