woensdag 27 juni 2018

5022

5022 - DE SOCIAL DEMOC-RATS WILLEN GEWOON BURGEROOLOG
*
Professor: ‘Linkse burgeroorlog tegen Trump en zijn aanhang is begonnen’
26-06-2018 23:41
*
Voormalig krantenmagnaat en lid sturende comité Bilderberg Groep: Trump voert oorlog tegen verrotte establishment om Washington op te schonen – ‘Democraten activeren extreemlinkse (Antifa) groepen om geweld en burgeroorlog te ontketenen’
…/…
Volgens de rechtsgeleerde professor Glenn Harlan Reynolds..
…is de lang voorspelde en gevreesde nieuwe Amerikaanse burgeroorlog ‘reeds begonnen’. In zijn ogen hebben de vele oproepen van het linkse establishment, inclusief Hollywood, tot fysiek geweld tegen Trump en zijn aanhang een kritieke grens overschreden, en dreigt het vanaf nu alleen maar erger te worden.
‘Hollywood heeft zijn producten en prijzen feitelijk aangewend voor ‘het verzet’. De Amerikanen zoeken nu al gemeenschappen op die voornamelijk rood (republikeins) of blauw (democraat) zijn,’ schrijft Reynolds in USA Today. Hij wijst er op dat het een generatie geleden ondenkbaar was dat de perssecretaris van het Witte Huis, Sarah Huckabee, uit een restaurant zou worden gegooid omdat de eigenaar en werknemers tegen het beleid van de president zijn. Het zwarte Democratische Congreslid Maxine Waters (Californië) riep zelfs openlijk op tot geweld tegen leden en officials van de regering Trump (3).
‘En zal dit erger worden? Waarschijnlijk wel. Voor een burgeroorlog – een ‘softe’, of andere -, heb je twee partijen nodig.’ In Reynolds ogen zal de trekker worden overgehaald door linkse ‘mobs’ van anti-Trumpers, zoals de extreem radicale anarchisten van Antifa. Zij dreigen de toch al snel tanende maatschappelijke vrede in Amerika definitief de das om te doen. (1)
‘Trump voert oorlog om Washington op te schonen’
De voormalige krantenmagnaat Conrad Black, tevens oud lid van het sturende comité van de Bilderberg Groep, zei in een interview dat ‘er een geweldloze burgeroorlog nodig was om de louche club in Washington op te schonen. De hele regering van de VS is een zootje geworden. Ik herinner u eraan dat we in de afgelopen 20 jaar de grootste economische crisis sinds de jaren ’30 hebben gehad, veroorzaakt door slecht Amerikaans beleid door beide partijen in beide takken van de overheid.’
Ook de migrantencrisis is volgens hem de schuld van de VS, vanwege de vele militaire interventies in het Midden Oosten in deze eeuw. ‘Allemaal veroorzaakt door de totaal incompetente Amerikaanse beleidsmakers.’
De armoede en misdaad namen ondertussen toe, terwijl de media daar geen enkele aandacht aan besteedde – althans, niet zolang hun ‘messias’ Barack Obama aan de macht was. ‘Trump zei dat het allemaal verrot was en moest worden opgeruimd – Hollywood, de media, de lobbyisten, de campagne financiers, alle facties van beide partijen. Ze zijn allemaal nutteloos geworden. We moeten ze van ze af, en hij doet dat. Dit is oorlog.’ (2)
‘Democraten activeren extreemlinkse groepen om burgeroorlog te ontketenen’
Omdat het ze ondanks talloze verwoede en vooral smerige pogingen niet is gelukt om Trump van de troon te stoten, activeren de Democraten nu achter de schermen extreemlinkse actie- en terreurgroepen zoals Antifa, met de bedoeling om daadwerkelijk een gewelddadige burgeroorlog tegen de regering Trump en diens aanhang te ontketenen, zo bericht Infowars op basis van veronderstelde ‘buitgemaakte documenten’ van de Democraten. (4)
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emOtie
*
Ziet U enog verschil in wat ons overkomen is bij de Tweede Wereldoorlog en de ravage die ernu herst in al onze landen, die we te danken hebben aan de ongezien immigratie die tot stand gekomen is door het oorlogsstoken van de Amerikanen vòòr Trump?
Persoonlijk zie ik geen enkel verschil en het zal ook nog vele jaren duren voor de schade is hersteld…
Dit zijn harde woorden. Vooral voor de wereldleider met voorbeeldfunctie die volgens de Amerikaanse Grondwet, de democratie hoog in het vaandel voert.
Dat er echter duistere krachten achter de schermen dat anders zien (denk aan de moord op J.F. Kennedy, een fervent bewonderaar van Adolf Hitler), is na de onvoorziene troonsbestijging van President Trump, een hardere wending aan het licht gekomen.
Namen noemen heeft geen zin, want die Linxe Democ-rats zijn toch al bezig in het zand te bijten. Of ondergronds te gaan. Zie die ‘WOW’-reactie van Trump op Twitter, bij het vernemen van het eindvonnis in zijn voordeel bij het weigeren van nog verdere islammerij in de States…
Om het even, imago-schade lopen de Linxen toch overal op. Zelfs in Lommel….
Om het even hoe dat alles uiteindelijk afloopt, President Trump heeft de Westerse Wereld weer een geweten geschopt. En daarvoor alleen al staat, volgens mij zijn herverkiezing voor de volgende 4 jaar nu al vast. Amerikanen zijn wel cowboys in onze ogen, maar het zijn geen zottekens.
Wat er echter dringend aan de orde is, zijn enkele ophefmakende Rechtszaken tegen de raddraaiers. Waarbij ik in de eerste plaats denk aan de oorlogsstokers in al die relatief rustige Midden Oosten-landen, de directe aanleiding voor de wilde immigratie naar Het Westen. Wie lag er aan de basis voor het verjagen van Sadam Houssein in Irak? In Libië? Het ligt er vingerdik op, dat men, de islam kennende, men geweten hebben wat de gevolgen zouden zijn.
De mensensmokkel, waaraan grof geld verdiend werd (door wie?) deed de rest. Een ongeluk komt ook nooit alleen, want de hongerlijden Afrikanen hebben hun kans schoon gezien. En zijn mee scheep gegaan voor de grootste ramp uit onze Geschiedenis.
Naar mijn bescheiden mening is op korte termijn de doodstraf voor de schuldigen de enige rechtvaardige straf. Met verbeurdverklaring van al hun eigendommen tot in het 10de geslacht.
En, als het even kan, een beetje grondiger tewerk gaan dan in Nürnberg, waar men er bvb niet aan gedacht heeft, de auteursrechten voor ‘Mein Kampf’ in beslag te nemen. Die worden tot op de huidige dag uitbetaald op een geblokkeerde rekening.
Zo ook kreeg de Weduwe van Hans Speidel, oorlogsmisdadiger en collega va   n Erwin Rommel, tot aan haar dood zijn overlevingspensioen.
Dat heet dan ‘door de mazen van het net’. Iets wat met de zakenmens Trump wel niet over het hoofd zal worden gezien.
Er is maar één goede vijand, en dat is een dode vijand… Oog om oog, en tand om tand. Dat is niet de Wet van de Jungle, maar de strijd uit louter zelfbehoud.
En het ijzer, dat moet gesmeed worden als het heet is.

Geen opmerkingen: