woensdag 1 april 2009

DYUTSE FITNA IS UIT




DUITSE FITNA IS UIT
Op 9 Mei gaat er in Keulen een anti-islamiseringscongres door, dat met veel bombarie aangekondigd werd door een filmpje, met de ronkende omschrijving van ‘Duitse Fitna-firlm’.
Het origineel nochtans is altijd beter dan de kopie…
De goede kant van de zaak is dat er weer eens een waarschuwingsschot gelost wordt voor de neus van àl onze politieke Grote Geesten. Zij zullen dus niet kunnen zeggen, dat ze niet gewaarschuwd werden. Als (zwaar in de voorwaardelijke wijze) ze dat nog zullen kunnen zeggen. Want het is een vast gegeven, dat elke overweldiger in de eerste plaats opruiming houdt in de collaboratiemiddens….
Hopelijk gaat het islam-racaille tussen nu en 9 Mei zwaar in de tegenaanval, en wel op de hen eigene manier. Zodat de massa, de zwijgende meerderheid op de achtergrond, de nodige conclusies trekt. Ondertussen zullen de voorvechters van het Europees erfgoed wel de kooltjes uit het vuur halen…
L’hostroire se répète….zullen de nog levende Oostfronters zich herinneren…Nadat zij ‘het goddeloos communisme’ en de ‘wilde Russische horden die dreigden Europa te overspoelen’ bevochten hadden (spijtig genoeg aan de zijde van verkeerde vrienden) nipt aan de executiepaal ontsnapten, maar jarenlang in de vaderlandse gevangenissen zuchtten. Zij die vielen op het veld van eer, in de Russische steppen, waren er misschien beter van af. Straatmassa’s in Keulen…ik hoorde het donderen in de verte.
Maar nu over naar de actualiteit….


Nog nooit in de geschiedenis van de westerse civilisatie gaapte er zo’n grote kloof tussen het politiek gewenste beeld over een religie en de realiteit. Want de toenemende versterking van de islam laat de joods-christelijke cultuur van het Avondland en zijn maatschappij met brutale duidelijkheid zien dat de islam nooit in staat zal zijn verschil te maken tussen religie, politiek en individuele vrijheid. Nog steeds geloven te veel mensen dat de islam gewoon een van de vele religies is en zodoende als per se goed geldt. In navolging van Geert Wilders met zijn film ”Fitna” heeft de Burgerbeweging
Pro Köln nu haar eigen versie online gezet. ZIE DE LINK HIERONDER!!

Maar in plaats van zich kritisch en serieus met de islam bezig te houden, wordt zelfs voorzichtige kritiek door grote delen van een links-liberaal gevormd politiek establishment gestigmatiseerd, worden critici persoonlijk aangevallen en gekleineerd. Dat zich een ooit sterke en vitale cultuurkring zelf en vanuit de kern van zijn leidende elite in de buurt van de eigen vernietiging drijft – dat zou in deze mate wel eens ongekend kunnen zijn.

Terwijl in onze buurlanden langzaam het besef doordringt dat democratie, vrijheid alsmede individualiteit en gelijkberechtiging in Europa door de uitbreiding van de islam in een gevaarlijke situatie gebracht worden, scheen er in Duitsland lange tijd geen serieus te nemen beweging te bestaan die dat kon volgen. Vele partijen en verenigingen met hoopvolle uitgangspunten werden vaak korte tijd later tussen de links georiënteerde molenstenen van de media, de politiek en de vakbonden fijngemalen of verdwenen door interne ruzies en een gebrek aan intellectuele bronnen.
Nog enkele jaren geleden scheen alleen de CDU nog een klein zwak vonkje voor de vele conservatieven, mensen met een christelijke overtuiging, vrijheidlievenden en islamkritische krachten in ons land te zijn. Op zijn laatst sinds de vorming van het Duits-Turkse Forum in de CDU met toestemming van Merkel en Rüttgers (waarin gesluierde vrouwen hun Turkse medeburgers oproepen lid te worden van de CDU), mag het echter duidelijk zijn hoe weinig de letter ”C” van de CDU daadwerkelijk nog waard is.

Daarom heeft waarschijnlijk ook bijna niemand het voor mogelijk gehouden dat juist in Keulen enkele jaren geleden een burgerbeweging werd opgericht en zich consolideerde, die niet alleen uithoudingsvermogen en een verfrissende vitaliteit bewijst, maar ook de noodzakelijke intellectuele bronnen meeneemt om een substantiële politieke ommekeer in Keulen, Nordrhein-Westfalen en uiteindelijk ook in Duitsland te bereiken.

”Hat Pro Köln toch Recht?” (”Heeft Pro Köln toch gelijk?”), de actuele film van de Pro-bewegingen Köln en Nordrhein-Westfalen, die zich met hartstocht, maar ook met alle noodzakelijke zakelijkheid tegen grondwetvijandige en mensenverachtende islamorganisaties keert die in Duitsland een totalitaire staat van God willen oprichten, waarin o.a. echtscheiding met steniging wordt bestraft of die niets anders kunnen bedenken met betrekking tot homoseksualiteit dan de doodstraf.

De film hekelt moedig diegenen die met spandoeken en ophitsende teksten tegen onze vrijheid en voor het doden en onderdrukken van anders gelovigen demonstreren. Hij maakt front tegen mensen die Adolf Hitler vereren en de Jodenhaat als waarde verheerlijken. Daarbij bewijst de film met citaten dat de fanatici zich tijdens hun handelingen altijd op de Koran beroepen en verduidelijkt aanschouwelijk het feit dat tot op de dag van vandaag geen enkel islamitisch gevormd land over een democratisch gelegitimeerde regering beschikt.

De film maakt duidelijk waartoe zogenaamde democraten uit de CDU, SPD, de GRÜNEN en de LINKE in staat zijn om de waarheid te onderdrukken en lachwekkend te maken en medeburgers ook met geweld van informatie over Pro Köln af te houden.

Menig scène in deze documentairefilm over Pro Köln zal waarschijnlijk over enkele jaren als ”teken aan de wand” worden aangeduid – bijvoorbeeld wanneer een nietsvermoedende voorbijganger en zijn moeder uit Dortmund door een groep rellende Duitsland hatende links-fascisten met geweld en beschimpingen op de beste SA-manier zonder reden worden achtervolgd, bedreigd en geslagen worden. Vermomde jongeren die, onder de dekmantel van het zogenaamde ”Antifascisme”, zelfs bij de aanblik van een oudere vrouw die bescherming nodig heeft in hun razende haat de hele zelfontmenselijking van het links-radicale spectrum tot uitdrukking brengen.

Eindelijk worden voor het eerst de politiek verantwoordelijken voor de dreigende ondergang van liberale waarden en menselijke waarde zakelijk benoemd – specifiek Fritz Schramma (CDU) en Josef Wirges (SPD), die zich samen en net alsof ze het hebben afgesproken bedienen van een uit het Nazi-jargon ontleende vocabulaire voor hun haattirades tegen Pro Köln.

De film ”Hat Pro Köln doch Recht?” is anderzijds echter ook een indrukwekkend document van het politieke nieuwe begin, waarmee Pro Köln de basis heeft gelegd om een serieuze aanspraak op politieke leiding niet alleen te eisen, maar ook te vervullen.

Als eindresultaat is de nieuwe film van Pro Köln niet alleen een ingrijpend pleidooi voor de dreigende ondermijning van de democratie door een toenemende islamisering en ”Turkisering”.
Het door zo velen lang verwachte signaal voor de bewustwording van het burgerlijke midden in Keulen, Nordrhein-Westfalen en Duitsland: met deze film ziet men weer een beetje meer licht in de duisternis.

Link: http://www.pi-news.net/2000/01/deutscher-fitna-von-pro-koeln-pi-stream/

Bron: www.pi-news.net


E.J. Bron IN Het Vrije Volk

Geen opmerkingen: