maandag 5 november 2018

5169



Ieder vogel zingt zoals het gebekt is.
*
Wat ‘De Dagelijkse Stadaard’ schrijft klinkt totaal ongeloofwaardig, en toch is het maar al te waar.
Pas uit de bomen geklommen, op de begane grond, is de brieven-drager daar al met de beloofde niet eens aangetekende blauwe enveloppe.. Afzender: het IMF. Inhoud, met begeleidend schrijven ondertekend door de Zaan Cloot uit Brüssel, de blauwe mirakel Amercan Express creditcard op naam van de reislustige. Toegestane limiet: onbeperkt. Maar beperkt tot €250.- pe dag. Is goed voor onderweg, maar de bonnetjes bijhouden! Want de boekhouding moet kloppen. Daar kijken de Euro-commissarissen nauwlettend op toe. Ze verdienen er zelfs rijkelijk hun brood mee.
*
Om creditcards te gebruiken moet men noch leen noch schrijven kunnen. De verre tocht kan dus moeiteloos meteen beginnen. Via het kledingmagazijn en met de zegen van de ganse familie, tickets gaan op de kop tillen voor de trein naar de dichtstbijzijnde vlieghaven op Afrikaanse bodem. Gedurende de reis, per GSM in voeling blijven met zowel het thuisfront als met de Plaats van Bestemming. Vooral niet vergeten zich aan te bieden op de afgesoroken cintrike-posten om daar eventuele nieuwe instructies op te nemen. Alles is pirkfijn gereregeld. Er wordt goed opgeschoten, dank zj de milde ‘attenties’ aan de plaatselijke ordehandhavers onderweg, om een oogje dicht te knijpen… De tijd immers die nog rest geraakt beperkt. Want na de winter zit de immigratie-stop er aan te komen. Meer zelfs: de uitvinders van de geplande omvolking staan op het punt te vluchten… The gale is over! Allemaal de schuld van diene Trump! De Euro bobo’s moeten van het toneel verdwenen zijn vòòr de fatale datum van 25 Mei 2019 hen achterhaalt. Na die datum gaan de grenzen dicht en vluchten kan niet meer.
*
En dan komen de dagen der Vergelding.Er komen andere en betere Euro-Bestuurders, door jhet Volk gekozen en niet onderling zelf nqar voor geschoven. De vroegere zakkenvullers worden achter slot en grendel gedraaid en, in afwachting van hun proces, op watere en droog brood gezet.
*
Gelukkig voor de latere Openbare Aanklager: kredietkaarten laten duidelijke sporen na. Niet alleen naar de bankrekening en de identiteit van de gulle gevers, maar ook naar de gebruiker en de afgelegde weg. Werk dus voor de Sherlock Holmes en de Hercule Poirots van dienst na deze 2de Val van de Festung Europa na de Nazi’s. De globalisering zal voor ’n andere keer zijn.
*
Hopelijk zal het Tweede Hof van Nürnberg dat rekenschap vraagt aan alle nieuwe EU-oorlogsmisdadigers beschikken over de juiste materiële bewijzen. En vooral over enorm veel levende getuigen, die maar al te blij zullen zijn met hun retour-biljet naar de thuislanden, in ruil voor hun bekentenis.
*
Migranten krijgen creditcards van de VN en de EU voor tocht naar Europa
*
*
Foto: De creditcard van de VN/EU, die de migranten financieel moet ondersteunen bij het maken van hun reis naar Eurpoa.
Bron: Samhällsnytt
*
Door Teunis Dokter  3 november 2018
*        
De Verenigde Naties en de Europese Unie doen geen enkele moeite meer om te verbergen dat zij de demografische structuur van Europa willen ondermijnen, getuige het feit dat ze migranten uitrusten met creditcards. Het krediet kan door migranten worden gebruikt om te reizen naar Europa. Vaak worden er ook dure spullen mee gekocht zoals schoenen en smartphones aldus de Voice of Europe.

*
Terwijl Rutte van plan is het VN-migratiepact van Marrakech op 11 december in Marokko te ondertekenen, wordt steeds duidelijker dat de VVD niet wat er speelt of haar belofte om migratie te beperken tot het niveau loze woorden verlaagt.
In samenwerking met Mastercard, de Europese Unie en VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR worden migranten van creditcards voorzien, aldus bronnen. Het bizarre is dat identiteitspapieren niet hoeven te worden getoond alvorens een creditcard wordt verstrekt. Dit betekent dus dat mensen een carte blanche krijgen om naar Europa te reizen. Deze praktijken van de Europese Unie en de UNHCR zijn ontoelaatbaar! Ze ondermijnen de territoriale integriteit van soevereine staten en dragen bij aan mensensmokkel, onvrede, polarisatie van het maatschappelijk debat, duizenden doden bij oversteek van de Middellandse Zee en aanslagen en verkrachtingen. De organisaties spreken van mensenrechten, maar ze zorgen juist voor meer ellende door hun naïeve handelswijze.

In de context van het progressief-neoliberaal globalisme is het natuurlijk rechtvaardig dat zij die niets hebben hun intrede doen binnen de Europese grenzen. Dat is immers internationaal socialisme. Mensen die niets hebben moeten worden geholpen en daarom moeten mensen die wel iets hebben worden gedwongen te betalen. Daarmee laten de organisaties zien geen enkele intellectuele ontwikkeling te hebben doorgemaakt sinds Margareth ‘Iron Lady’ Thatcher. Zij sprak de befaamde woorden dat je de armen niet kunt helpen door de rijken kapot te maken. Maar blijkbaar begrijpen de naïevelingen van de VN en de EU dit niet.
Ondertussen is er een massale uitstroom van miljonairs uit Duitsland en Frankrijk. Tot zover de nivelleringsplannen door grenzen op te heffen. Ja, want in plaats van het nivelleren van inkomens willen de VN en EU Europa omtoveren tot een walhalla zonder grenzen, getuige hun inzet voor het VN-ideaal inclusive society, dat specifiek melding maakt van het opheffen van geografische grenzen:


**

*
AAN DE VRUCHTEN
KENT MEN DEN BOOM
**
Ik stel me zo’n zitting van het Internationaal Oorlogstribunaal al voor. Met als ere-genodigden broedeljk naast elkaar tronend op het verhoogde podium achter de Rechters: Donald Trump, Vladimir Poetin en Xi Jinping, de President van China. De architecten van de Nieuwe Wereld gebaseerd op wederzijds espect voor een ieders positie, arm of rijk.
Op de beklaagdenbank, 1ste rij, de voornaamste EU-regeringsleiders, de gemuilbande Merkel vooraan, armen en benen in de kettingen. Ten gerieve van de aanwezige persfotografen werd voordien uitgelegd, dat dit in 1946 de voorbehouden plaats was van Hitlers geliefde ‘Stellvertreter’,
Herman Göring.
Groot verschil: die zat daar als vrij ùan, ongeboeid, tot het einde toe.
De overige rijen zullen voorbehouden zijn aan de media-bazen en hun voornaamste slippendragers. De overige beklaagden zullen alleen digitaal aanwezig zijn, omdat ze het land ontvlucht zijn, en ook wel omdat er niet één Rechtszaal kon gevonden worden met de beschuldigdenbank die groot genoeg was. Voor de zitting begonnen wordt, zijn echter alle eigendommen van de beschuldigden in beslag genomen, of verbeurd verklaad. Watreden is voor al die beedrukte gezichten…
Advocaten zullen, net als in Nürnberg I, niet toegelaten worden. En ook hier staat het vonnis reeds bij voorbaat vast.
Maar eerlijk gezegd, dat vonnis moet ook ik afwachten. Ik leef vooral in de overtuigng dat wij het eerstdaags zullen vernemen. Al zal dat waarschijnlijk net in de gazetten komen. Want die zullen er niet meer zijn. Wegens te ouderwets en te belastend voor het milieu.
Het zal trouwens nog ’n hele tijd duren, voor men er aan uit is. Verschijnen die in de toekomst in het Engels, het Russsch of het Chinees?
Mij om het even, als het maar geen Arabisch is. En trouwens, als slechtziende lees ik al lang geen gedrukte gazetten meer…
En ik moet zeggen dat ik me daarbij goed gevoel. Want zo heb ik er wel ’n goed oog in.
*








Geen opmerkingen: