donderdag 28 juni 2018

5023

5023 – MERKEL, GEVLOERD, ZIT AL KLAAR OP HET AFVUURPLATVORM
*
wijst Europees vluchtelingencentrum af
Vandaag 27/6 04:44
*
Albanië wil op zijn grondgebied geen centrum van de Europese Unie waar migranten worden opgevangen. ‘Wij zullen nooit een dergelijk Europees vluchtelingenkamp aanvaarden’, zegt de Albanese premier Edi Rama aan de Duitse krant Bild. Zelfs als de EU in ruil lidmaatschap toekent aan zijn land, zou hij het voorstel afwijzen. Rama is fundamenteel tegen ‘het ergens dumpen van wanhopige mensen als giftig afval dat niemand wil’.
Volgens Rama is Albanië bereid om een rechtvaardige bijdrage te leveren om Europese landen te helpen, maar zijn land kan niet alle problemen op zich nemen. Het is ‘een gevaarlijke oplossing om van Albanië de golfbreker voor de Europese vluchtelingen te maken’, stelt hij.
Dinsdag zetten de ministers van Europese Zaken van de Europese Unie onder druk van Duitsland nog het licht op groen om toetredings gesprekken op te starten met Macedonië en Albanië. Gespeculeerd wordt dat die beslissing samenhangt met de oproep van verscheidene Europese leiders om economische migranten en vluchtelingen in centra buiten de EU op te vangen en te scheiden. Albanië, maar ook Tunesië, wordt in de wandelgangen genoemd als kandidaat-gastland.
De Europese leiders buigen zich donderdag en vrijdag tijdens een Europese top in Brussel over het asiel- en migratiebeleid. De onderhandelingen zijn ook bepalend voor het voortbestaan van de Duitse regering, waar de Beierse conservatieve CSU bondskanselier Angela Merkel (CDU) tot op de top de tijd gegeven heeft om bilaterale terugname-akkoorden af te sluiten met andere Europese landen. Lukt haar dat niet, dan dreigt CSU-minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer de Duitse grenzen af te sluiten voor asielzoekers die al in een andere lidstaat geregistreerd zijn.
*
Persoonlijke benadering als de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emOtie
*
Wat graag had ik haar gezicht gezien, het moment dat ze di bericht uit Albanië onder ogen kreeg…
Deze gedacgte doet mij; naast de uppercut in de ring, denken aan een wanhopige drenkelinge op het moment dat het reddend stuk wrakhout baar waar die in paniek grabbelt, nep blijkt te zijn… Nep, zo goed als échte nep nep kan zijn!!!! Nep, want ingebeeld. Eigenzinnig volkje, die Albanezen. Zelfs, zoals bij de Grieken, de enorme aangeboden EURO-fortuinen alsmede het aangeboden lidmaatschap van de EU-Nazi Staat, slaan die af. Onbegrijpelijk voor een land dat bestaat uit +50% moslimmerds…

Of misschien juist daarom. In de hoop de prijs op re drijven… Want daar weten ze ook, dat Merkel geen andere keuze meer heeft… Het is daàt, of de galg.
Toch erg, hoe er in Albanië, net als bij ons in heel Europa, gedacht wordt over die arme vluchtelingen…
‘het ergens dumpen van wanhopige mensen als giftig afval dat niemand wil’.
Vrij vertaald: ze zijn, net als een scherp geslepen kromzwaard, hun gewicht in goud waard…
Wedden dat Linx stilaan uit een ander vaatje zal beginnen tappen? Want in-dom zijn ze niet.
If you can’t beat them, join them….
En daar dit zeer duidelijk ‘n Amerikaans spreekwoord is, zal het daar wel eerst gebruikt worden. President Trump rijgt inderdaad de ene overwinning na de andere binnen.
En wereldwijde overwinningen scheppen banden. Ze doen zelfs dromen met open ogen.
Benieuwd dus of BDW, de morele” Leider van dit Land, de geboden opportuniteit zal grijpen, om samen met Geert Wilders, met de Catalanen, de Lega de AfD en de FPÖ, Europa te hertekenen tot het Europa der Volkeren, verenigd volgens dezelfde gesproken taal. Wat betekent, dat de artificiële constructies uit de jaren 1800 en vroeger, vreedzaam worden opgeheven.
Als deze nieuwe ‘buitengrenzen’ dan maar potdicht blijven voor alle neerdwarrelend zwerfvuil, is onze Beschaving dan weer voor een paar duizend jaren gered..

Geen opmerkingen: