dinsdag 19 juni 2018

5007


5007 - DAFELIJKSE RONDBLIK
**
*
Oostenrijk: 2000 doelen afgeluisterd – verontwaardiging en woede over spionage van Duitse BND in Oostenrijk
17 juni 2018
*
Wie, net als wij allemaal, maar deze keer speciaal onze betere vrienden, de Oostenrijkers, zulke vrienden heeft als Merkelland, hoeft ten eeuwigen dage geen vijanden meer nodig. Triestige vaststelling, inderdaad. Te meer daar Grote Broer Amerika dat allemaal overtreft, zichzelf in leven houdt door overal als spion-bloedzuiger te fungeren op zijn Obama’s, bij de rest van de wereld.
En dat zijn dan de voorbeeld-landen waar  wij verondersteld zijn naar op te kijken…
*
De horizon afkammen rond Geert Wilders: de (Dagelijkse) NL-kopie is nog erger dan het origineel in eigen land.
**
*
MOSLIM-HOOFDREDACTEUR DDS NOEMT GEERT WILDERS EEN FASCIST
18 juni 2018
*
Als er ergens ooit een ergere omschrijving zou bestaan over Islammerij, rood-groene Linkxsigheid en Nieuwe Wereld Oode, dan bent U bij De Dagelijkse Standaard in de juiste haven. Een NL-krant met een rasechte Moslimmer als opiniërend hoofdredacteur!
Aandacht: het is een verhaal met lange adem….
Doorheen de beschrijving van deze 3 strak georganiseerde ‘systemen’ loopt een Rode Draad, zoals reeds jaren aan een stuk op deze blog wordt aangetoond. Het is de Rode Draad van veel diep rode mensenbloed dat onder elke oorlog en zonder ophouden ‘bij beken stroomt’, teneinde de ‘Bazen’ aan de top  toe te laten (al even ouderwets) als God-de-Vader zelf als Goden op de Olympus te leven.
Ondergetekende ziet de ver-persoonlijking van deze Goddelijke Drievuldigheid samengebald in de persoon van Barack Housein Obamaa, die 8 jaar aan één stuk de andere Wereldleiders heeft gehersenspoeld. En die nu eindelijk vervangen is door President Trump, die de nuchtere zakelijkheid in persoon is.
Of het allemaal (zonder burgeroorlog of revolutie) ooit nog goed komt, is zeer de vraag. In ieder geval kreeg u bij deze nu een LONG DRINK die in ieders omgeving nooit genoeg kan doorgegeven worden. Het is een schot recht in het hart van de Media. Als tenminste op die plaats ipv een hart, niet hun portemonnee steekt.
**

*
 
 

Geen opmerkingen: