zaterdag 23 juni 2018

5015

5015 - HET NET SLUIT ZICH ROND DE CLINTON CLAN CLUB
*
Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
22-06-2018 13:09
Archiefopname van Hillary Clinton en George Soros, die zo’n 10 jaar geleden in alle stilte de macht in de Democratische Partij overnamen, en deze vervolgens misbruikten voor tal van illegale en criminele activiteiten. (Afbeelding: Getty Images (2)).
*

De bij velen inmiddels bekende voormalige agent van de Amerikaanse geheime dienst Gary Byrne heeft een officiële aanklacht ingediend tegen de corrupte, door Democraten overheerste ‘Deep State’ rond de Clintons en EU-partner/globalist George Soros. Omdat het een privé persoon en niet de staat is die hen aanklaagt, zullen ze echter nog niet zo snel achter de tralies belanden. Desondanks is het een duidelijk signaal van het toenemende verzet tegen de neofascistische ‘Nieuwe Wereld Orde’ kabaal in Washington en Brussel.
De aanklacht is onder meer gericht tegen de Bill Clinton, Hillary Clinton, George Soros, John ‘pedo-pizzagate’ Podesta, David Brock, de Clinton Foundation, Media Matters for America en het Clinton Global Initiative.

Byrne werd voor zijn rol in de afzettingsprocedure tegen Bill Clinton, waarin hij aantoonde dat de toenmalige president de rechtsgang tegenwerkte en met hulp van zijn vriendjes in de politiek op grove wijze zijn macht misbruikte, tot ‘Clinton vijand’ uitgeroepen. De afgelopen jaren hebben we in diverse eerdere artikelen aandacht besteed aan de almaar langer wordende ‘Clinton Kill List’, met daarop de namen van meer dan 100 mensen –op soms zeer hoge posities - die een bedreiging vormden voor de Clintons, en vervolgens onder verdachte omstandigheden om het leven kwamen.
Illegale en criminele ‘Onderneming’ moest Hillary president maken
De collectieve ‘Deep State’ kliek rond de Clintons en Soros wordt in de aanklacht de ‘Enterprise’ (Onderneming) genoemd, die ‘synoniem is met crimineel gedrag, ongegronde kwaadaardige aanvallen (voornamelijk door illegale en valse lastertactieken tegen veronderstelde politieke vijanden zoals agent Gary Byrne)...en coördinatie via (e)mail en telefoon om een zeer groot aantal federale en staatswetten te schenden, waarbij de non-profit takken van de Onderneming enkel en alleen voor partijpolitieke zaken werden gebruikt.’
Deze ‘Onderneming’ kreeg zoveel macht, dat er in de VS op ongekende schaal mensen en communicatie werden afgeluisterd om de officiële onderzoeken naar de Clinton Foundation en Hillary Clinton (het beruchte email schandaal) tegen te kunnen werken. Het doel: Hillary Clinton de 45e president van Amerika maken, en zichzelf tijdens dit proces steeds verder te verrijken.
Uit onderzoeken van het Congres is inmiddels gebleken dat Hillary Clinton en een aantal andere bekende en onbekende personen die verbonden zijn aan de Onderneming hebben samengespannen met onderdelen van de Russische geheime diensten (SVR en FSB), alsmede de nu in ongenade vervallen voormalige Britse geheime agent Christopher Steele, om hun illegale en ongrondwettelijke doelen te verwezenlijken. Daarbij hebben ze bij tal van gelegenheden opzettelijk de rechterlijke macht misleid, waarbij de krachtigste beschikbare contra-inlichtingenmethodes werden gebruikt.
Clintons en Soros namen Democratische Partij over
Zo’n tien jaar geleden wisten Bill en Hillary Clinton, samen met oprichter George Soros en David Brock via de Onderneming in alle stilte de controle over de Democratische Partij over te nemen. Zo kon misbruik worden gemaakt van de drie overheidstakken zoals deze zijn vastgelegd in de FISA wet (Foreign Intelligence Surveillance Act). Via de research firma Fusion GPS konden hierdoor Christopher Steele en agenten van de SVR en FSB worden betaald (voor het samenstellen van het nep Trump/Rusland dossier).
‘Met andere woorden: om hun vijanden te vernietigen waren de leden van de Onderneming – inclusief bepaalde figuren in Obama’s ministerie van Justitie - bereid om alle legale en grondwettelijke regels te trotseren’ en diverse rechters en rechtbanken te misleiden. Overigens is de aangewezen rechter in de aanklacht, Paul Friedman, destijds door Bill Clinton benoemd.
Net sluit zich rond globalistische kliek
Het gaat traag, maar toch begint het net rond de globalistische kliek zich te sluiten. Mochten de Clintons en ook Soros op zeker moment in de toekomst veroordeeld worden, dan zal ook officieel blijken dat de EU jarenlang nauw heeft samengewerkt met een ‘witte boorden’ topcrimineel, te weten George Soros, wiens ‘Open Society’ stichtingen officiële EU-partners zijn bij het vernietigen van de Europese grenzen, democratieën en culturen door massa immigratie uit de islamitische wereld, en het creëren van een totalitaire Superstaat.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emitie
**
Het was inderdaad al vele jaren lang een publiek geheim dat er ‘something rotten was in the State of the Washing Ton’. En zie, na amper anderhalf jaar van de Macht te zijn verdreven, komen de tongen los.
En weeral staan onze kwal-media met de billen bloot. Hun Zwarte Neger-Messias Obama blijkt nu gewoon de marionet te zijn geweest van een clubje criminelen dat door hoogmoed bezeten, via de Religie van de Wrede, de hele wereld naar hun hand wilden zetten.
Net zoals in de Hel lijk die ten jare 1465 in de Divina Comedia beschreven werd dor Dante Alighieri, is daar nu geween en tandengeknars. Want onomkeerbaar voltooid verleden tijd , die poging om de Blauwe Planeet te doen kantelen in de schoot van Satan.
*
Maar laten we niet denken dat de strijd gestreden is. Want vooraleer de hierboven geschetste evolutie zal doorgedrongen zijn tot de hoogste regionen van de Euro-bonzen, zal er nog veel water naar de zee lopen. Geen grond meer onder de voeten? Dan wordt er ’n tandje bijgestoken om een andere afgod te vinden. Als Trump en Poetin maar verder kunnen vertrappeld worden, dan braadt hun haring nog wel…
Tenminste als de kunstmatige EU-Constructie op de maat van the fallen Clinton Wife zou kunnen standhouden. Maar wat is een hond nog waard zonder de leiband van de Meester?
En neen, Ma, er is in mij geen leedvermaak Want er zijn teveel verloren mensenlevens mee gemoeid, teveel landen verwoest.
*
Gods molen maalt langzaam, maar zeker, zodat Gerechtigheid kanl geschieden. Geteld, gewogen en te licht bevonden.
A propost: de laatste tijd nog iets vernomen over de 5de Colonne van de 2.500 door Soros betaalde medewerkers om onrust te zaaien in Hongarije, diens Vaderland? Ik ook niet. Gelukkig maar. Of zitten die allemaal in Opvangtehuizen?
*
Het wordt dus een hete zomer. Met respectievelijk in Bruxellabad, o.a. de Merkel Top en de Navo Trump Top. Met misschien het orgelpunt achter de Catalaanse Onafhankelijkheid.

Geen opmerkingen: