zondag 14 februari 2010

HUMOR IN DE ISLAM

.


























HUMOR IN DE ISLAM



Bodyscan niet voor Moslims!?


Er wordt gezegd dat de Geschiedenis (en vooral de Bijbel) vol staan met onmogelijke verhalen over menselijke misdragingen, geweld, list, liefde en tederheid. Maar de huidige werkelijkheid overstijgt dat vele malen. Zelfmoord-aanslagen op passagiers vliegtuigen? Wij controleren voortaan iedereen dieper dan de naakte huid, we gaan tot op het bot. Alleen gecontroleerde geraamten gaan mee! Uitzondering: de zelfmoord-terrorist. Zijn geloof verbiedt dergelijke zedeloze plaatjes-makerij. Anders gaan de Moslim-broeders wereldwijd direct in een hogere versnelling!

Het zou nochtans veel simpeler kunnen. De bedreiging komt van Moslims? OK. Moslims voortaan uitgesloten van reizen per vliegtuig. Zou de controles ten zeerste bespoedigen, het vliegverkeer gevoelig verminderen, en vooral, dat zou pas lik op stuk zijn…Aan hen de keuze : scan en vliegen, of geen scan en niet vliegen…..Natuurlijk kan dat niet – de heren zouden zich beledigd voelen - maar ermee dreigen zou al het begin van verzet en van wijsheid kunnen zijn. Solidariteit tussen passagiers bijvoorbeeld. Een verdachte mede-passagier? Wij stappen allemaal terug uit. Tot net zo lang als de veiligheid gegarandeerd is. Desnoods na autopsie.
Bij uitbreiding denk ik aan de veiligheid op trein, tram, bus. Wat zou er gebeuren, denkt U, als iedereen uitstapt, bij het vermoeden van zelfs maar het minste onraad? Zou dat geen duidelijk signaal zijn? Ook maar één ‘hang-jongere” aan boord? Remmen dicht. Manu militari verwijderen. Als de Overheid ons niet kan beschermen, handelen wij zelf! Liefst zoals in de oude cowboy-films. Alleen lynchen zou nog net niet kunnen.

Nu worden hele werelddelen eerst geterroriseert en dan ‘her-bevolkt’ in naam van een woestijn-cultuur. En als de wereld daartegen waakzaamheid organiseert, is daar die bedreigende wreedheid om te eisen dat zij vrijgesteld zouden zijn van die waakzaamheid. Moesten er nu nog Goden op de Olympus zijn, ze zouden hun buik vasthouden van het lachen. HiHi! Wie de Goden willen verdelgen, slaan ze eerst met verdwazing!

Kijk, mensen, de beledigende waakzaamheid waaraan we al lang onderworpen waren, en die nu uitgebreid wordt tot het naakte bestaan, zou in feite meteen om wraak, om afweer-maatregelen hebben moeten roepen. Dat gebeurde niet – ongelofelijk maar waar! We dienden er ons, om reden van de lieve vrede, aan te onderwerpen. Maar het cynisme waarmee de bedreigers nu weigeren zich te onderwerpen, doet de beker overlopen. Weet U, het is zo wat 1.000 jaar geleden dat de ‘christenheid’ zich organiseerde om dezelfde woestijn-cultuur terug te dringen : na nogmaals 1.000 jaar tijd dus voor een nieuwe reconquista.

Maar eerst een eigen gewetensonderzoek. Amerika en de Westerse wereld als medeplichtigen Nato? Navo? hebben die geen wind gezaaid, zodat wij nu storm oogsten? Indien niet, dan hebben zij toch serieus de indruk gewekt. Een laffe ongrijpbare vijand willen vernietigen, getuigt niet van veel gezond verstand! Laat de wereld eens eten, wat de USA-vrienden familie BIN LADDEN uit elkaar heeft gedreven….
De vorige aanstokers van ‘een aanvalsoorlog tegen-in het volkerenrecht’ werden in Neurenberg opgeknoopt. De huidige worden door niemand gestopt. Onze jongens die toen meevochten werden nadien ‘oorlogs-misdadigers’ genoemd. Onze jongens die nu meevechten : zijn dat helden misschien? Hoe lang nog?

Geen bodyscan voor moslims?
E.J. BRON - 13 FEBRUARI 2010

Wereldwijd worden op luchthavens vanwege islamitische terroristen bodyscanners in bedrijf genomen. De grootste islamitische verenigingen ter wereld staan er nu in een gemeenschappelijke verklaring op, dat moslims van zulke veiligheidscontroles worden uitgesloten. Reden: dat zou in strijd zijn met de islamitische voorschriften. De Amerikaanse president Barack Obama moet zich nu bezighouden met deze eis. Want de Amerikaanse islamitische verengingen oefenen druk op hem uit. Dat heeft ook uitwerkingen op Europa. Maar de politici steken hier liever eerst hun kop in het zand. Het is dan ook een mislukte grap van de geschiedenis, dat diegenen vanwege wie de nieuwe veiligheidsmaatregelen worden ingevoerd, nu vrijpostig eisen hiervan te worden uitgesloten…


Al wekenlang berichten ”kwaliteitsjournalisten” over de invoering van bodyscanners op luchthavens. Deze nieuwe controles zijn noodzakelijk, omdat moslims steeds nieuwe manieren vinden om ”ongelovigen” met terroristische aanslagen te bedekken. De ”kwaliteitsjournalisten” verzwijgen daarbij politiek correct, dat uitgerekend grote islamitische vereniging stormlopen tegen de invoering van de bodyscanner en steeds meer druk op westerse regeringen uitoefenen, opdat moslims worden uitgesloten van de nieuwe veiligheidscontroles.

In de Verenigde Staten gaan islamitische verenigingen zelfs rechtstreeks over tot chantage van de politiek: de grootste islamitische verenigingen van het land (Islamic Society of North America, Council on American-Islamic Relations en Fiqh Council of North America) eisen moslims van de nieuwe veiligheidscontroles uit te sluiten – of er zouden in de VS onlusten komen vanwege de ”belediging van de religieuze gevoelens van de moslims” zoals eerder bij de zogenaamd Mohammed beledigende Deense Mohammed-karikaturen.

Het Fiqh Council of North America heeft enkele dagen geleden al een persverklaring op internet gezet, volgens welke de bodyscanner moslims ”beledigt”. En Amerikaanse televisiezenders berichten er nu over, dat alle grote islamitische verenigingen zich bij deze verklaring hebben aangesloten. Europese ”kwaliteitsjournalisten” verzwegen en onderdrukten zulke informatie doelbewust, want anders zouden ze politiek ongemakkelijke vragen moeten beantwoorden. Wat hebben bodyscanners eigenlijk voor nut als islamieten in vele landen (bijvoorbeeld in de islamitische wereld) vanwege zogenaamde ”religieuze” redenen uitgesloten worden van de nieuwe strengere veiligheidscontroles? En welk westers land zal als eerste toegeven aan de islamitische druk en moslims bij zulke controles op verzoek gewoon doorwenken?

We hebben intussen meerdere Duitstalige islamitische verenigingen telefonisch gevraagd of alle mensen gelijk zijn en dat ook moslims veiligheidscontroles op luchthavens in de vorm van bodyscanners zouden moeten accepteren. Helaas hebben we tot nu toe geen enkele islamitische vereniging gevonden die een andere mening had dan de hierboven genoemde islamitische verenigingen.

Bron:
http://tinyurl.com/y8jxpbp
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron In Het Vrije Volk.

Geen opmerkingen: