dinsdag 28 april 2009

ISLAM IS EEN NATIONALE ZIEKTE

ISLAMVREES IS EEN NATIONALE ZIEKTE
Dat zegt een Rode Groene, of een Groene Rode, het verschil is onduidelijk, in Nederland (Rotterdam) er aan toevoegend, dat hij pleit voor inenting van de totale bevolking…
En als er straks verkiezingen zijn, zal hopelijk blijken dat de pestlijders elders zaten…
Ik zou zeggen: ‘Holland, let op Uw saack’ et…’Pour les Flamands la même chose! Want al wat geldt voor Nederland, geldt in miondere of meerdere mate ook voor Vlaanderen, maar met daar bovenop het Waals probleem. De Franstaligen willen altijd maar méér immigranten, die ze in Brussel of in Vlaanderen willen te slapen leggen. Niet bij hen, ziet U….
Weet U wat er in Poperinge in zo’n hopeloze situatie zou gevloekt worden? (Daarom is het ook Poperinge…) ‘Je zou er een aap voor in zijn kl.ten bijten’…..
Ik sluit mij daar volmondig bij aan….

Den Haag: 'De hoogtijdagen van het politieke obscurantisme'

Lucida 18 april 2009

Politici die niet met het virus van het cultuurrelativisme zijn besmet, kunnen slechts op de vingers van een hand worden geteld. Daarenboven behoort het schaamteloze sjoemelen met feiten inmiddels tot de core business van hun handelen. De afgelopen weken zagen we voorbeelden in overvloed waaruit blijkt dat de brute leugen dicteert.

Salafistisch Offensief
Het zal ons niet meer verbazen dat de meeste leugenachtige praktijken verband houden met de manier waarop de politiek zich tot de islamitische claimcultuur verhoudt. De voorbeelden van haar vervalsingpraktijken stapelen zich op. En voor de burger valt nauwelijks nog te onderscheiden wat wel en wat niet gelogen is.

In dit klimaat van liegen omwille van het liegen gedijt de huidige politiek het best. En met name ook belangenbehartigers van de meest uiteenlopende moslimgroeperingen weten buitengewoon behendig in te spelen op de aalgladde moraliteit die politici, ambtenaren en beleidsmakers inmiddels tot in de kleinste finesses beheersen.

Alleen al de afgelopen week werden we geconfronteerd met enkele krasse voorbeelden hiervan. Een van die kwesties speelde zich af rondom het disfunctioneren van islamprediker Tariq Ramadan, die door de gemeente Rotterdam voor een vorstelijke vergoeding is "ingehuurd" om zogezegd bruggen te bouwen tussen groepen moslims en niet-moslims, maar die in de praktijk juist opereert als aanjager van het salafistische segregatiedebat en zelf daarbij steeds gedurfder fungeert als ideologische splijtzwam.

Verschillende politieke partijen vonden het daarom noodzakelijk, mede als gevolg van vele verontrustende signalen die steeds maar weer over dit heerschap naar buiten komen, een onafhankelijk onderzoek te (laten) verrichten. Sommige partijen waaronder ook nadrukkelijk de VVD drongen zelfs aan op een abrupte beëindiging van de samenwerking tussen gemeente Rotterdam en Tariq Ramadan.

In het defensief
Inmiddels weten we dat het zover niet is gekomen. Vanzelfsprekend speelde Tariq Ramadan, zoals alleen hij dit kan, al die tijd de vermoorde onschuld. In die van hem zo bekende pose van vroom zelfbedrog, en buitengewoon loyaal bijgestaan door wethouder Grashof van GroenLinks, die nog voordat het vermeende onafhankelijk onderzoek was afgerond, zijn hand al voor Ramadans integriteit in het vuur had gestoken. Grashof dus, die na het verlossende woord zelfs zover ging door te stellen dat 'dat angst voor de islam een volksziekte is waarvoor een landelijke inentingscampagne nodig is.' Je moet maar durven!

Van een standvastige oppositie blijkt ook al geen sprake meer, want als er dan knopen moeten worden doorgehakt, maakt zich ook van haar steevast een dhimmitude tweeslachtigheid meester die met geen pen meer is te beschrijven. De VVD aanvankelijk namelijk voor een beëindiging van de samenwerking, stemde uiteindelijk toch in met het aanblijven van Tariq Ramadan. VVD-raadslid Van Tijn: "Hij mag blijven doen wat hij doet, alleen we noemen het geen bruggenbouwer meer."

De week ook waarin CDA'er Jack de Vries in NOVA mocht uitleggen waarom de islamitische legerpredikant Ali Eddaoudi toch niet uit zijn functie hoeft te worden ontheven. Staatssecretaris van defensie Jack De Vries: 'hij kan verschillende geloofsrichtingen goed samenbrengen.' Je zou eerder denken dat Ali Eddaoudi, zoals ook die andere prominente moslimbroeders, verduveld goed weet hoe hij uit geloofsovertuiging de boel dient voor te liegen.

En dan mag de VVD'er Paul de Krom, ook in NOVA, eerdere kromspraak van zijn partijgenoten zoegnaamd recht komen breien. Met quasi krijgshaftige taal liet hij weten, dat hij en zijn partij zich niet bij de beslissing van Jack de Vries zullen neerleggen. Hij zei Ali Eddaoudi totaal ongeloofwaardig te vinden, met op zich het terechte argument dat 'hij de eerste nog moet tegenkomen die in een sollicitatiegesprek zijn wereldbeeld totaal herziet.' Ofwel Paul de Krom zit domweg bij de verkeerde partij, ofwel ook hij meet met meer dan een maat.

De duivel met Beëlzebub uitdrijven
De politieke dhimmy'lite en de islam zijn als twee hoofden op een kussen. En daartussen slaapt het salafistische liegbeest dat met zijn zoetgevooisde woorden, met zijn binnensmonds geprevel en met slaapverwekkende wiegeliedjes, zoals 'islam is vrede' het volk zand in de ogen strooit.

Wie ook al jaar en dag hetzelfde kussen met het salafistische liegbeest deelt, is natuurlijk Job Cohen inmiddels benoemd tot de "khedive van Nederland". Deze submissieve Jood zorgt er samen met zijn salafistische satrapen voor, dat in 'zijn' stad niet alleen de leugen dicteert maar zelfs regeert. Dhimmitude grasduinend binnen de ondoorgrondelijke context van "The Art of Taqiyya", blijken de grootstedelijke sociaaldemocraten inmiddels elke schaamte voorbij. Een politiek ravennest bovendien, dat de belastingbetaler besteelt en het dan vervolgens onder het volk van eigen pluimage verdeelt.

'Gedegen cliëntelisme maakt afhankelijk dan wel medeplichtig' denken ze bij de PvdA, dus kunnen ook de andere grootstedelijke sociaaldemocraten niet 'achterblijven' in de dhimmitude experimenteerdrift. In Utrecht heeft de PvdA haar zwarte raaf Aleid Wolfsen prominent naar voren geschoven. Een sociaaldemocraat die zoals het een rechtgeaard regent nu eenmaal betaamt, behalve goed voor zichzelf zorgt, ook als eindverantwoordelijke leiding geeft aan het salafistische segregatiedebat.

Etnocentrische uitstapjes
In dit artikel eindig ik met de woorden: "Lang zal het niet meer op zich laten wachten of onze 'prachtwijken' pronken met straatnamen als het Mekkaplein, of Avenue de Bin Laden."

Nogmaals Rotterdam, waar bekend werd dat er dat na de oplevering van de Marokkaanse enclave "Le Medi" in Delfszijl, nu ook grootste plannen zijn voor "Le Riad aan de Maas". Een mono-etnisch woonproject in hartje Rotterdam dat een architectonisch hoogstandje moet worden, zodat de moslimse medelander zich op termijn, met volledig behoud van de eigen cultuur, ook in dit land thuis zal voelen. De Marokkaanse Rotterdammers Abderrahman Hassani Idrissi en Abdel Salhi schetsen het beeld van de toekomst 'een in typisch Marokkaans-moorse stijl van het wonen rond binnenhoven/patio's met zuilen en arcades en op het dak, tuinen en terrassen.'

Christiaan Snouck Hurgronje schrijft in zijn boek 'Mekka': "Het is alsof in de islam een dodelijk formalisme tot die natuur behoort, die men vruchteloos door de voordeur verjaagt, terwijl die tegelijkertijd door de achterdeur weer naar binnen sluipt…" En terwijl in eigen land met het overschot aan Marokkaanse jongeren geen land valt te bezeilen, –vaak zijn ze op het criminele af, liever lui dan moe- wordt onder valse voorwendsels de islamitische influx nog eens extra aangespoord.

Dhimmitude moordkuil
Werkelijk elk bedenksel wordt door de politieke dhimmy'lite uit de kast gehaald om vanwege een ziekelijke moslimofiele behaagzucht haar grenzeloze experimenteerdrift te kunnen rechtvaardigen. En natuurlijk mogen we hier als nieuwe media niets van zeggen want dan zijn we extreem rechts, xenofoob en haten we zogenaamd alle moslims. Maar er zal toch een moment moeten komen waar de wal het schip keert.

Tot slot, in sommige peilingen komt de PVV als grootste partij van Nederland uit de bus. Vooralsnog kunnen de gevestigde partijen het in hun arrogante onverschilligheid wegwimpelen met de dooddoener 'ach het zijn maar peilingen'. Maar vergis u niet! Steeds meer mensen hebben het helemaal met het pro-moslimbeleid van dit laaghartige leugenkabinet gehad. En die systematische onvrede zal bij de eerstkomende verkiezingen onvermijdelijk voor een politieke aardverschuiving zorgen.

Nu gaan veel van deze mensen nog gebukt onder een demografische scheefgroei die zich in nog geen twintig jaar in hun volkswijken heeft voltrokken. En ook al voelen steeds meer autochtone Nederlanders zich vreemdeling in hun eigen land, maar laat hun de woorden vrij vertaald naar Nederlands grootste dichter, dan aansporen in het stemhokje niet langer van hun hart een dhimmitude moordkuil te maken:
'Wat meet gij u dan toe,
o zotte salafistenprediker?
O, jihadistische tyran!
Schijnheilig stof en slijk!
Die dwingelandij pleegt
in een andermans wijk.
Gewetensbeul,
vrees de volkse wreker.'

Geen opmerkingen: