maandag 25 juni 2018

5019

5019 - DE KWALMEDIA TEGEN DE MUUR GEPLAKT. OF JUIST NIET?
*
Vertwijfelde Duitse moeder schrijft brief aan Trump: Help ons immigratie te stoppen!
24-06-2018 13:58
*
Wederom nepnieuws door massamedia: Huilend klein meisje werd volgens vader nooit gescheiden van haar moeder – Illegale migrant in 2014, onder Obama, vastgezet in VS: Toen zag ik opgesloten kinderen, toen was dat oké, nu ineens niet meer – Ook Nederlandse media maken zich massaal schuldig aan pedofraseologie
... maar toen Obama dit jarenlang massaal liet doen, gaf niemand van de Westerse media en politiek ook maar ene moer om jouw lot.
Een brief van een alleenstaande Duitse moeder aan Donald Trump gaat als een lopend vuurtje over het Duitstalige internet. De vrouw smeekt de Amerikaanse president om hulp om het open-grenzenbeleid van bondskanselier Angela Merkel te stoppen.
Beste meneer de president,
Ik ben een bezorgde alleenstaande moeder en leef met mijn zoon in Duitsland. Wij zijn beide IT’ers, en tot nu hebben wij een veilig en druk bestaan in een klein stadje bij Frankfurt. Maar dit verandert van dag tot dag.
Sinds 2015 is Duitsland bezeten van het open-grenzenbeleid. Wij worden overspoeld met immigranten, zogenaamde ‘goudstukken’. Ze vluchtten hoofdzakelijk uit islamitische landen zoals Afghanistan, Syrië en Afrikaanse landen. Centrale zaken in deze massale immigratie waren de falende grenscontroles en grensveiligheid.
Ik zie dat ons land steeds meer op een plaatje met verwoestingen begint te lijken. Het aanzien van ons land is dramatisch aan het veranderen, en ook het algemene veiligheidsgevoel verdwijnt. De straten worden bevolkt door gesluierde vrouwen en bendes, die de politie uitlachen en de autochtone Duitsers in hun gezicht spugen. Dit scenario gaat gepaard met een dramatisch stijgende criminaliteit.
Door deze ‘verrijking’ kwamen er nieuwe misdaadcategorieën bij, zoals

* grensoverschrijdende terreur, zoals de ricine (gif)aanslag in Köln (door een tip van de Amerikaanse autoriteiten kon erger worden voorkomen):
* gewelddadige messteken van en door jonge mannen (De AfD fractie presenteerde onlangs deze ‘kaart der verschrikking’ van Duitsland, bijna geheel bedekt met mesaanvallen, die bijna dagelijks plaatsvinden (4));
* schokkende verkrachtingen van jonge meisjes, zoals bijvoorbeeld de verkrachte en vermoorde 14 jarige Susanna;
* gruwelijke moord en doodslag, zoals het afsnijden van hoofden.
In de rechtspraak wordt bij deze zogenaamde ‘goudstukken’ het bestaande recht niet langer toegepast. Aan de andere kant worden Duitse slachtoffers door de rechtbanken bespot:
* daders krijgen korte gevangenisstraffen;
* schuldigen worden weer uit de gevangenis gelaten en/of moeten enkel een aantal uren sociale dienstverlening doen;
* verkrachters moeten een seminar volgen, getiteld ‘hoe behandel je vrouwen met respect?’.
De daders worden NIET uitgewezen!
Autochtone Duitsers die hier kritiek op hebben, worden als ‘Nazi’ gebrandmerkt, en/of de slachtoffers en hun families worden lastig gevallen door aan de regering verwante organisaties (bedoeld wordt zogenaamde ‘hulporganisaties’ voor ‘vluchtelingen’ en de immigratie instanties, maar ook de extreemlinkse stoottroepen van Antifa;)
Wat echt alles slaat is dat de Duitse leugenpers wijst op dalende criminaliteitsstatistieken, en de Duitse regering zijn volk bezweert dat Duitsland een veilig land is, waar melk en honing vloeien (alleen niet voor autochtonen).
Meneer de president, ik zou u willen vragen of
- ik het niet waard ben om rechtvaardig te worden behandeld?
- ik niet het recht heb op vrijheid en gelijkheid?
- het niet de plicht van de Duitse regering is om zich voor iedere Duitser in te zetten?
Alstublieft, help ons dit open-grenzenbeleid van de Duitse bondsregering te stoppen.
Mijn dank dat u de tijd hebt genomen een brief van een vertwijfelde moeder te lezen.
Met het meeste respect,
Mevrouw Mustermann
*
Vader bevestigt: Huilend meisje in werkelijkheid nooit gescheiden van moeder
Ondertussen gaat de anti-Trump nepnieuws propaganda door de Westerse media op volle kracht verder, ook al is inmiddels aangetoond dat CNN en Time de door veel Europese media overgenomen foto van een 2-jarig meisje uit Honduras hebben gebruikt dat in realiteit nooit van haar moeder werd gescheiden. De vader van het meisje heeft dit bevestigd. (2)
Deze media leugen doet sterk denken aan de berucht geworden foto van het verdronken Syrische jongetje op een strand in Turkije. Dat jongetje bleek daar opzettelijk zo te zijn neergelegd, terwijl zijn vader al maanden actief was als mensensmokkelaar, en hij zijn zoontje bij één van de vele gevaarlijke illegale overtochten naar een Grieks eiland had meegenomen. Ook bleek hij al enige jaren in Turkije te wonen, en was hij niet, zoals de media valselijk beweerden, als vluchteling op doortocht vanuit Syrië.
Illegale migrant: In 2014 (onder Obama) zag ik opgesloten kinderen, toen was dat oké
Afgelopen donderdag schreven we dat het scheiden van migrantenkinderen en hen opsluiten in kooien, waar ook de gevestigde orde in Nederland nu schande over spreekt, juist massaal gebeurde onder president Obama, en onder Trump al afgebouwd was. Destijds hoorde je er echter helemaal niemand over. (3)
De ongeregistreerde migrant Jose Antonio Vargas stuurde een foto de wereld in van een huilend jongetje in een kooi. Deze foto bleek echter afkomstig van een anti-Trump protest in Texas, waar demonstranten het kind even hadden ingezet. Vargas legde overigens zelf uit dat hij in 2014 (dus tijdens de regering Obama) als illegale migrant in Texas werd vastgezet, en hij daar opgesloten kinderen had gezien. ‘En toen was dat oké, nu niet meer.’
Ook Nederlandse media maken zich schuldig aan pedofraseologie
Ook de Nederlandse media maken zich daarom op schaamteloze wijze schuldig aan ‘pedofraseologie’, dat is het opzettelijk misbruiken van (foto’s van) kinderen om op de gevoelens van mensen in te werken, en een boodschap over te brengen waarmee de ‘tegenstander’ als een hardvochtige despoot wordt afgeschilderd. Niemand durft vervolgens nog kritische vragen te stellen of dit allemaal wel klopt en terecht is.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emOtie
*
*
Waar het hart van vOl is, loopt de mond van over. Wat dus ook hier het geval is. Het zijn misschien wel de laatste dagen, waar men dat ongestraft kan doen. Want de moslim-invasie beschrijven met de juiste woorden, mag al lang niet meer. Want in Duitsland zijn dat niet alleen ‘verrijkers’, maar ook ‘goudstukken’ genoemd. Zwart go dus.
Die andere ‘Gemeenschappen’ zouden zich wel eens beledigd kinnen voelen. En opgeblazen. Dan is het oppassen geblazen om niet de dag daarop zelf te worden opgeblazen.

Wijn Katholieken als we zijn van in de wieg, spreken in al deze gevallen van ‘beloken tijden’. Een uitdrukking de fonetisch perfect de betekenis weergeeft van ‘mondje dicht’.
De oplettende waarnemer met ogen in zijn kop, merkt ook het laaiend enthousiasme van de Kwal-Media over de gebeurtenissen aan de Bosforus, op de dorpel van het EU achterpoortje. Het is net als een uitslaande brand die dreigt over te slaan naar de buren. Waarbij Angela wel eens in de verzoeking zou kunnen komen om alle duivels van de Held binnen te halen. Om zodoende de mislukte immigratiecrisis onverwachts toch tot ‘n goed einde te brengen. Zodat finaal alles met één enkele paukenslag voor eeuwig ‘geschafft’ is.
Dat zou dan meteen niet een ‘Staatsgreep’ kunnen genoemd worden, maar een ‘Continentgreep’, na Cristoffel Colombus en 2de unicum in de wereldgeschiedenis.
Ondenkbaar, zegt U? Misschien wel. Maar precies op de maat van de Wijf… Iemand zoals Adolf Hitler, zonder grenzen en dus zonder beperkingen.Iemand met een grenzeloze pretentie. De evenknie dus van de Turkse Dictator.
*
En wij maar, zoals voorgeschreven, ons blind starend op de prestaties van de Rode Duivels. Zonder daarbij te denken aan de Halve Maan met die ene ster die straks op hun hart zal prijken, moesten ze de eindmeet halen… Of; ineens is daar het Oosterwiel terug van even weggeweest. BDW, het Leidertje van alles wat Vlaams is in dit land, zal nu geen tijd meer hebben om zich onledig te houden met het ‘vluchtelingenprobleem’ of met de ARCO-Aandeelhouders, want te zeer in de wollen met zijn bouwplannen Ik hoor onze Federale Sjarel al bezig, met nietszeggende ronkende volzinnen vol verkeerde klemtonen. Zo van ’t is wij niet moet treur vanweeg de oop frontières, daar dees veel bewaaakkost uitspaaar’.
*
Het is dus stilte vòòr de storm. Tijd ook om de messen te wetten. Want dank zij Erdogan zal de Europese Unie blijven bestaan omdat er geen andere oplòssing is. Turkije bewaart miljoenen ‘vluchtelingen’ waarvan we de laaate maanden niet veel meer horen, alhoewel dat land ondertussen volgepropt wordt met Euro’s om de rust te bewaren. Als middel tot chantage kan dat tellen!
Bekaert Zwevegem levert, op kosten van de EU, de prikkeldraad, de Turken zetten de palen, ook op kosten van de EU. En als de kampen gereed zijn, worden e geledigd richting het EU-kapitalisme.
Dat laatste streepje water van de Bosforus wordt gedempt en vlak gemaakt, zodat de pantsers, metbloemen getooid, er met alle gemak het Europees Vasteland kunnen blijven binnenrijden.
Onze jonge mannen gaan, voor de 3de keer op rij, er bij gaan liggen om e sneuvelen en onze jonge vrouwen tussen 9 en 99 jaar dienen als wisselgeld voor de oorlogsbuit.
Mein Liebchen was willst du noch mehr?
*

Geen opmerkingen: