zaterdag 16 juni 2018

5005

5005 - HET ALLERNIEUWSTE TESTAMENT
Wie precies, Dames, Heren en/of Ge-tTransgenderde Academici, is er nu gedehumaniseerd?
Aan de ene kant onze al-oude Joods-Christelijk-Humanistische Beschaving, of aan de andere kant de wreedaardige cultuurloze primitieve woestijn- of oerwoudbewoner die vecht voor een beter leven dar ze ons willen afnemen.
Neen, begin nu op Uw eentje AUB geen debat over wat jullie hiermee ‘op tafel hebben gegooid’. Het kleinste kind namelijk weet onderhand de reden, de oorzaak en de gevolgen ervan: de weg vrijmaken voor de ‘onderwerping’ aan al wat ons van Overheidswege opgedrongen wordt.
*
Ondergetekende heeft in de sociale media in een paniekerige vaandelvlucht enkele dagen gezwegen, omdat het in volle frontlijn, het normale lijfsbehoud hem te sterk werd. Wie gaat er nu, net als Geert Wilders, vrijwillig op een of andere dodenlijst staan?! Maar door de kop in het zand te steken, wordt de storm, door het gebrek aan weerstand, aldoor erger. Vooral de vele woestijn- en oerwoudstormen die het van Overheidswege gegund werden om in opdracht van de Nieuwe Wereldorde, onze duurbevochte Welvaart te komen stelen.
*
Eeuwenlang werd overal in het Avondland onderwezen en aan volksverheffing gedaan op basis van Het Oude Testament, zo goed als integraal overgenomen bij Het volk Gods, later aangevuld en besloten door de figuur van de Zachtmoedige met Het Nieuwe Testament.
Een kudde schapen die het momenteel moet stellen zonder herders of herdershonden…
En daar is het dan voor het hele Avondland, bij gebleven.
Met, na de ‘Verlichting’, eerst de Industriële, en nadien de Digitale Revolutie. Zo zijn we beland in een soort onbewaakt en wijd openstaand Niemandsland. Hoog tijd dus voor Het Allernieuwste Testament. Met historische figuren als Geert Wilders op de voorgrond.
Het is mij dan ook een grote eer en een nog groter genoegen, U hiernavolgend zijn cartoon-show te mogen aankondigen.
Vliegt de Blauwvoet? Storm op ze!
*
Geert Wilders voor “Breitbart”: Mohammed komt naar het Nederlandse parlement
Geplaatst op 15 juni 2018
https://ejbron.wordpress.com/2018/06/15/geert-wilders-voor-breitbart-mohammed-komt-naar-het-nederlandse-parlement/#more-190326
*
Later dit jaar zal het Nederlandse parlement het toneel worden van een unieke en historische gebeurtenis. In de beveiligde kantoren van mijn partij, de Partij voor de Vrijheid (PVV), in het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag, zullen we een internationale Mohammed-cartoonwedstrijd houden.
Breitbart
Over de exacte datum van de wedstrijd moet nog worden beslist, maar de Amerikaanse cartoonist Bosch Fawstin, de winnaar van een soortgelijke wedstrijd in mei 2015 in Garland, Texas, heeft onze uitnodiging geaccepteerd om naar Nederland te komen om als beoordelaar op te treden. De wedstrijd staat open voor alle nationaliteiten. Iedereen die een cartoon van Mohammed wil maken, kan zijn/haar werk naar onze speciale cartoon-mailbox sturen: muhammadcartoons@pvv.nl

De wedstrijd is niet bedoeld om wie dan ook te provoceren of te beledigen. Wij organiseren die, omdat de vrijheid van meningsuiting de belangrijkste vrijheid is die wij bezitten. Tegenwoordig wordt deze vrijheid van twee kanten aangevallen. Zowel de islam als onze eigen westerse politieke elites proberen die vrijheid aan banden te leggen. Ze proberen allebei om ons de mond te snoeren.
De islam verbiedt elke vorm van islamkritiek. Hij verbiedt ook het afbeelden van Mohammed, de stichter ervan. In het Westen moeten we echter geen ideologische beperkingen aan de vrijheid van meningsuiting accepteren. De vrijheid van meningsuiting is de belangrijkste vrijheid die we hebben. Het is onze plicht om ons daarvan te bedienen, waar en wanneer we maar kunnen.
Het feit dat de islam zich “beledigd” voelt door kritiek, mag niet leiden tot censuur.
Bovendien is het echte probleem niet dat de islam zich zo gemakkelijk beledigd voelt, het echte probleem is dat de islam het recht meent te hebben om diegenen te vermoorden door wie hij zich beledigd of bekritiseerd voelt. Dat is de reden waarom in 2004 de Nederlandse filmmaker Theo van Gogh werd vermoord. Dat is de reden waarom er cartoonisten zijn aangevallen. Dat is ook de reden waarom mensen zoals ik al jaren gedwongen zijn om, na islamitische doodsbedreigingen, ondergedoken te leven. Dat is ook de reden waarom de Britse islamcriticus, Tommy Robinson, ernstig in gevaar is.
Ondanks de gruweldaden moeten we ons echter niet tot zwijgen laten brengen. De Amerikaanse grondlegger Benjamin Franklin zei dat “degenen die de vrijheid opgeven om veiligheid te verwerven, geen van beide verdienen en beide zullen verliezen”. Het is belangrijk om te beseffen dat hoe meer onze vrijheid van meningsuiting wordt bedreigd, des te meer we ons moeten inspannen om die in de praktijk brengen. We moeten de islam laten zien dat de vrijheidslievende mensen in het Westen nooit zullen buigen voor bedreigingen en nooit hun vrijheid van meningsuiting zullen inperken.
Ons tweede probleem is dat de westerse politieke elites de islam gerust willen stellen door zijn critici de mond te snoeren. Dat is de ware reden waarom de Britse autoriteiten Tommy Robinson, nadat hij verslag had uitgebracht over een rechtszaak tegen voornamelijk islamitische kinderverkrachters, zo snel in de gevangenis hebben gezet. Dat is ook de reden waarom ik al twee keer in mijn eigen land voor de rechtbank ben gesleept. Dat is de reden waarom zogenaamde ‘hate speech’ wetten – wetten die worden gebruikt tegen islamcritici – overal in het Westen worden geïntroduceerd, met uitzondering van de Verenigde Staten, met zijn grondwettelijk gewaarborgde eerste amendement.
De islam wil ons de mond snoeren, onze leiders willen daar ruimte voor bieden. Daarom is het voor ons tijd om een ​​standpunt in te nemen. Door ons uit te spreken of door cartoons te maken, geven wij uitdrukking aan onze vrijheid van meningsuiting. Wat we ooit als een natuurlijk onderdeel van ons bestaan, als ons geboorterecht, beschouwden, is nu iets waar we opnieuw voor moeten strijden. We doen dit op een absoluut niet-gewelddadige manier. Dat doen we niet met het zwaard, maar met de pen, inclusief de tekenpen van de cartoonist.
Eerder deze week gaf de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid NCTV het groene licht om de Mohammed-cartoonwedstrijd in onze parlementaire kantoren te organiseren. We beginnen nu met onze voorbereidingen. Het afbeelden van Mohammed is een daad van bevrijding, een eerbetoon aan de vrijheid.
De Partij voor de Vrijheid (PVV) is de partij in Nederland die zich richt op het verbeteren van het leven van de Nederlanders. We staan voor economische welvaart, lagere belastingen, betere gezondheidszorg, fatsoenlijke pensioenen. Maar we beseffen dat vrijheid altijd al het meest waardevolle bezit van onze mensen is. Vrijheid van meningsuiting is altijd een Nederlands handelsmerk geweest. Zij heeft Nederland groot gemaakt. De afgelopen decennia is de politieke correctheid haar echter beginnen te ondermijnen. De PVV wil haar in haar oude glorie herstellen. En daarom zullen we de vrijheid van meningsuiting eren met een Mohammed-cartoonwedstrijd.
Bron:
www.breitbart.com
Door: Geert Wilders
*



Geen opmerkingen: