maandag 18 juni 2018

5006

5006 - DAGELIJKSE RONDBLIK
Is weerom koekenbak in Duitsland!!!!
Bij de Oosterburen is er bij de Overheid groot tumult : men is daar, via een soort Nationale ‘Cultuurraad’, tot de verbijsterende vaststelling gekomen, dat de Leiders zo goed als géén Volgelingen meer hebben. Dat is precies hetzelfde fenomeen als in de jaren ’40-’45. De gewone Duitser haakt af zodra die ziet dat zijn haring niet meer braadt.
https://nl.express.live/2018/06/15/chef-duitse-cultuurraad-verbied-politieke-talkshows
Héél juist gezien van    die al vele jaren ge-dénazifiëerde en brave Duitsers. Maar ondertussen braadt wel voor de 3de keer bijna de halve wereld En dat in amper 100 jaar! Twee wereldoorlogen en een islam-invasie van de wijde wereld, meer moet dat niet zijn om Duitsland te vergeleken met Attila de Hun..
Een goede buur beter dan een verre vriend? Laat me niet lachen!
*
Over een Tricolore Ouwe Krokodil….

De TGV van het VB trapt de bal in het lege doel van de tricolore Blauwe Krokodil.
https://m.hln.be/nieuws/binnenland/opinie-tom-van-grieken-eerst-verliezen-we-antwerpen-dan-heel-vlaanderen~a0ef7ece/
De Wereldkampioenschappen kennen dus al de laureaat, nog voor het Spel bij Poetin goed en wel is begonnen.
Die jonge Griekse God beklemtoont dus als eerste bij mijn weten de twijfelachtige eer van van het belichten van de stinkende lof voor de eigen zichzelf.
Duizend keer erger dan een overjaarse verkrachter die zijn zieltogend slachtoffertje met horten en stoten…bewatert. Gewoon omdat volgens hem, menselijke urine goed is tegen muggenbeten…
**
*
Over Salvini van de Lega in Italië
De Italiaanse ‘Redder des Vaderlands’ met de gezegende naam van ‘Il Salvatore’ (Salvini) bewees Zaterdag morgen laatst dat het hem ernst is: de volgende twee     N.G.O-sluikstorters kunnen, net als de Aquarius, ook de pot op.
http://www.standaard.be/cnt/dmf20180616_03565768

De volksbedriegers bij De Schandaard zijn in alle staten en staan op het punt om (wegens het afkalven van lezers) ofwel meteen slagzij te maken, te kelderen of, de hemel sta ons bij, van kaap te veranderen. Om, net als de Aquarius, aan te meren in het Spaanse Valencia. Olé!!!!!
*
Het einde van de wereld
Het stopt niet met berichten over wat er allemaal op ons afkomt. Na de ‘Opwarming van de Aarde’ kondigt Xander, die toch doorgaans in alles een betrouwbare bron is, een voor de mensen dodelijke kippenziekte aan.
http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/06/Vier-van-de-tien-genfecteerden-dood-door-Ziekte-X-Al-honderden-slachtoffers-in-China

Geen paniek echter. We zijn stilaan gewend geraakt aan dergelijk ‘Nieuws’.. Maar het is wel ‘Gefundenes Fressen’ voor onze Media, die als op een gouden schaaltje een nieuw ‘item’ geserveerd worden om tocj maar niets te moeten schrijven of tonen over de aan de gang zijnde misdadige invasie die ze, omwille van de subsidie-portemonnee, dapper steunen.
*
Merkel aan het kruis!
Een volgend punt is de ‘Open Brief aan Merkel’, in het Duits, maar als volgt voor ons vertaald
https://ejbron.wordpress.com/2018/06/17/open-brief-aan-merkel/#more-190413
Wist U het nog, dat dat scharminkel 10 Jqar geleden al toegegeven heeft, dat de integratie mislukt was? Dat is, volgens wijlen onze Mechelse Catechismus, ‘volharden in de boosheid’, een zware zonde voor dewelke er geen vergiffenis mogelijk is…
Haar eigen woorden on toch maar eens wat meer ter kerke te gaan, zijn dan ook super sarcastisch. Ze verdient, voor zover dit op haar leeftijd nog doenlijk zou zijn, van in een bejaarden-harem terecht te komen. Een Kort Verblijf bij Lucifer blijft echter ten allen tijde ten volle aangeraden.
*
Over de geseculariseerde Nieuwe Wereld
De zeer gewaardeerde collega’s GOLFBREKERS hebben deze keer als aanleghaven gefungeerd voor een klare kijk op de verkeerde seksualiteit.
http://www.golfbrekers.be/
Zintuigelijke waarnemingen, zoals ruiken, smaken, voelen, horen zien en zwijgen zijn, net als alle andere lichamelijke prikkels, zoals pijn of welbehagen, gaven Gods eigen aan het Mensdom. Iedereen geniet daar van naar eigen godsvrucht en vermogen. Ik heb daarop niet de minste commentaar. Al moet ik zeggen, het mijne ervan te denken, als ik iemand smakelijk zou zien bijten in een belegen hondendrol.
Maar ja, goesting is koop…
*
De Nieuwe Jodenvervolging.
Tenslotte, heet van de naald, weer Vriend Xander (die schrijft als geen ander). Hij heeft het deze keer als bij toeval over de onhebbelijke gewoonte van den Donald om zoveel als hij kan, zijnzwarte (nog altijd niet diepbetreurde) voorganger te ‘bashen’
http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/06/Trump-breekt-met-VN-Mensenrechtenraad-om-eenzijdige-negatieve-focus-op-Isral
Het gaat over de nieuwe op til zijnde Holocaust tegen het Godsvolk dat wij volgens de de Islam en de Overheid tot de laatste man, vrouw en kind zouden moeten vergast krijgen.
Vraag: was, wat de Nationaal Socialisten deden in ‘333-’45 dan niet gruwelijk genoeg? Of denkt De Nieuwe Wered Orde het werk van de vroegere gewone Nieuwe Orde te moeten voltooien?
Ter inlichting. In de onzalige repressietijden met de vervolging van de Vlamingen, was Lid zijn geweest van de SS, de Gestapo en/of de Nieuwe Orde gelijk gesteld met Lid zijn van het Davidfonds of Dietse Warande en Belfort: tegen de muur, of jarenlang geradbraakt worden in een of van de vele ‘hechteniskampen’. Waarbij het Rode Gespuis voorop liep te gillen, net zoals treinstakers of hooligans het op onze dagen plegen te doen.
Van hechteniskamp naar vernietigingskamp… Alles is evolutie. Deze Ijzeren Weg leidt ter Hemelvaart..
*

Geen opmerkingen: