maandag 18 januari 2010

CAROLIENTJE ALS SM RECHTER

.



.










GEMIST CAROLIENTJE ALS SM-RECHTER (*)






Wat jullie nog niet wisten, is dat hier bij mij aan huis een fluitketel in gebruik is, merk Alessi (*). Om reden dat we in ons Italië graag omringen met mooie zaken, van klein tot groot, maar ook omdat die dingen, bij overdruk (of onderdruk), beginnen fluiten. Als een kanarie-vogeltje, als U dat wilt….

Die drukverschillen (dus dat kanarie-gefluit) gewaar worden, is, moet ik toegeven, zeer verhelderend. Zo miste ik, daarop ge-attendeerd door Alessi, de reactie van de Linkxe roeptoeters die blijkbaar veinsden geen aandacht te hebben voor de laatste ‘Bracke op Vrijdag’. ‘Barbie’ op de praatstoel, als U wilt. Onderdruk dus. Een gemiste kans?! Ik dacht meteen: ‘Geen keeper in de goal te zien? Rap die penalty binnengeven! ’Een-nul’, blaften mijn Duitse Herders (3 in aantal, 2x hoofdletter omdat op mijn klavier geen swastika staat maar ook geen Halve Maan – men moet er dus niets anders achter zoeken : die honden houden veel gespuis buitengaats!). Duitse Herders zijn, zoals iedereen weet, trouwe en slimme dieren. Ze werden van in hun jonge dagen geleerd niets aan te nemen van uit de linker hand. Men mag dus gerust stellen, dat ze RECHTS zijn, zoals de Baasjes. Ze doen anders geen vlieg kwaad (nou ja, ze snappen wel naar vliegen) en ze zijn inderdaad net als wijzelf: hoe meer volk hoe meer leute! Hebben ze ook van ons geleerd!

Deze morgen was mijn Alessi weer actief. Overdruk deze keer, want de A.F.F.-mensen, U weet wel, die met de Vlam van de Eeuwige Haat tegen hun eigen Vlaamse afkomst, waren door mij ergens gegrepen, maar waar precies in de onderste regionen konden ze niet zeggen, wegens hun keiharde anti-paapsheid. Och, blaften mijn Herders, ‘Is het maar dat! ‘Korte lontjes maar lange tenen’. Bij acuut gevaar zijn ze namelijk afgericht op de woordjes (wegens de harde medeklinkers) ‘KRUIS PAKKEN – wat nog nooit in toepassing is moeten gebracht worden – maar ze weten instinctmatig dat elke man voor die plaats zeer afwijzende reacties heeft. Waarbij meteen verklapt is, dat vrouwen aanval-vrij zijn, moest het bevel ‘Kruis Pakken’ ooit uitgesproken wordt….Ik denk dat die beesten dan voorgoed het noorden kwijt zijn.

Neen, dacht ikzelf! Voilà! Daar hebben we het! Onze Alessie heeft gelijk! Het zijn, bij het AFF lijk bij alle linxen, specialisten in het citeren…..Met halve waarheden en hele leugens, onverbeterlijk! Dat Goebbels de oorlog verloren heeft, begrijp ik nog altijd niet!


Elke lezer op beide blogs kan nu controleren….

Een ding moet ik ze toegeven: dat vulgaire filmpje waarin Marie Rose, door Nonkel Siegried opgevoerd werd, bijna als in Het Lied van Heer Haelewijn : ‘En er werd gehouden een groot banket, en het hoofd werd op de tafel gezet’…als ‘top of the bill’ naar het einde van het interview toe, hebben ze beter geregistreerd dan ikzelf. In mijn tekst was er sprake van een revolver bij die ene ge-exiteerde heer (naam en adres bij de redactie bekend), bij de Pietjes en Mietjes van het AFF konden ze bewijzen dat het een pistool zou moeten geweest zijn. Kwestie van het humor-gehalte van het filmpje zijn recht te doen.

Snappen ze dan niet hun vinger in hun eigen oog te steken? Ze bedoelen de half-blote Marie Rose Morel, long timer ago, maar ze trekken de 2 Hoge BTRT-Heren als een bijna Ronny uit Loksbergen midden in de schijnwerpers….En die sujetten zijn van de grootste troeven van de BRT….
Niet doen, jongens! Niet in hun positie! Denk aan die sukkelaar van een SM-rechter, die is moeten aftreden….Maar wacht eens! Een C4 kan niet – want de Heren hebben een speciaal statuut. Ik geloof namelijk dat het niet ZIJ zijn die daar staan, maar een of ander juridisch vehikel, dat werkt in hun plaats. Geleerd bij de bazen, naar het schijnt….of bij Ben Crabbé, die andere halfgod…..
Trouwens, ons Dorenroosje had nog een vraagje, helemaal op ’t end van de sketch…Was dat pistool misschien omdat die Heer zo blij was haar te zien? Persoonlijk kunnen we lang discussiëren, mar dat zinnetje vond ik de pointe van het verhaal….Wie twijfelt, kan best gaan zien op de weblog van Roosie. Dan is mijn dagelijkse publiciteit voor het Vlaams Blok/Belang weer à jour gesteld….

Zodat ook ik bedoeld interview Bracke/Morel nogmaals bekeken heb. Maar deze keer louter en alleen, naar de climax toe, met mijn…oren. Ik dacht: als die Heren hun SM-spelletje beginnen, wil ik daar in gedachten Carolientje Gegeneert in haar ondergoed zien dansen, en niet ons Morelle-Forelleke. Maar het feest ging lekker niet door! Mijn drie (3) Duitse Herders, zonder swastika – bij et AFF moet men alles minstens twee (2) keer herhalen – die hun Baasje door en door kennen en deze faux-pas dus doorzien hadden, huilend buiten gelopen. Gelukkig maar, want zo werd voor mijn geestesoog, het uitzicht op voormelde aanminnige gestalte bespaard.
Ik heb bij de Schalkse Ruiters toch niet op verkeerde gedachten gebracht?

Kijk mensen, denk nu niet dat Digitalia iets heeft tegen de mensen van het AFF. Helemaal niet tegen de bemanning. Wel tegen de door hen gevoerde vlag en tegen hun logo, dat mij teveel doet denken aan de Goelags.
Wat ik verwacht had als verweer tegen mijn Hallelujah gejuich wegens Morel op de BRT, was meer de allusie op Breendonk II – maar daarop kwam wijselijk geen reactie.
Om iedereen op het juiste spoor te zetten: Breendonk I was de onzalige bezettingstijd, waar een onmenselijke Duitse bezetter (Duitse socialisten onderweg naar het Rode Europa), jarenlang een voorheen Belgisch militair fort als gevangenis en martelplaats gebruikte. Hun Vlaamse medeplichtigen (Noord-Belgen, als U wilt…) ontliepen na de oorlog hun gerechte straf niet. Als iemand voor de rest van zijn leven met sombere gedachten wil rondlopen, hij bezoeke eens dat oord van verderf. Liefst voordien Uw Notaris opzoeken AUB.

Maar kijk, pas waren de bezetters verdwenen, of er doken andere beulen en andere slachtoffers op. Die van Breendonk II, waar men alleen over leest in streng wetenschappelijke werken. Want wat toen gebeurde, was nog erger dan eerst! Het waren dan eigen mensen, die eigen mensen martelden, folterden en terechtstelden. Zonder vorm van proces.

By the way….Willen ze bij het AFF eens het verhaal iotpluizen en publiceren van Volksvertegenwoordiger Leo Vindevoghel uit Ronse? Door ‘goede patriotten’ na de Bevrijding aangeklaagd en vervolgd tot aan de executiepaal, oog in oog met de 11 geweerlopen der Rijkswacht, voor lichtzinnige opgeblazen beschuldigingen gebaseerd op roddel en dorpspolitiek. Het Krijgshof in Beroep had voor de zitting slechts één uur nodig. Voorheen: levensland. Nu = doodstraf. De Rechter was namelijk ontstemd op de Duitsets. Die dag namelijk vernam hij dat zijn zoon in Duitsland gestorven was van ontbering. En dat was dus de collectieve schuld van Vindeboghel….Die ‘goede patriotten’ waren wel dezelfde textiel-baronnen die in ’40, toen bij de Duitse inval de invallers nog maar tot in Brussel geraakt waren, daar al stonden om hun producten aan te bevelen…Zij hebben trouwens gans de oorlog goed verdiend, want elke meter van de gestreepte stof die alle KZ-gevangenen droegen, waren…’Made in Ronse’....Maar die baronnen waren de diep-christelijke Tjeven, die Frans spraken….

En dat, waarde lieve vrienden van het AFF, zijn dingen die jullie onder de mat blijven vegen. Alles de schuld van De Winter en Annemans! Die verdomme, net als ik, toen nog kind of zelfs niet geboren waren! Daarvoor zijn wij bij het Blok/Belang zo hardnekkig rechtlijnig. Wij willen…neen, geen wraak. Wij kunnen zelfs het woord amnestie niet meer horen. Niet eens het woord zoals jullie dat verstaan, dat jullie ons zouden moeten vergeven – het zijn wij die jullie nooit kunnen noch zullen vergeven! Daarvoor was de repressie te hard en te onmenselijk, toen de oorlog al lang gedaan was!

(*) SM-sex is Sadistisch-Masochistische sex (heb ik geen verstand van, en weet dus ook niet of ik het woord correct gespeld heb) waar lederen ‘hulpstukken’ ??? aan te pas komen, zwepen, zweepjes, nijpers, tangen, koorden, vlammetjes, enz. Het moet, voor zover wat ervan toonbaar is en men laat zien,zo iets zijn waar alle partners elkaar behandelen als geslachte braadkippen, opgebonden, rauw of net geslacht, onderweg naar de BBQ. Het kenwoord is, voor heel het geval : genot. Zou, naar ’t schijnt, in losse vrij te kiezen onderdelen, deel uitmaken van de BRT-en Humo-opleiding. Sérieux s’abstenir, of zoiets.

Pssst
O ja, mensen, Digitalia beschikt over een heel leger van medewerkers, verenigd in een Eenmanscollectief. Hij beschikt, zoals hierboven gezegd, over 4 vingers om te typen en over een door ervaring grijs geworden hoofd. Verder over een Alessi drukketel om koffiewater aan de kook te brengen. Hij doet – wat U mag bevreemden – alles onbezoldigd en uit vrije wil. Hij schrijft over wat de mensen denken, onder de zachte vleugels van Iemand die gaarne schreef en dichtte, en die zei : Ik jeune mij daarin als ik een liedeke kan dichten – Ik jeune mij daarin als ik dat liedeke kan…..
(*) Op http://www.alessi.com/en/category/kettles-145 vindt U alles over deze ideale waterkokers. In Vlaanderen vindt U deze prachtartikels alleen in de betere ijzerwinkels. Hier in Italie worden ze vlot aangeboden op elke markt. Namaak, uiteraard….Wandel gerust eens rond op www.alessi.com U vergeet er zowaar het AFF bij, en ook mezelf!

Geen opmerkingen: