vrijdag 29 juni 2018

5025

 5025 - HET GOEDE NIEUWS STOPT NIET
*
KOGEL IS DOOR DE KERK: POETIN EN TRUMP ONTMOETEN ELKAAR IN JULI
Vandaag 28/6om 14:54 door svg
*
De Amerikaanse president Donald Trump zal zijn Russische collega Vladimir Poetin in Helsinki ontmoeten.
*
De Amerikaanse president Donald Trump ontmoet zijn Russische evenknie Vladimir Poetin op 16 juli in Helsinki, zo heeft het Kremlin vandaag donderdag bekendgemaakt.
Op de agenda van de top staan ‘de huidige status en de ontwikkelingsperspectieven van de Russisch-Amerikaanse betrekkingen, alsmede vitale aangelegenheden van de internationale agenda’, aldus het Kremlin in een communiqué.
‘Opschieten met Rusland is een goede zaak voor ons en een goede zaak voor Rusland zelf’, communiceerde president Trump donderdag. ‘Het is goed voor iedereen, eigenlijk, ja, voor iedereen.’
Gemeenschappelijke verklaring
Trump heeft zijn collega tot nog toe enkel in de marge van internationale bijeenkomsten ontmoet, de laatste keer in november in Vietnam.
De top zal uit een protocolevenement bestaan, een tête-à-tête en een gezamenlijke persconferentie, aldus Kremlinadviseur Joeri Oesjakov. Mogelijk komt er een gemeenschappelijke verklaring.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emOtie
*
Het moet voor een kwal-krant als De Schandaard niet simpel zijn om dit soort berichten in alle afstandelijkheid te brengen: hun twee voornaamste vijanden, wereldleiders, die lachend en baar elkaar zwaaiend de kopen bij elkaar steken. Om op nuchtere en zakelijke manier de wereldproblemen aan te pakken. Die met een tros andere landen achter zich, die zich al bij voorbaat verheugen over de komende welvaart voor elk van hen. Allemaal landen die overlopen van melk en honing, zoals Israël, het Land dat voor als eerste deze zegswijze in zijn Geschiedenisboeken liet opschrijven.
Maar ten eerste, dat goede nieuws zou toch uitgekomen zijn (!!!!), en ten tweede het is loud and clear de opdracht van hun broodheren, de Internationale van de Industriële Linxe broodbakkerijen, de Grote Politiek. Om daar, onder de mom van koele afstandelijkheid, zo afwijzend mogelijk over te doen. Stel U voor dat deze Top van die rwee Groten der Aarde zou gaan tussen Obama en Ayatollah Komenij, of tussen Obama en Erdogan: er zou een speciaal fratis nummer zjn gekomen in een soort gratis weekeindeditie. Om toch maar met veel lovende woorden, zoveel mogelijk sympathie voor deze soort Messiassen op te vijzelen.
Ja Ja, daar is men bij de Mediagroep nog altijd heilig van overtuigd: zij vertegenwoordigen de Waarheid, de Weg en het Leven. Erger overtuigd dan ooit de Mechelse Catechismus jeeft onderwezen over de zonde van Hoogmoed.
*
De trend is dus gezet en een goed woord zullen we daar verder niet meer over lezen. Integendeel, het is de schuld van die twee dat de Manschaften bij het W.K. in Rusland zo diepgaand vernederd werden, omdat de aab de gang zijnde EU-Top op het punt stond grandioos te mislukken en dat daarmee de hele Europese Unie om zeep zou gaan.
En aks er dan toch om zeep geroepen moet worden, laat het dan AUB om ’s hemelswil Sunlight Zeep zijn, die goede en goedkope ouderwetse maar degelijk werkende blokken die zelfs milieuvriendelijk zijn…
Over welk onderdeel moeten zij achteraf nog over opstoken? Waar ligt er nog gerief te rapen om de mensen toch nog van alles op de mouw te spelden? Na de wasbeurt met Sunlicht druipt het vergift er van af als water op een eendenhuid…
En naarmate de algemene welstand in onze landen groeit, de pensioenen, de zorgverstrekking en de werkgelegenheid îeken, omdat de bloedzuigers-sollicitanten als bliksemschichten uit het straatbeeld verdwijnen, zullen de mensen nog meer afhaken.
We beleven in onze dagen een historisch keerpunt, net zoals er ooit in Spanje de Reconquista een einde maakte aan de Moslim-Bezetting die honderden jaren had geduurd.
Neen, niet die opgejutte sukkelaars aan onze buitengrenzen zijn het klein giftig afval dat moet gedumpt worden, maar het zijn deze Groen-Linxe Wereldverbeterarrs die het Heelal willen her-scheppen door aan Gode gelijk te zijn.
Hooogmoed komt voor de val. Nooit daarna.
Het is maar de vraag of dit alles niet uitdraait op de volgende Grote Oorlog, tegen Rusland, de enige betrachting waarover Merkel en Macron nog dromen.. Voor Hitler was de directe aanleiding voor WO II, dat de zogezegde Sudeten Duitsers en de Corridor naar Danzig (Gdansk in Polen) voor de Nato, the Clinton Clan Club, de Zaan Cloot en Tusk is daar ‘Die Joekreen’ met vooral de Krim.
En zie, weer zullen onze Lage Landen byder See het slachtveld worden van deze wereldbrand. Als wij, Europese Burgers, niet dringend ingrijpen met ons stempotlood, is het straks al zo ver.
*
PS
Ook hier was de kogel wel zeer grondig door de kerk…
Ieper ’14-‘18
*
Ook op gelet dat ‘De Kogel is door de Kerk’ tamelijk duidelijk de onderliggende boodschap doorgeeft? Kanonkogels en doorschoten kerktorens: dat is beeldspraak voor erge dingen.
Waarom kon iets dergelijks niet?
‘Een historische afspraak voor een blijvende wereldvrede in de maak.

Geen opmerkingen: