zondag 24 juni 2018

5017

5017 - AAN DE BOSFORUS WERD GISRTEREN DEZELFDE TEERlING GEWORPEN
*
Zo gaat de Turkse dictator Erdogan morgen de verkiezingen stelen
23-06-2018 13:30
*
Moslimdespoot heeft nu al totale controle over media, overheidsinstanties kiescommissies, rechterlijke macht en het leger .
De Turkse islamistische dictator Recep Tayyip Erdogan zette de afgelopen jaren honderdduizenden mensen van wie alleen al verdacht werd dat ze tegen hem waren gevangen, beschoot en bombardeerde weerloze Koerdische dorpen, en liet een ´false flag´ staatsgreep plegen om wetten erdoor te drukken die hem uiteindelijk voor onbepaalde tijd onbeperkte macht moeten geven. Desondanks is één van de gevaarlijkste dictators uit onze tijd nog steeds topkandidaat van Brussel om zich bij de EU aan te sluiten – beter gezegd: om de EU door Turkije te laten inlijven in het moslimblok. Op papier heeft de oppositie morgen een serieuze kans om Erdogan te verslaan, maar in realiteit heeft hij zijn overwinning allang zeker gesteld.
Totalitaire alleenheerser
Erdogan heeft al vaak opgeschept dat hij en zijn islamistische AKP partij sinds 2002 niet één verkiezing hebben verloren (vijf parlementaire, drie lokale, één presidentsverkiezing, en drie referenda). In een vlaag van overmoed haalde de despoot de verkiezingen van 2019 naar voren, in de verwachting daarmee de onvoorbereide oppositie voorgoed weg te vagen en zelf totalitaire bevoegdheden te krijgen, waardoor hij de absolute alleenheerser van Turkije wordt.
Dat is niet overdreven. Erdogan wil de huidige ministerraad en alle parlementsleden opheffen, en vervolgens adviseurs en gedeputeerden aanwijzen om het land te besturen. Het parlement blijft wel bestaan, maar in de vorm van het huidige Europese Parlement: een schijninstelling die enkel dient om de besluiten van een autocratisch clubje (in Brussel de Europese Commissie) van een nepdemocratisch stempeltje te voorzien.
De afgelopen jaren nam de dictator ieder ministerie en iedere overheidsinstantie van binnenuit over door er zijn eigen mensen neer te planten. Ieder partijlid dankt zijn of haar positie (en inkomen) aan de president. Dit inherent door-en-door corrupte bureaucratische systeem heeft de complete overheid doordrenkt, waardoor alle onafhankelijkheid (en daarmee rechtvaardigheid) is verdwenen.
Belangrijkste tegenstander steeds populairder
Waar hij echter geen rekening mee hield is de torenhoge inflatie en de razendsnel in waarde dalende Turkse lira, waardoor de binnenlandse economie harde klappen heeft gekregen. Mede hierdoor wist Erdogans tegenstander, Muharrem Ince, deze week in Izmir een flinke mensenmenigte van minimaal 250.000 –en volgens sommigen zelfs miljoenen - mensen op de been te krijgen. Ince is in woord en retoriek een kopie van Erdogan, maar heeft alleen meer charisma, en wijst met succes op de enorme corruptie en het machtsmisbruik binnen de AKP, en op de immense arrogantie van Erdogan zelf.
Zo gaat hij de verkiezingen stelen:
Verliezen is morgen dus opnieuw geen optie, en daarom gaat de moslimdictator in Ankara volgens Foreign Policy op de volgende wijze de verkiezingen stelen:
1) De kieswet heeft hij dal zodanig gewijzigd, dat er veel minder toezicht is op de stembiljetten. Hierdoor is fraude erg eenvoudig geworden. Zijn ‘last minute’ overwinning in 2017 heeft hij hoogstwaarschijnlijk aan deze vorm van bedrog te danken;
2) De toezichthouders op de verkiezingen morgen zijn allemaal aangesteld door AKP officials, stromannen van Erdogan;
3) Onder meer door het veranderen van stemlocaties in Koerdische gebieden probeert Erdogan de Koerdische Democratische volkspartij onder de kiesdrempel van 10% te krijgen (Erdogan beschouwt iedere Koerd, hoe jong of oud ook, automatisch als ‘terrorist’);
4) Erdogan heeft reeds totale controle over de rechterlijke macht, het leger, de opperste kiesraad en de media, die hij allemaal gaat inzetten en uitbuiten om zichzelf te promoten, en zijn tegenstanders te negeren en/of zwart te maken. De laatste restjes verzet in het leger werden met de false-flag coup in 2016 opgeruimd;
5) De moslimdictator laat dus helemaal niets aan het toeval over, maar mocht het morgen toch nog spannend worden, heeft hij zijn mannetjes op de juiste plek om ervoor te zorgen dat hij toch de totale overwinning behaalt. (1)
DENK: Erdogans islamofascistische voet tussen de Nederlandse deur
En deze levensgevaarlijke man, die –zoals wij al jaren voorspellen- in de komende jaren een enorme bedreiging voor de wereldvrede dreigt te gaan vormen, heeft inmiddels zonder noemenswaardig verzet uit politiek Den Haag ook in ons land een stevige voet tussen de deur gekregen middels de islamofascistische partij DENK, waar vooral de linkse partijen steeds vaker tegenaan schurken (en in Rotterdam zelfs kortstondig een verbond mee sloten).
U kunt zelf bedenken wat het met ons land, onze vrijheid en onze veiligheid gaat doen zodra het almaar groter wordende aantal allochtonen uit het Midden Oosten – overwegend moslims - besluiten om massaal op deze partij te gaan stemmen, zeker als bedacht wordt dat Erdogan al regelmatig heeft gedreigd om alle Turken en moslims in Europa te ‘mobiliseren’ voor de islam.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emOtie
*
Dit artikel is dermate duidelijk, dat het in een paar woorden, kort en goed, kan samengevat worden.

1° Dit Turkije is voor iedereen even gevaarlijk, niet alleen als het vroegere Hitler-Duitsland, maar ook en nog meest als het tegenwoordige Metkel-land.
2° Het geplande scenario voor de moslim-invasie wordt steeds duidelijker. Naarmate de aantallen groeien, door ‘Eigen Kweek’ of door de aan de gang zijnde volksverhuizingen, en men zich dus stilaan onaantastbaar waant, begint de islam altijd en overal misbruik te maken van onze democratische instellingen. Om zich in de Macht te nestelen. Met de bedoeling deze op korte termijn gewoon over te nemen, zodat de islamisering als afgewerkt geheel, een feit is. Zie de moslom-burgemeester van Rotterdam en bekijk die Almacy van bij ons eens aandachtig…
*
Desondanks is één van de gevaarlijkste dictators uit onze tijd nog steeds topkandidaat van Brussel om zich bij de EU aan te sluiten – beter gezegd: om de EU door Turkije te laten inlijven in het moslimblok.
Deze zin uit bovenstaand artikel legt de vinger op de etterende wonde: de islam is hier vanwege de eigen Overheid welkom, gewoon uit berekening of uit ezelachtige domheid. Maar dat is dan door de ogen te sluiten voor wat er gebeurd is met de veroverde landen de voorbije 1400 jaar van na de de dood van de Woestijnrover (632). Honderd jaar later was Spanje ingenomen, en de invasie richting Parijs kon slechts node gestopt worden door de Overwinning in Poitiers in 732. De ‘Saracenen’ van toen zijn nu Al Quadan IS, Hamas, Saoud Arabia, enz0 Er is niet één land ter wereld waar de islam vreedzaam samenleeft meet de oorspronkelijke bevolking. Het volstaat de landen te overlopen waar er tegenwoordig ‘oorlog heerst’. Ook het ‘goddeloos communisme’ of de Social Democ rats zijn in hetzelfde beddeke ziek, maar met minder koorts want gespeend van zo gezegde Goddelijke opdrachten uit het Hiernamaals.
En neen, het Christendom is ook niet de perfecte oplossing, al heeft het in die 2.000 jaar, meet vallen en opstaan, de wereld heel wat verbeterd.
Bijna als 3de gevolgtrekking, komt het duidelijk naar voor, dat Linx sympathiseert met de islammerij, met als voornaamste doelstelling, het Christendom de wereld uit te werken. Mt darbij, net zoals ten tijde van de Franse Revolutie, het zich wederrechtelijk toe-eigenen van de rijdommen ervan. De Linxe Leer staat dan ook lijnrecht tegenover het Cristendom.
En dat het, ook in onze landen bijna zo ver is, wordt bewezen door de vele lege kerken. Voor zover die zelfs niet neergehaald worden… Toestanden die zelfs niet voorkwamen bij de Nazi’s…en eerder uitzondering dan regel waren bij het Communisme. Hoe anders zou de latere Poolse Paus Woytilla in Warchau (Nova Hutta) een nieuwe schitterende kathedraal hebben kunnen bouwen?
Ook nog even in herinnering brengen, dat Constantinopel, thans sedert1453 Istambul geworden, de Hoofdstad ws van het Ooist Romeinse rijk, dat veel belangrijker was dan het West Romeinse Rijk, met Hoofdstad Rome…
Andermans rijdommen en/of welstand inpakken, is zowel bij Linx als bij de islam een aangeboren kwalijke gewoonte die hen in de genen zit.
*

Geen opmerkingen: